Jump to content

B liga NBA Fantasy 2024/2025

delgado

Glasanje  

21 members have voted

1. 1. Broj IR mesta

2. 2. Datum drafta

• 19.10. (Subota) u 21h
    • 20.10. (Nedelja) u 21h

Recommended Posts

Ma šta dramite, vraćao je Keldon Johnsona, mislim i još nekog, vratiće i ovog polu bezveznjaka Štrusa kad bude video. Verovatno da čovek ništa od ovoga nije ni pročitao, ako je banovan. 

Edited by Wook

Ma daj ovo je smejurija, da je covek rekao da nece da igra pre naseg trejda rekao bi ok, ali ovako da se reaguje da se nekome obara trejd zato sto drugi nece da igra je apsolutna sramota.i covek je odlucio da danas nece igrati vise zbog xy razloga gde mi nismo krivci

Ako nece da igra ubaci mu igrace to su dva klika nedeljno 

Ma I prošli put je kao verovao greškom, sledeće kolo igra protiv nas pa je zato oborio, iako je bilo samo 4 glasa protiv.

Trebalo je naći nekog sposobnog za LM-a.

Ako ostane ovako ide odjava. Nema smisla da jedan čovek radi protiv svih.

• Thanks 1

Pa zar Vuče nisi ti prvo rekao da više nema vraćanja igrača koliko me sećanje služi?

Inače, ovo je neozbiljno od Propolisa za ucenjivanje odstupanjem od lige.

Što se tiče trejda, nije se trebalo vetovati.

1 minute ago, Dracarys said:

Pa zar Vuče nisi ti prvo rekao da više nema vraćanja igrača koliko me sećanje služi?

Jesam, ali kad je jednom, ili 2 puta vraćeno, kako sad da ne bude?

Predlažem da neko ko ima volje i vremena bude LM, a Delgado da odmori.

Just now, Dracarys said:

To je citava poenta, sada sam i propiju rekao da ima 2x da vidi koga dropuje. Wook je bio za vracanje igraca, a ja nisam i ne mogu da shvatim ajde jednom se zeznes 

22 minutes ago, Wook said:

Da li se ne snalazi, ili upadne mamuran na app, ali ovo je drugi-treći trejd koji sam vetuje bez glasanja veta, pa onda vraćaj peške.

Jos covek napise na aplikaciji da li se slazete da vetujem trejd i mrtav ladan posle 60sekundi odradi to 😂

Vracaj trejd delgi 

Ne može da vrati sad trejd, nego da sutra u podne peške namesti igrače kad je trebalo da bude zaključen. Nama Jokić, tamo Allen i Giddey za nedelju veče.

Nema @delgado šta da pita, trejd je bio preko 24h na glasanju sa 4 glasa protiv, a za veto treba 9.

Ako ne realizuje trejd, neću ni da razmišljam o daljem igranju.

E ovako. Da se ne bih ponavljao, molim sve clanove da uzmu ucesce u glasanju

Propa preti da nece vise igrati i vrsiti izmene ako mu ne vratim Strusa, sto nije bas korektno ponasanje i zbog toga sam stopirao trejd.

Naravno, trejd mogu rucno da odradim, treba mi misljenje vecine

Dakle

@propolis @Dzep @Wook @Jerotije Pantic @therion @Davai Davai @duka doncic @Bad Boys @Del Piero @leki bg @Fat Zadd @mr clutch @Gaga @gggggggg @zorex @Lmx @Dracarys @Admiral @Brat od Korneta

Otvorena je nova tema samo za glasanje

Baš si genije, trejd je bio na glasanju više od 24h. Većina se slaže da je sve OK, obe strane zadovoljne dobijenim i ti se sutradan pojavljuješ i obaraš sam.

Ako si mislio da svi nisu videli mogao si isto ovako da obavestiš ljude, a ne da se glupiraš.

Daj nekom drugom da vodi ligu.

Edited by Wook

Prvi put smo napravili glupost sa vraćanjem dropovanog igrača, sad svako ima pravo da se žali ako ne dobije isto.

Dogodine ako budemo igrali mora drugačije od starta.

• Like 1

13 minutes ago, Wook said:

Baš si genije, trejd je bio na glasanju više od 24h. Većina se slaže da je sve OK, obe strane zadovoljne dobijenim i ti se sutradan pojavljuješ i obaraš sam.

Ako si mislio da svi nisu videli mogao si isto ovako da obavestiš ljude, a ne da se glupiraš.

Daj nekom drugom da vodi ligu.

Ajde ne seri vise. Sve sto napises, gledas svoj interes. Sad posto je Propolisov igrac u pitanju pises ovako, jer s njim pravis ovaj trejd, znamo se sto bi rekli

Po meni ako igrac nece da igra vise i svesno preti da nece ubacivati igrace, ja ne bih pustio trejd. Zasto da tebe pojaca, a svoja nova 3 igraca druzi na klupi ? 
Moj stav kao LMa je -> ne treba vratiti Strusa, ne treba da prodje trejd. 
Necu da dam nikom da vodi ligu, jer em niko nije hteo kad je trebao novi LM da se izabere, em sam letos jedva sakupio ljude u poslednjem trenutku posle puno cimanja.

Uostalom, od jednog trenutka sam presekao i rekao da nema vise vracanja igraca, da dobro pazite. I sam si rekao da je vracanje neozbiljno, a sad posto ces da opeljesis Propu u trejdu, najednom si promenio misljenje.

Uostalom, nova tema je tu, neka ljudi glasaju. 

Trejd sam pustio da prodje, posto ne bi bio vetovan i dogovor je napravljen pre picvajza od danas. 

Dropovao sam Propi Sassera kog je hteo da baci umesto Strusa da bi bilo mesta za 3 nova igraca.

Ako na glasanju pobedi vracanje Strusa, onda da se dogovorimo da niko ne dira Strusa sutra, pa nek ga Propolis pokupi sa FA trznice