Volter Posted Friday at 01:15 PM Share Posted Friday at 01:15 PM Uvek sam za to da u prvom delu sezone imamo više utakmica kući nego na strani. Dok se tim još uvek traži, hvata formu, bolje je više utakmica igrati pred svojim navijačima koji te mogu pogurati do pobeda. Mi smo pre dve sezone sa novim timom imali užasan raspored u prvih 7 kola, 5 gostovanja i to sve timovima koji se bore za F4. 6:1 i ćao. Da je bilo obrnuto, možda bi bilo drugačije, recimo 4:3 ili 3:4 i i onda je u glavi lakše, a mnogo toga je do glave, ovako sa 1:6 ogroman je pritisak. Zato sam i pisao da se moraju koristiti šanse, Partizan je to uradio u ovom periodu iako je imao teške protivnike. Al jbg, il jesi ili nisi. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Borky Posted Friday at 01:22 PM Share Posted Friday at 01:22 PM Ja sma ubedjen da bi Zvezda dobila Pao da nije morala ici na sudisko samaranje u Kaunas dva dana prije a da je igrala u Bg pa ih fino nabubala i u dobroj atmosferi docekala Pao. Naravno ne aludiram da je bilo sta uradjeno sa namjerom bilo koga al da smo kurate srece vala jesmo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fradler Posted Friday at 01:22 PM Share Posted Friday at 01:22 PM 42 minutes ago, fillam said: Da, KKP jeste imao povoljniji raspored do sad, što direktno implicira obrnutu situaciju u drugom delu sezone. 28 minutes ago, Barkley#34 said: Svi timovi igraju osam duplih kola. Oba tima imaju po dva dupla kod kuće, dva u gostima i četiri mešovita. 25 minutes ago, DameTime said: Kad ne može da se priča o suđenju, može o rasporedu. Nema veze što u realnosti svaka ekipa tokom sezone ima period kada joj manje ili više odgovara raspored. Pa ok, nisam ni mislio da ce do kraja sezone potrajati Partizanov bajkoviti raspored, naravno da mora doci do nivelisanja. Ono sto je cinjenica je da Partizan nakon spanske turneje na startu ima sekvencu od 14 evroligaskih utakmica gde svega 3 puta izlazi iz Beograda. Medju ta tri izleta su Pariz i Berlin, dva na papiru najlaksa gostovanja u trenutku krojenjatm. Pritom ponavljam, i u aba je svaki od retkih skakljivih meceva gurnut iza nove godine. To se ne zove povoljniji raspored, zove se utopija. Zgodna porcija meda i mleka za 1 glanc nov roster, za koji nije tesko predvideti da ce da stuca na pocetku, raste iz nedelje u nedelju i mnogo bolje hendluje manjak treninga, putovanja i teze utakmice u drugom delu sezone. Dozvolite mi tanani tracak sumnje u potpunu nasumicnost takvog scenarija Btw, sve legit, Zeljko je Zeljko. Ja se ne ljutim, ja zavidim. A verujem i muceni Sfero dok se mrcvari po Bolonjama, Dubaijima i ostalim Vilerbanima i Moracama... 3 5 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fillam Posted Friday at 01:49 PM Share Posted Friday at 01:49 PM (edited) 27 minutes ago, fradler said: Ono sto je cinjenica je da Partizan nakon spanske turneje na startu ima sekvencu od 14 evroligaskih utakmica gde svega 3 puta izlazi iz Beograda. Medju ta tri izleta su Pariz i Berlin, dva na papiru najlaksa gostovanja u trenutku krojenjatm. Nakon gostovanja Baskoniji, Zvezda od 10.01. ima sekvencu od 14 evroligaških utakmica, gde svega 3 puta izlazi iz Beograda. Među ta tri izleta su Berlin i Minhen, maltene domaće utakmice. Kolko je to morao jak lobi da radi da bi se sezona lomila ovako utopističkim rasporedom. Zgodna porcija meda i mleka za veterane da ne budu izlomatani i izduvani kad je najbitnije. Ne blamiraj se. Edited Friday at 01:49 PM by fillam 3 2 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Volter Posted Friday at 02:03 PM Share Posted Friday at 02:03 PM (edited) 14 minutes ago, fillam said: Nakon gostovanja Baskoniji, Zvezda od 10.01. ima sekvencu od 14 evroligaških utakmica, gde svega 3 puta izlazi iz Beograda. Među ta tri izleta su Berlin i Minhen, maltene domaće utakmice. Kolko je to morao jak lobi da radi da bi se sezona lomila ovako utopističkim rasporedom. Zgodna porcija meda i mleka za veterane da ne budu izlomatani i izduvani kad je najbitnije. Ne blamiraj se. Mi dok dođemo do tog dela sezone, nama sezona može biti polomljena zbog rasporeda (mada ove sezone nije nam raspored kriv). Bilo bi bolje da je obrnuto što se rasporeda tiče. Edited Friday at 02:03 PM by Volter Link to comment Share on other sites More sharing options...
Charles De Ketelaere Posted Friday at 02:20 PM Share Posted Friday at 02:20 PM 29 minutes ago, fillam said: Nakon gostovanja Baskoniji, Zvezda od 10.01. ima sekvencu od 14 evroligaških utakmica, gde svega 3 puta izlazi iz Beograda. Među ta tri izleta su Berlin i Minhen, maltene domaće utakmice. Kolko je to morao jak lobi da radi da bi se sezona lomila ovako utopističkim rasporedom. Zgodna porcija meda i mleka za veterane da ne budu izlomatani i izduvani kad je najbitnije. Ne blamiraj se. Check mate. Na kraju dana, svako je gospodar svojeg narativa, ali poštedite nas makar do sledeće sezone. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fradler Posted Friday at 03:08 PM Share Posted Friday at 03:08 PM 44 minutes ago, fillam said: Nakon gostovanja Baskoniji, Zvezda od 10.01. ima sekvencu od 14 evroligaških utakmica, gde svega 3 puta izlazi iz Beograda. Među ta tri izleta su Berlin i Minhen, maltene domaće utakmice. 1 hour ago, fradler said: Pa ok, nisam ni mislio da ce do kraja sezone potrajati Partizanov bajkoviti raspored, naravno da mora doci do nivelisanja. Do 10.01. ko ziv, ko mrtav. Narocito posle 11 gostovanja u 19 kola. Ali ok, sto kaze kolega, svako je gospodar svojeg narativa. Moj narativ je da bi KKP sa Zvezdinim rasporedom (aba & el) usao u novu godinu sa 6-12, polupraznom arenom i Saletom Djordjevicem na klupi. Neko ce se sloziti, neko nece i to je sasvim ok. 1 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted Friday at 03:14 PM Share Posted Friday at 03:14 PM 2 hours ago, Dropkick Murphys said: Šta misliš, kad timu, koji je potpuno nov, više odgovara da igra dupla kola kući? Na početku ili pri kraju sezone? xD Ovaj zaverglani Partizan rešava ta gostovanja lagano:) Bitno je bilo povezati sve, u ključnom trenutku sezone, da imaš vremena da odradiš sve do sitnih detalja, a ne da rokaš šuterski trening posle aviona. I Braun je valjda rekao da su konačno sad uspeli sve da skontaju i da se mnogo bolje rauzmeju na terenu, nego ranije. Na stranu ko je određivao raspored, zavere i ostalo...jako bitno je bilo što vam se sve to poklopilo i iskoristili ste maksimalno. A kad ekipa bude 100% otključana timski, lakše idu posle i te utakmice na strani. Koliko ljudi, toliko željenih rasporeda. Druga strana medalje je da su i drugi timovi takođe delom neuigrani na početku ili sporo ulaze u sezonu pa je veća šansa da budu brejknuti na startu nego kasnije. Takođe, na početku je veća šansa i za porazima kod kuće od onih koje bismo kasnije pobedili, što nam se desilo. I još svašta nešto. Svaki raspored ima prednosti i mane i uvek se raspravlja o istom, ne samo kad je EL u pitanju. Mogu da razumem da se nekom čini ok to što ćemo sad morati kroz veći broj gostovanja da nastavimo da se čupamo iz donjeg dela, kombinovano sa jačim mečevima u Aba, ali nemojte to proturati kao apsolutnu istinu. O nekim budalaštinama da ne pričam, nisi ih ni pisao. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
wrach Posted Friday at 03:23 PM Share Posted Friday at 03:23 PM Jbt koliko je tezak taj mentalitet da se uvek trazi izgovor, nekako imam utisak da je Teca to svesno i nesvesno preneo na jedan deo ljudi pa je uvek nesto iza, sudije, raspored, sta li. Na kraju, ne znam kako uzeti za ozbiljno misljenje nekoga ko misli da bi Arena bila poluprazna na 6-12 i da bi Zeljko otisao. Ocigledno slabo poznavanje partizanove publike i Zeljkovog mentaliteta pobednika. 4 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fillam Posted Friday at 03:34 PM Share Posted Friday at 03:34 PM (edited) 2 hours ago, Volter said: Mi dok dođemo do tog dela sezone, nama sezona može biti polomljena zbog rasporeda (mada ove sezone nije nam raspored kriv). Bilo bi bolje da je obrnuto što se rasporeda tiče. E sad, bez zajebancije, mojih pet centi glede KKCZ. S obzirom na velike oscilacije u igri na početku sezone, nisam stekao utisak da raspored u velikoj meri utiče na Zvezdin trenutni učinak. Te amplitude su takve i bez ikakvih pravila da je bilo ozbiljnih skalpova na gostovanjima, a u razmaku od par dana su pobeđivane utakmice gde pobeda nije pod moranje, i gubile se one gde su pobede već upisane. Ako se uzme sve u obzir, uz onih par nesrećnih ishoda, skor je više nego pristojan. Šta više, ako se zaista analizira raspored u drugom delu sezone, trebalo bi da imate razlog za određenu dozu optimizma. Mnogi koji ostrašćeno prate sport pate od recency bias-a, te preslikavaju poslednje viđeno na sve što sleduje. Jasno je da je neophodan makar neki period konstantnosti i prepoznatljiva ideja, što u samoj igri, što u rotacijama, a i iskustvo godinama unazad je samo po sebi razlog za skepticizam. Ako izuzmemo pojedince koji se mačuju sa nevidljivim protivnicima, meni je jasna frustracija ljudi koji prate košarku, a navijaju za KKCZ. Pričam konkretno o Evroligi, pošto se čeka na iskorak, a trofeja u domaćim okvirima ima. Raspolaže se sredstvima kojima se raspolaže, a evidentno je da roster ne oslikava potencijal tih sredstava. Kad se izanalizira sam roster, očigledno se nameću neke logične matematičke operacije poput: Mitrović + Davidovac = poprilično dobro plaćen snažan visoki igrač. Tu su još npr. i Teodosić i Lazić, prema kojima sigurno postoje sentimenti među navijačima, ali je objektivno nemoguć neki kvalitetan doprinos na ovom nivou. S obzirom na veličinu rostera, takvih evidentnih primera je bilo i prethodnih sezona, i na sve to kombinacije poput Raduljice i Kešelja. I jasno je šta je tu kočnica - ne vidimo svi tu matematiku isto. Za mnoge na ovom forumu je jednostavno - dva nedorasla i mlaka igrača, za jednog dobrog i jakog, a za one koji se zapravo pitaju nešto - dva Srbina, za još jednog crnca. Žrtve ste toga što Zvezda medijski i marketinški služi za srbovanje, što se to manifestuje i na igrački kadar i što to ima solidnu prođu među generalnom populacijom. Ruku na srce, to ipak daje određeni doprinos što se tiče ishoda na domaćoj sceni. 1 hour ago, fradler said: Do 10.01. ko ziv, ko mrtav. Narocito posle 11 gostovanja u 19 kola. Ali ok, sto kaze kolega, svako je gospodar svojeg narativa. Kako to, pa sve i da ne dobijete ništa do tad, sa tih 11 pobeda u Beogradu kad je najbitnije ste na 50%. 🫠 Edited Friday at 04:22 PM by fillam 7 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Knipex Posted Friday at 03:50 PM Share Posted Friday at 03:50 PM 3 hours ago, Davai Davai said: kad se izgubi: pa da, realno kad se dobije: namesteno, raspored, sreca kako se zove taj sindrom? 😂 Zove se deljenje dijagnoze. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Djirona Posted Friday at 03:53 PM Share Posted Friday at 03:53 PM 25 minutes ago, wrach said: Jbt koliko je tezak taj mentalitet da se uvek trazi izgovor, nekako imam utisak da je Teca to svesno i nesvesno preneo na jedan deo ljudi pa je uvek nesto iza, sudije, raspored, sta li. Na kraju, ne znam kako uzeti za ozbiljno misljenje nekoga ko misli da bi Arena bila poluprazna na 6-12 i da bi Zeljko otisao. Ocigledno slabo poznavanje partizanove publike i Zeljkovog mentaliteta pobednika. Sa prvim delom se slažem, baš loš mentalitet. Drugi deo mi je malo bezveze da ga napadaš sa "kako uzeti za ozbiljno mišljenje nekoga...", a bukvalno smo imali situaciju da je nakon lošeg starta pre dve sezone Partizan imao manje-više poluprazne Arene protiv Valensije, Efesa, čini mi se i Virtusa... Respekt generalno za Partizanovu publiku i brojnost, ali nije rekao nešto što nema smisla da bi ga tako počastio. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MV91 Posted Friday at 04:01 PM Share Posted Friday at 04:01 PM (edited) Fun fact Једине две досадашње победе Виртус је остварио против два београдска евролигаша, вечерас гостује трећи хехе. Edited Friday at 04:01 PM by MV91 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
wrach Posted Friday at 04:05 PM Share Posted Friday at 04:05 PM 5 minutes ago, Djirona said: Sa prvim delom se slažem, baš loš mentalitet. Drugi deo mi je malo bezveze da ga napadaš sa "kako uzeti za ozbiljno mišljenje nekoga...", a bukvalno smo imali situaciju da je nakon lošeg starta pre dve sezone Partizan imao manje-više poluprazne Arene protiv Valensije, Efesa, čini mi se i Virtusa... Respekt generalno za Partizanovu publiku i brojnost, ali nije rekao nešto što nema smisla da bi ga tako počastio. Evo izvinjavam se @fradler, ideja nije bila da te pocastim, i moj izbor reci je bio nespretan. Ipak, tada jd u Areni bilo 14k ljudi, a imajuci u vidu predjasnje iskustvo, smatram da bi u slucaju 6-12 bilo 16k+ sto je daleko od male posete (da ne pominjem da je kk Partizan ubedljivo najgledaniji na nivou evrope, ukljucujuci i ne-EL utakmice). Dodatno, akcenat je bio na tome da uprava Partizana nema istoriju menjanja trenera u toku sezone a da ne pricam o tome da Zeljko nije neko ko odustaje, a kamoli od Partizana. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Charles De Ketelaere Posted Friday at 04:10 PM Share Posted Friday at 04:10 PM (edited) 18 minutes ago, Djirona said: Drugi deo mi je malo bezveze da ga napadaš sa "kako uzeti za ozbiljno mišljenje nekoga...", a bukvalno smo imali situaciju da je nakon lošeg starta pre dve sezone Partizan imao manje-više poluprazne Arene protiv Valensije, Efesa, čini mi se i Virtusa... Respekt generalno za Partizanovu publiku i brojnost, ali nije rekao nešto što nema smisla da bi ga tako počastio. Nijednom nije bila poluprazna Arena, low point je bio 14k protiv Efesa, koja je sa razlogom zapamćena kao podsetnik da je timu podrška potrebna i kada ne ide. Čoveče, mi na 2-7 nakon užasne igre protiv Virtusa smo opet imali punu Arenu. I sad treba uopšte diskutovati kako bi bilo na 6-12 tri meseca kasnije. Baš, baš neozbiljno. edit: baš dobro ostarila @JPM-ova ona da prosečnog Zvezdaša boli kurac za utakmice Partizana 😄 Edited Friday at 04:13 PM by Charles De Ketelaere 1 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sharp Posted Friday at 04:15 PM Share Posted Friday at 04:15 PM (edited) Ne vjerujem da si Partizan i Zvezda mogu pretjerano namještati raspored u EL, previše je tu faktora i stvari o kojima se vodi računa prilikom slaganja istog da bi se mogle raditi kombinacije kakve se tu spominju. Što se aba lige tiče tu je druga priča, nije slučajno Zvezda odmah prvo kolo išla u Dubai dok im još nije krenula EL sezona i nije slučajno da se derbi nikad ne igra u prvih nekoliko kola itd. Da se razumijemo, nemam problema s time, s obzirom da obje ekipe imaju gušći raspored od ostatka lige i trebaju imati neke povlastice. Edited Friday at 04:20 PM by Sharp . 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Djirona Posted Friday at 04:23 PM Share Posted Friday at 04:23 PM 8 minutes ago, Charles De Ketelaere said: Nijednom nije bila poluprazna Arena, low point je bio 14k protiv Efesa, koja je sa razlogom zapamćena kao podsetnik da je timu podrška potrebna i kada ne ide. Čoveče, mi na 2-7 nakon užasne igre protiv Virtusa smo opet imali punu Arenu. I sad treba uopšte diskutovati kako bi bilo na 6-12 tri meseca kasnije. Baš, baš neozbiljno. Sećam se na osnovu utiska a ušao sam da proverim brojke koje su iskucane i vidim 13,7k protiv protiv Efesa, 14k protiv Valensije, 15k protiv Virtusa... U principu, nisu toliko bitne ni te brojke niti bih širio dalje ovu diskusiju jer je nebitna, samo odgovorih da nije kolega ništa toliko besmisleno napisao. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Charles De Ketelaere Posted Friday at 04:37 PM Share Posted Friday at 04:37 PM 2 minutes ago, Djirona said: Sećam se na osnovu utiska a ušao sam da proverim brojke koje su iskucane i vidim 13,7k protiv protiv Efesa, 14k protiv Valensije, 15k protiv Virtusa... Kako je to poluprazna Arena? Pritom ovo nisu utakmice gde je sve bilo izgubljeno, već sami početak sezone, nije još ni 1/3 takmičenja odigrano. Tu jeste publika glede brojčanosti zakazala, po prvi i (za sada) jedini put. Od tada je Željko zaigrao ponajbolju košarku u EL, a navijači i cela priča oko Partizana i atmosfere dostigla vrhunac. 5 minutes ago, Djirona said: U principu, nisu toliko bitne ni te brojke niti bih širio dalje ovu diskusiju jer je nebitna, samo odgovorih da nije kolega ništa toliko besmisleno napisao. Pa jeste besmisleno, jer je to kolegin wishful thinking sa uporištem u verovanju kada bi sve pošlo naopako, da bi bilo kao pre 2 godine u tri utakmice kada još ništa nije otišlo naopako. Partizanov bandwagon je od tada ojačao toliko da ni osetno skuplje karte (možda i najskuplje u EL), ni 2-7 skor pre dve nedelje nisu ponovile wishful scenario, nego je Arena bila dupke puna. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted Friday at 04:43 PM Share Posted Friday at 04:43 PM A bila je puna i tokom cele prošlogodišnje zajebancije, pa i početkom ove, nakon kompletnog neuspeha prethodne sezone i restarta ekipe. Jbg, i publika je nešto naučila u odnosu na pre dve sezone i pojačala posvećenost. 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted Friday at 04:43 PM Share Posted Friday at 04:43 PM @Charles De Ketelaere Sve zavisi kakve su ti misli. Ja ne mislim da je svaka kritika Partizana od strane Zvezdasa ovde maliciozna i sa ne znam ni ja kakvim losim namerama. Neke su verovatno takve, ali ja cvrsto verujem da ljudi zele vise da se raduju svojim uspesima nego li tudjim neuspesima. Polazim od sebe i o sebi sam primarno govorio, da mi je sustinski svejedno ko ce pobediti u vasim utakmicama ali da mi je na ljudskom nivou drago zbog vas ovde kao i da mi je izuzetno drago da pogledam utakmicu kao sto je bila ova sinoc. Na kraju krajeva, pogledaj i sam koliko nas Zvezdasa ima na ovom forumu, sracunaj sa koliko njih si se posvadjao oko tatisanja i videces da: 1. Njih procentualno nema mnogo u odnosu na ukupan broj. 2. Ni sam nisi bas operisan od tatisanja, stavise. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Papanikolesku Posted Friday at 05:05 PM Share Posted Friday at 05:05 PM Što jes- jes, voli CDK da umoči s vremena na vreme. Ali momak generalno uvek izvuče poentu, objektivnih opservacija, pomalo začinjenih; a opet dovoljno preciznih. Juče je berti imao jedan upis koji odgovara CDK-voj opasci, parafraziram: "čim komšije zaigraju bolje, u nama se javlja bes i raste apatija" dok je i kolega Čvarkov jednim gifom dočarao atmosferu među navijačima Zvezde nakon duplih pobeda KKP. Dovoljno je ponekad letimično baciti pogled na vašu temu (a tek na ovu) kada Partizan upristoji rezultate, upisi postaju baš salty, čast izuzecima. Pošteno govoreći, mi se baš ne bavimo vašim rezultatima, retko ćeš pronaći neki zajedljiv komentar nakon vaših poraza; te tako ta tvoja inicijalna teza više važi za navijače Partizana, bar na ovom mestu. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Charles De Ketelaere Posted Friday at 05:19 PM Share Posted Friday at 05:19 PM 21 minutes ago, JPM said: Na kraju krajeva, pogledaj i sam koliko nas Zvezdasa ima na ovom forumu, sracunaj sa koliko njih si se posvadjao oko tatisanja i videces da: 1. Njih procentualno nema mnogo u odnosu na ukupan broj. 2. Ni sam nisi bas operisan od tatisanja, stavise. Nisam uopšte ciljao na to, već marenje šta komšija radi. Mislim da je to prirodno, da si u tom tejku baš precenio svoje dvorište kod navijača (verovatno u oba tabora). Što se tiče menšnovanja tebe. A generalno, naravno da nema uvek malicioznosti, čak ni ovi wishfull thinkings nisu maliciozni, samo su nerealni i ostrašćeni. Valjda se vidi iz mojih replika da je kulturica diskusija, da sam joj tako i pristupio. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Djirona Posted Friday at 05:20 PM Share Posted Friday at 05:20 PM (edited) 15 minutes ago, Papanikolesku said: Što jes- jes, voli CDK da umoči s vremena na vreme. Ali momak generalno uvek izvuče poentu, objektivnih opservacija, pomalo začinjenih; a opet dovoljno preciznih. Juče je berti imao jedan upis koji odgovara CDK-voj opasci, parafraziram: "čim komšije zaigraju bolje, u nama se javlja bes i raste apatija" dok je i kolega Čvarkov jednim gifom dočarao atmosferu među navijačima Zvezde nakon duplih pobeda KKP. Dovoljno je ponekad letimično baciti pogled na vašu temu (a tek na ovu) kada Partizan upristoji rezultate, upisi postaju baš salty, čast izuzecima. Pošteno govoreći, mi se baš ne bavimo vašim rezultatima, retko ćeš pronaći neki zajedljiv komentar nakon vaših poraza; te tako ta tvoja inicijalna teza više važi za navijače Partizana, bar na ovom mestu. A isto tako da budemo pošteni pa da kažemo da na određenu količinu salty upisa dolazi još više hvalospeva i čestitki od strane crveno-bele strane crno-beloj strani. I to mi je baš pohvalno. Samo što naravno da neće čestitka i pohvala igre ili nečeg očiglednog upasti u oko kao salty upis oko kojeg se razvila diskusija 😄 CDK je jedan inteligentan, svestran i zanimljiv forumaš ali ja kada vidim njegov post mimo Partizanovih tema, unapred sam poprilično siguran da će biti nešto protiv Zvezde. 😄 I ne smeta mi to naravno, ne škodi ovom virtuelnom svetu kao dodatno razbijanje monotonosti... Edited Friday at 05:21 PM by Djirona Link to comment Share on other sites More sharing options...
Volter Posted Friday at 05:51 PM Share Posted Friday at 05:51 PM (edited) Na ovom mestu je daleko veći broj navijača Zvezde nego Partizana. Mali broj komšija su odlični momci, možda nekad neko od njih i ne želi da iznese mišljenje jer zna da će mu se nakačiti njih desetak sa druge strane koji će ga možda pogršeno shvatiti, i onda nema volje da ulazi u rasprave i gubi vreme. Na jednom drugom mestu gde je stanje obrnuto, kad vidiš šta se piše, pomislio bi čovek da većina tih navijača komšija i nije u vinklu. Nažalost i sa jedne i sa druge strane ima deo navijača koji više mrze protivnički klub nego što vole svoj. Edited Friday at 05:51 PM by Volter 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted Friday at 06:30 PM Share Posted Friday at 06:30 PM Respect za Strazela. Prije godinu dana duel sa Samarom je bio duel 2 najgora igraca EL a sada je igra macke i misa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts