Jump to content

EUROLEAGUE 2024/25 - every game matters

Chaos Is Me

Recommended Posts

Poslednje 2 sezone svedoci smo četog nekvalitetnog suđenja, zanimljivo da je od sezone 2023/24 direktor suđenja Evrolige bivši sudija Dani Irezuelo.

Bilo je i ranije grešaka sudija ali ne u ovoj meri, razgovarao sa jednim EL sudijom i složeio se sa mojom konstatacijom da su se sudije opustile usled postojanja VAR-a ali i da su umornije zbog povećanog broja utakmica.

• Like 3

Ako će već da se opuštaju zbog VAR-a onda neka liga uloži novac u ozbiljniji sistem i kvalitetnije kamere a ne da, pri uveličanju, gledamo sliku sa 3 piksela kao da je iz prošlog veka, gde se ne razaznaje šta je linija, šta lopta, šta ruka, noga,...

Edited by Knipex
slovo
  • Like 3

1 hour ago, bekrinjo said:

Poslednje 2 sezone svedoci smo četog nekvalitetnog suđenja, zanimljivo da je od sezone 2023/24 direktor suđenja Evrolige bivši sudija Dani Irezuelo.

Bilo je i ranije grešaka sudija ali ne u ovoj meri, razgovarao sa jednim EL sudijom i složeio se sa mojom konstatacijom da su se sudije opustile usled postojanja VAR-a ali i da su umornije zbog povećanog broja utakmica.

Moje mišljenje je da odluke koje je KKCZ imala u odlučujućim trenucima utakmice sa Barsom u BG i Žalgirisom u Litvaniji nemaju veze sa umorom sudija,opuštanjem usled VAR-a

nego su direktno,tendeciozno,pristrasno sa predumšljajem odsudili neke stvari i segmente i time navukli na stranu navedenoh timova.

Jer kako drugačije objasniti one kardinalne greške iz pomenutih utakmica u zadnjim momentima meča?