Barkley#34 Posted 2 hours ago Share Posted 2 hours ago 8 hours ago, Manu said: Bude li neizvesne završnice u derbiju naredne nedelje oba tima će izgubiti. Podsetilo me je na dijalog iz Lepih sela: - Je l' se predaješ - Ma jok - Neko mora - Ajde ti - Ajde ti 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manu Posted 2 hours ago Share Posted 2 hours ago 6 hours ago, Sharp said: Unstoppable force versus immovable object. Ne znam da li je veća muka kako mi zatvaramo utakmice ili kako nam ih sudije zatvaraju. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Charles De Ketelaere Posted 2 hours ago Share Posted 2 hours ago Bodiroga, čuj me... 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted 2 hours ago Share Posted 2 hours ago 8 hours ago, Manu said: Bude li neizvesne završnice u derbiju naredne nedelje oba tima će izgubiti. Ima ona, oba tima odbijaju da "umru"; ovo će biti oba tima odbijaju da pobede Link to comment Share on other sites More sharing options...
bekrinjo Posted 1 hour ago Share Posted 1 hour ago Poslednje 2 sezone svedoci smo četog nekvalitetnog suđenja, zanimljivo da je od sezone 2023/24 direktor suđenja Evrolige bivši sudija Dani Irezuelo. Bilo je i ranije grešaka sudija ali ne u ovoj meri, razgovarao sa jednim EL sudijom i složeio se sa mojom konstatacijom da su se sudije opustile usled postojanja VAR-a ali i da su umornije zbog povećanog broja utakmica. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manu Posted 1 hour ago Share Posted 1 hour ago Toliko su se opustili da na VAR-u gledaju i ono što po pravilima ne mogu. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Knipex Posted 1 hour ago Share Posted 1 hour ago (edited) Ako će već da se opuštaju zbog VAR-a onda neka liga uloži novac u ozbiljniji sistem i kvalitetnije kamere a ne da, pri uveličanju, gledamo sliku sa 3 piksela kao da je iz prošlog veka, gde se ne razaznaje šta je linija, šta lopta, šta ruka, noga,... Edited 1 hour ago by Knipex slovo 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zadnji vezni Posted 11 minutes ago Share Posted 11 minutes ago 1 hour ago, bekrinjo said: Poslednje 2 sezone svedoci smo četog nekvalitetnog suđenja, zanimljivo da je od sezone 2023/24 direktor suđenja Evrolige bivši sudija Dani Irezuelo. Bilo je i ranije grešaka sudija ali ne u ovoj meri, razgovarao sa jednim EL sudijom i složeio se sa mojom konstatacijom da su se sudije opustile usled postojanja VAR-a ali i da su umornije zbog povećanog broja utakmica. Moje mišljenje je da odluke koje je KKCZ imala u odlučujućim trenucima utakmice sa Barsom u BG i Žalgirisom u Litvaniji nemaju veze sa umorom sudija,opuštanjem usled VAR-a nego su direktno,tendeciozno,pristrasno sa predumšljajem odsudili neke stvari i segmente i time navukli na stranu navedenoh timova. Jer kako drugačije objasniti one kardinalne greške iz pomenutih utakmica u zadnjim momentima meča? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts