Jump to content

EUROLEAGUE 2024/25 - every game matters

Chaos Is Me

Recommended Posts

Hifi 19 trojki, cak je i za njega mnogo...covek je za odigran 21:34 sutnuo 22 puta iz igre...

secam se da je prosle sezone Hauard sutnuo na jednoj utakmici 22 trojke u ACB-u...a kad sam vec kod Baskonije ko bi rekao da je Forest sposoban za takeover utakmice...

Armani standardno, vratio se Nebo, ali zato je sa Silds povredjen...

Bajern je sve svoje karte stavio na bekovski trojac Edvards, Nejpir i Vajler Bab i dok oni isporucuju oni ce biti u igri...

Virtus nastavlja po starom, Klajburn poprilicno pasivan u igri...protiv Partizana se nesto bio nalozio, veceras mu se nije bas igrao...u Areni 22 suta , veceras 6...

Što se tiče odbrane protiv Puntera, ja nekad stvarno mislim da ga je bolje pustiti da neometano šutne, naravno da probaš da ga prebiješ i izmoriš pre toga. Siguran sam da lik bolje šutira preko ruke nego kad je potpuno otvoren.

Što se tiče Olimpijakosa, po meni su oni klasična žrtva prevelike rotacije, čim se to malo sreže kao sinoć (simbolična minutaža za Milutinova, Wrighta i Vildozu, nula minuta za Dorseya) ostali igrači dobiju osećaj hitnosti i ozbiljnosti, imaju kontinuitet kroz koji mogu da greše bez posledica pa odatle dolaze i dobre stvari. McKissic nikad ne bi odigrao kako je odigrao da ga lepe za klupu za svaku sitnicu. Potpis Fourniera im je bio potpuno nepotreban i klasično šiljenje patke, samo se bezveze rotacija poremetila i treba naći mesto svim tim igračima.

• Like 3

17 minutes ago, Chaos Is Me said:

Što se tiče odbrane protiv Puntera, ja nekad stvarno mislim da ga je bolje pustiti da neometano šutne, naravno da probaš da ga prebiješ i izmoriš pre toga. Siguran sam da lik bolje šutira preko ruke nego kad je potpuno otvoren.

Što se tiče Olimpijakosa, po meni su oni klasična žrtva prevelike rotacije, čim se to malo sreže kao sinoć (simbolična minutaža za Milutinova, Wrighta i Vildozu, nula minuta za Dorseya) ostali igrači dobiju osećaj hitnosti i ozbiljnosti, imaju kontinuitet kroz koji mogu da greše bez posledica pa odatle dolaze i dobre stvari. McKissic nikad ne bi odigrao kako je odigrao da ga lepe za klupu za svaku sitnicu. Potpis Fourniera im je bio potpuno nepotreban i klasično šiljenje patke, samo se bezveze rotacija poremetila i treba naći mesto svim tim igračima.

Upravo. Ja sam cak i zaboravio da je NGW tu, i bez njega sam mislio da su nakrcani a onda se i on vratio, bas previse igraca imaju a retko ko od njih zasluzuje da bude klupiran.