Jump to content

EUROLEAGUE 2024/25 - every game matters

Recommended Posts

Posted
9 minutes ago, Borca said:

Eurohoops i Sportando prenose da je Toko Shengelia kome istice ugovor sa Virtusom na kraju sezone zelja Barselone.

Svidja mi se kako Barsa iz godine u godinu smanjuje budzet.

Posted

I to mu navodno nude 3 godine ugovor... 

Mada, mislim da je ok potez, meni Tornike izgleda i igra isto već 10 godina. Verovatno bi ta treća godina bila slabija, ali mogu da žive sa time. Verujem da je njemu u ovom trenutku dužina ugovora primarni faktor.

• Like 2
Posted (edited)

EL je u teškom kurcu ako top 6 klub i večiti F4 contender dovodi olinjalog Šengeliju sa 34 bez dometa za 3. I sve to na 3 god, mašala. Ljubi ih Dozet. 

Edited by Molina23
  • Like 17
Posted
1 hour ago, Borca said:

Eurohoops i Sportando prenose da je Toko Shengelia kome istice ugovor sa Virtusom na kraju sezone zelja Barselone.

Meni je on savrseni fit za Barsu svakako,treba im neko da moze i da kroz reket nesto ubaci 

Posted (edited)
1 hour ago, Molina23 said:

EL je u teškom kurcu ako top 6 klub i večiti F4 contender dovodi olinjalog Šengeliju sa 34 bez dometa za 3. I sve to na 3 god, mašala. Ljubi ih Dozet. 

Olinjali je i ove sezone medj top5 na svojoj poziciji sa 15ppg...17 index...samo 6 tekmi bio jednocifren ali i 6 tekmi sa over 20 poena. 

Ono najbitnije je da je odigrao sva 34 kola sa prosekom od 27mpg.

Feneru je dao. 35 poena uz index 39.

Not so bad for the old man...

Edited by Wingwalker
  • Like 3
Posted (edited)
2 hours ago, Wingwalker said:

Ono najbitnije je da je odigrao sva 34 kola sa prosekom od 27mpg.

Feneru je dao. 35 poena uz index 39.

Not so bad for the old man...

Nije odigrao sva 34 kola, propustio je skoro mesec dana oko Nove godine zbog bolesti.

Što ne menja činjenicu da je odigrao odličnu sezonu i bio ubedljivo najbolji igrač očajnog Virtusa.

Edited by MarioKempes
Posted
10 minutes ago, MarioKempes said:

Nije odigrao sva 34 kola, propustio je skoro mesec dana oko Nove godine zbog bolesti.

Što ne menja činjenicu da je odigrao odličnu sezonu i bio ubedljivo najbolji igrač očajnog Virtusa.

Ili je igrao bolestan ili EL sajt ažurira Dozetov brat od tetke.

U statsima je Toko u listi strelaca u sva 34 kola.

Posted

Odigrao je 28 utakmica i Virtus je imao skor 6-22... Bez njega su bili na 3-3. Jedan od najvećih kratera u EL koga će svaka iole pismena ekipa konstantno da targetira, jer em nogama ne može apsolutno nikoga da isprati, em vertikalno nije nikakav faktor. Al' imao je 15-16 ppg na low post guzičenje u pretposlednjoj ekipi EL, good for him. 

• Like 2
Posted
11 minutes ago, Guru said:

Odigrao je 28 utakmica i Virtus je imao skor 6-22... Bez njega su bili na 3-3. Jedan od najvećih kratera u EL koga će svaka iole pismena ekipa konstantno da targetira, jer em nogama ne može apsolutno nikoga da isprati, em vertikalno nije nikakav faktor. Al' imao je 15-16 ppg na low post guzičenje u pretposlednjoj ekipi EL, good for him. 

Jebi ga kad ga ovako napises ispada da je lik go kurac od igraca. A nije bas tako. Ja mislim da je suludo davati mu trogodisnji ugovor u ovim godinama, ali ne moze se reci da je u pitanju slab igrac.

• Like 6
Posted
37 minutes ago, Wingwalker said:

Ili je igrao bolestan ili EL sajt ažurira Dozetov brat od tetke.

U statsima je Toko u listi strelaca u sva 34 kola.

Verovatno Dozetov brat, pošto sam gledao neke utakmice Virtusa u kojima nije igrao. Tada je rečeno da je u pitanju čir. 

Ne vidim zašto bi mu neki klub iz vrha EL, poput Barse, nudio čak trogodišnji ugovor, osim ako je u pitanju relativno sitna kinta, pa da ispomogne nekad pored Parkera, Metua (možda propusti uvodni deo) i Pare. A i tada mi je nejasno.

Toko je idealan da ošuri nekog bogatog skorojevića u EL...

Posted

Nije da sam lud da Shengelia dodje u Zvezdu, ali kao da ta ista Zvezda, odnosno Partizan ionako nemaju svake godine koju milionku bacenu na neke igrace koji prakticno da nemaju nikakav doprinos. Visoki igraci, odnosno cetvorke i petice, tu najvise oseti tim kad neki igrac nije blizu EL nivoa. Shengelia kao treci visoki bi bio dobar i za Zvezdu i za Partizan. Da po potrebi postane microwave startna opcija, kada situacije nalazu. Naravno, pitanje koliko bi to kostalo.
Skup mladih, svezih, fizikalnih igraca je precenjena kategorija. To je nesto sto sam shvatio ove godine gledajuci EL. Mnogo je bitno iskustvo/bbiq na krilima da ti tim ima glue.
I mnogo cesto to te drzi u mecu i kad ne igras dobro, i mnogo cesto na konto toga dobijas kad si slabiji.

• Like 2
Posted
2 hours ago, BattleBender said:

Nije da sam lud da Shengelia dodje u Zvezdu, ali kao da ta ista Zvezda, odnosno Partizan ionako nemaju svake godine koju milionku bacenu na neke igrace koji prakticno da nemaju nikakav doprinos. Visoki igraci, odnosno cetvorke i petice, tu najvise oseti tim kad neki igrac nije blizu EL nivoa. Shengelia kao treci visoki bi bio dobar i za Zvezdu i za Partizan. Da po potrebi postane microwave startna opcija, kada situacije nalazu. Naravno, pitanje koliko bi to kostalo.
Skup mladih, svezih, fizikalnih igraca je precenjena kategorija. To je nesto sto sam shvatio ove godine gledajuci EL. Mnogo je bitno iskustvo/bbiq na krilima da ti tim ima glue.
I mnogo cesto to te drzi u mecu i kad ne igras dobro, i mnogo cesto na konto toga dobijas kad si slabiji.

Ima istine u tvojim recima, ali ja mislim da je prava kombinacija famozni spoj mladosti i iskustva , a ne puko gomilanje metuzalema kao Virtus pa i CZ npr. Valja imati uvek imati kombinaciju nekih igraca sa prostorom za rast poput recimo ove godine Sterlinga Brauna ili Petruseva i veterana koji i dalje mogu da doprinose na adekvatnom nivou bez previse povreda ili dugih perioda lose forme. CZ-u je zastitni znak dovodjenje igraca koji su predstavljali imena u EL poput Brauna i Tompkinsa, a danas su olinjale rage ili nisu igrali po godinu dana. 

• Like 2
Posted

Sportando javlja da su Hapoel Tel Aviv i Daniel Oturu u pregovorima.
Emir Sulejmanovic navodno zelja Baskonije za narednu sezonu.
Generalni menadzer Fenerbahcea izjavio da su Nigel Hayes-Davis i Tarik Biberovic veoma interesantni nekim NBA klubovima.

Posted

Spanski Encestando javlja da Hapoel Tel Aviv zeli da plati izlaznu klauzulu Valensiji (750,000 eura) i dovede Montera. Takodje prenose da je novi agent Vase Micica za Evropu takodje agent i Monteru.

Posted (edited)

Jeste Ataman cirkuzant ali ovo je bas bilo bezobrazno od strane navijaca Efesa.

Edited by Mrk
Slovo