Eddard Posted April 16 Posted April 16 7 minutes ago, MC Thunder 2 said: Jel sam ja promasio tvoj izlazak iz kosarkaskog ormara ili? Upravo htedoh da primetim 😁
Knipex Posted April 16 Posted April 16 Meni ovo nije novost a manje pratim vaše teme nego vas dvojica. 3 1
Stiletto Posted April 16 Posted April 16 (edited) 27 minutes ago, Ludi za Poli said: Sejo Bukva koji ga je svojevremeni doveo u Sparse je bas pricao za njega kako je svaki dan vozario preko sat vremena iz rodnog sela kod Breze ili Varesa cini mi se do Sarajeva na treninge i nazad jer nije mogao ostaviti majku samu oko kucanskih poslova. Selo Dabravine, između Breze i Vareša. Gugl mape ko traži baš tačno mesto. Edited April 16 by Stiletto
DameTime Posted April 16 Posted April 16 (edited) 14 minutes ago, MC Thunder 2 said: Jel sam ja promasio tvoj izlazak iz kosarkaskog ormara ili? Let's get that cat out of the bag 😂🙄 Edited April 16 by DameTime grammar 1 1
Stiletto Posted April 16 Posted April 16 1 minute ago, DameTime said: Let's get that cat's out of the bag 😂🙄 Cat on a hot tin roof 1
MC Thunder 2 Posted April 16 Posted April 16 6 minutes ago, Knipex said: Meni ovo nije novost a manje pratim vaše teme nego vas dvojica. Nije novost nezvanicno, kao sto se 2 medeca unapred znalo kojih 14 igraca smo potpisali. Ali lepo je formalno 😅 3
Smrtokapa Posted April 16 Posted April 16 Posebno je poražavajuće što je do ovog navijačkog opredeljivanja došlo pri čistoj svesti, a ne usled indoktrinacije od malih nogu. 🙃 2
DameTime Posted April 16 Posted April 16 Pošto ove sezone verovatno nećete osvojiti ništa, odlučila sam da osvojite mene 😂 7
Knipex Posted April 16 Posted April 16 Ima tu jedna začkoljica u ugovoru, Dame više navija za Želimira nego za Partizan. 2
DameTime Posted April 16 Posted April 16 1 minute ago, Knipex said: Ima tu jedna začkoljica u ugovoru, Dame više navija za Želimira nego za Partizan. Tzv. Želimir klauzula. Ali poznato je da uz njega dolazi samo najbolje 😎
Smrtokapa Posted April 16 Posted April 16 6 minutes ago, Knipex said: Ima tu jedna začkoljica u ugovoru, Dame više navija za Želimira nego za Partizan. Supstitucija kao zaštitni mehanizam psihe.
Čvarkov Posted April 16 Posted April 16 1 hour ago, DameTime said: A zamisli tek da su prošle godine bili na našem mestu i onako spektakularno implodirali na kraju sezone? Pao bi internet na teritoriji Srbije 😂 4
DameTime Posted April 16 Posted April 16 26 minutes ago, Don Dusko said: A mislili smo da je ovo EL tema. Dosta je bilo da samo Zvezdaši preuzimaju EL temu. A sad malo mi 1
Marvin Posted April 17 Posted April 17 Eto kako je Željko avangarda. Do sada smo na NBA temi imali Lebronove i Jokićeve svedoke, a sad po prvi put u EL imamo trenerove svedoke (Ataman trolovi excluded) 1 1
kendrick duckworth Posted April 17 Posted April 17 Šaras trener godine. Uvek ima argumenata i slažem se da i neki od jačih timova prolaze svoje faze, probleme, ima tu mnogo dobrih stvari, rešenja... ali baš pokraden Spliter. Dosadan izbor. 16
alokin Posted April 17 Posted April 17 11 minutes ago, kendrick duckworth said: Šaras trener godine. Uvek ima argumenata i slažem se da i neki od jačih timova prolaze svoje faze, probleme, ima tu mnogo dobrih stvari, rešenja... ali baš pokraden Spliter. Dosadan izbor. Šta reći, svakim danom mi se sve više i više smuči El.
Sokmeniki Posted April 17 Posted April 17 Najgluplje takmicenje na svijetu. Nick Weiler-Babb najbolji defanzivac, a Bajern ima jednu od najgorih odbrana u Evroligi. Imam osjecaj kao da su pogledali ko ima najvise ukradenih pa po tome donijeli odluku. Sad i ovo za Sarasa, a Splitter priredio najvece iznenadjenje u novijoj istoriji Evrolige. Jadno takmicenje kojem treba ozbiljna reorganizacija na svim nivoima. 3
Dzo23 Posted April 17 Posted April 17 Spliter je jedan veliki dasa. Baš kao što mu je ekipa drugačija od drugih, tako je i on poseban trener. Totalno kul lik. Nikad ne mjenja izraz lica, ne viče, ne gestikulira, ne ulazi u raspravu sa sudijama. Apsolutno je zaslužio Gomeljski nagradu (ako se tako i dalje zove). Al definitivno me više ništa ne čudi od ovih pajaca iz idiotske organizacije. 2 1
Recommended Posts