Knipex Posted Thursday at 08:46 PM Posted Thursday at 08:46 PM Kakva ludnica u Madridu. Na 98:88 Tavares maši zicer i Pariz pravi seriju 8:0.
Grobarcina1992 Posted Thursday at 08:46 PM Posted Thursday at 08:46 PM Muda do poda imaju kratki i družina. 3 1
Čočo Posted Thursday at 08:46 PM Posted Thursday at 08:46 PM Lek za Pariz je pokazala Zvezda ove sezone. Njih moraš 40 minuta da cediš i daviš kao zmija žabu. Inače svašta mogu da urade. 1
Volter Posted Thursday at 08:48 PM Posted Thursday at 08:48 PM Mnogo su iritantni igrači Reala, većina.
realno *w Posted Thursday at 08:50 PM Posted Thursday at 08:50 PM 3 minutes ago, Čočo said: Ne trebaju nam dve pobede. Treba nam jedna pobeda i da izgube od Fenera jer imamo bolji međusobni. Da, da... ostalo mi u glavi da ste gubili puno tamo, sad vidim da imate bolji. Ali nema šanse da će tu odlučivati direktni h2h, u ovom trenutku bar 5 ekipa konkuriše za skor 19-15 na kraju. 1
Dragan Mićić Posted Thursday at 08:52 PM Posted Thursday at 08:52 PM Ovo ne bi dale sudije pa i da se Pariz izuje bos.
Урош19 Posted Thursday at 08:53 PM Posted Thursday at 08:53 PM 1 minute ago, realno *w said: Da, da... ostalo mi u glavi da ste gubili puno tamo, sad vidim da imate bolji. Ali nema šanse da će tu odlučivati direktni h2h, u ovom trenutku bar 5 ekipa konkuriše za skor 19-15 na kraju. Po svemu sudeći i Pariz će na 19:15, ako dobijemo ukrštamo se i sa njima a i tu smo bolji. U dobroj smo situaciji. 1
realno *w Posted Thursday at 08:55 PM Posted Thursday at 08:55 PM (edited) Pariz zadnje 3 tekme: 100 Feneru 101 Panatinaikosu 104 Realu 3 vezane 100ke, ekipama koje su favoriti za F4. Kakvi carevi jbt. Edited Thursday at 08:56 PM by realno *w 20 3 1
Kooineeperk Posted Thursday at 08:59 PM Posted Thursday at 08:59 PM Kakvu smo mi ekipu dva puta zveknuli... 🙂 Elem, ovaj Pariz je one-time-hit. Prodace se pola ekipe i to je to (a pola ekipe im zapravo cine 2 i po igraca). 2
Čočo Posted Thursday at 09:02 PM Posted Thursday at 09:02 PM Postoji šansa da na kraju regularnog dela od 5 do 10 mesta svi imaju 19:15. 😳
Kooineeperk Posted Thursday at 09:06 PM Posted Thursday at 09:06 PM 3 minutes ago, Čočo said: Postoji šansa da na kraju regularnog dela od 5 do 10 mesta svi imaju 19:15. 😳 Ako moze bez Reala, oni neka budu 5. U tom slucaju smo mi 6. Ako uvucemo i Real u to onda mozemo i 8. da budemo... 1
Borca Posted Thursday at 09:12 PM Posted Thursday at 09:12 PM 15 minutes ago, realno *w said: Pariz zadnje 3 tekme: 100 Feneru 101 Panatinaikosu 104 Realu 3 vezane 100ke, ekipama koje su favoriti za F4. Kakvi carevi jbt. Malopre neko napisa na drugom forumu 46/87 (ili tako nesto uglavnom preko 50%) sut za 3 na te 3 utakmice, preko 15 ubacenih trojki po utakmici uz 50%+ procenat suta. 1 1
Sharp Posted Thursday at 09:13 PM Posted Thursday at 09:13 PM 5 minutes ago, Kooineeperk said: Ako moze bez Reala, oni neka budu 5. U tom slucaju smo mi 6. Ako uvucemo i Real u to onda mozemo i 8. da budemo... Ovisi protiv koga skupite tu 19. pobjedu. Meni uopće nije nerealan scenarij gdje Zvezda gubi sutra i zadnje kolo skida nezainteresirani Pao koji je zakucan na 3. mjesto. 2
alokin Posted Thursday at 09:13 PM Posted Thursday at 09:13 PM Real u poslednjoj četvrtini 16 slobodnih bacanja.... 3 1
Kooineeperk Posted Thursday at 09:14 PM Posted Thursday at 09:14 PM Just now, Sharp said: Ovisi protiv koga skupite tu 19. pobjedu. Meni uopće nije nerealan scenarij gdje Zvezda gubi sutra i zadnje kolo skida nezainteresirani Pao koji je zakucan na 3. mjesto. Pa Efes jer nam treba pobeda za Tie-breaker tabelu. Ali nemam nista protiv da dobijemo i obe. 😄 1
MrTripleDouble Posted Thursday at 09:18 PM Posted Thursday at 09:18 PM Pariz je nešto najbolje što se dogodilo ovoj učmaloj Evroligi u poslednji brat bratu 15 godina. 20 1
DameTime Posted Thursday at 09:22 PM Posted Thursday at 09:22 PM By far najinteresantnija ekipa za praćenje, alal im ćufte. 2
Sharp Posted Thursday at 09:25 PM Posted Thursday at 09:25 PM Ukoliko Monaco kihne od Asvela u gostima (nije nemoguće), crta se potencijalno 4-5 ekipa sa skorom 20-14, tu će isto biti veselo, netko će s 20 pobjeda imati prednost domaćeg terena u playoffu, a netko će morati prvu u gostima igrati u play-inu.
realno *w Posted Thursday at 09:31 PM Posted Thursday at 09:31 PM 6 minutes ago, MrTripleDouble said: Pariz je nešto najbolje što se dogodilo ovoj učmaloj Evroligi u poslednji brat bratu 15 godina. A dobro, s vremena na vreme se pojavi neko "one time wonder" koje svakako može da se poredi sa ovim. Evo prva mi padne na pamet recimo Lokomotiva pre 7-8 godina, bili tipa drugi u regularnom delu, epska serija gde izbacuju Barsu u 5. tekmi, pa jedba gube polufinale od CSKA i deru Baskoniju u meču za treće mesto. Dilejni i Rendolf kidali... 5 minutes ago, Sharp said: Ukoliko Monaco kihne od Asvela u gostima (nije nemoguće), crta se potencijalno 4-5 ekipa sa skorom 20-14, tu će isto biti veselo, netko će s 20 pobjeda imati prednost domaćeg terena u playoffu, a netko će morati prvu u gostima igrati u play-inu. Potpuno ludilo. Videćemo kako će Asvel igrati... znamo kako bi Španci to rešili.
Don Dusko Posted Thursday at 09:38 PM Posted Thursday at 09:38 PM 6 minutes ago, realno *w said: Evo prva mi padne na pamet recimo Lokomotiva pre 7-8 godina, bili tipa drugi u regularnom delu, epska serija gde izbacuju Barsu u 5. tekmi, pa jedba gube polufinale od CSKA i deru Baskoniju u meču za treće mesto. Dilejni i Rendolf kidali... 12 minutes ago, Sharp said: Da ali nije u ovom sistemu zar ne?
kendrick duckworth Posted Thursday at 09:46 PM Posted Thursday at 09:46 PM Lokomotivu pamtim dosta jaču, i vođenu skorašnjim EL šampionom Barcokasom. Sada kada pogledam malo karijere nekih igrača pre Kubanja, nije to ipak u tom trenutku bilo kao što izgleda iz današnjeg ugla. Definitivno jedna od najzabavnijih ekipa poslednjih 10ak godina u EL, baš sam uživao gledajući ih. 3
Cavani Posted Thursday at 09:53 PM Posted Thursday at 09:53 PM 36 minutes ago, alokin said: Real u poslednjoj četvrtini 16 slobodnih bacanja.... Klasika, posle imaju obraza da nude licence za po 5 miliona. Dodjite, dajte nama ionako prebogatima svoje novce da vam u startu vezemo ruke, a ako se ipak previse priblizite tu je i logistika da vam pokaze gde vam je mesto. 1
MrTripleDouble Posted Thursday at 09:55 PM Posted Thursday at 09:55 PM 16 minutes ago, realno *w said: A dobro, s vremena na vreme se pojavi neko "one time wonder" koje svakako može da se poredi sa ovim. Evo prva mi padne na pamet recimo Lokomotiva pre 7-8 godina, bili tipa drugi u regularnom delu, epska serija gde izbacuju Barsu u 5. tekmi, pa jedba gube polufinale od CSKA i deru Baskoniju u meču za treće mesto. Dilejni i Rendolf kidali... Potpuno ludilo. Videćemo kako će Asvel igrati... znamo kako bi Španci to rešili. Svaka cast Lokomotivi na toj sezoni, voleo sam tu ekipu, ali mi nije za poredjenje. Imali su trenera sa EL titulom, jedno trojicu ex nba igraca, dosta iskunjara, plus onaj stari dosta laksi sistem, plus ruski milioni. Ovo je bukvalno Shorts, igrac od 180 cm koji ide gradi sebe korak po korak poslednje 4 godine i gomila 'bezveznjaka' koje ne bi potpisao nijedan drugi klub u El pre pocetka sezone kao nekog bitnog igraca u rotaciji. Hayes kao backup excluded. 4
Recommended Posts