Jump to content

EUROLEAGUE 2024/25 - every game matters

Recommended Posts

Posted
6 minutes ago, Grobarcina1992 said:

Kratki je ubica bas ce negde da zabode jak ugovor 

Nadam se da ostaje u EL, verujem da ce biti finansijski primamljivijih ponuda iz Kine.

Posted

Navijao sam za Milano, jer sam njihovu pobedu video kao jedini način da Zvezda uđe u 10. 

Da do kraja Zvezda pobedi samo Virtus, a Pariz samo Albu, što mi deluje sasvim realno.

Da Partizan pobedi max dve, tj. Albu i još jednu. Što nije nemoguće. 

Da Zvezda, Partizan i Pariz završe na 17:17, gde bi redosled bio baš taj.

Ali avaj, prodade me Milano, izradi me Pariz...

Sad mora nova računica, da dobijemo i Efes:)

• Like 1
Posted
On 3/18/2025 at 12:53 AM, Markoss said:

Buducnost i Vojvodina with all due respect, nisu rivalski klubovi Zvezde, jbg. 

To ti pricam, jedna pravila vaze za ZVE i PAR, druga za sve ostale nebitne klubove.

To kao da neki Srbin promeni veru i predje u katolicanstvo pa se to posmatra kao izdaja, ali ako neki Slovak predje iz neke protestanske grupe u pravoslavlje, onda je to nas novi brat.

Sustina je da pravila ima da vaze za sve ili da ne vaze ni za koga i nece neki tamo navijaci ZVE i PAR da svima namecu svoja pravila. Navijacu KKP moze da bude krivo kada gleda Puntera jer voli svoj klub i ne voli kada se neko na taj nacin ophodi prema bivsem klubu za koji je igrao, ali ce drugima biti svejedno, a navijacima Barcelone i drago. Isto tako, navijacima Vojvodine i Buducnosti ponasanja Ivanica i Ivanovica mogu da predstavljaju problem, drugima nece.

A ako cemo da pricamo o vecini, hajde da svi onda pocnemo da idemo u crkvu, postanemo pravoslavni, verujemo u Boga i tome slicno jer je "vecina (makar deklarativno) rekla da tako pravi Srbin treba da se ponasa". Prestanimo da budemo licemeri i da samo gledamo sta nama odgovara i to namecemo svima.

• Like 1
Posted

Ovo u Pireju je jedno od najluđih poluvremena koje sam gledao u EL :Hail: 😁

Davidovac poništava Falla i Milutinova, Zvezda pogađa sve živo na momenat, a onda isto tako promašuju otvorene šuteve koji mogu da ih odvedu na +20, Oly djeluje kao da u svakom momentu može da doda gas, a zapravo promašuju zicere i daju loptu u ruke protivniku, živ nisam da vidim na šta će ovo da izađe 😀

• Like 2
Posted
1 minute ago, Shonewizard said:

Ovo u Pireju je jedno od najluđih poluvremena koje sam gledao u EL :Hail: 😁

Davidovac poništava Falla i Milutinova, Zvezda pogađa sve živo na momenat, a onda isto tako promašuju otvorene šuteve koji mogu da ih odvedu na +20, Oly djeluje kao da u svakom momentu može da doda gas, a zapravo promašuju zicere i daju loptu u ruke protivniku, živ nisam da vidim na šta će ovo da izađe 😀

Nadamo se na najbolje. Za nas. ❤️

Posted

Mislim da dve najlošije utakmice ove sezone Olimpijakos igra protiv Zvezde. Ovo što sam gledao u 1/2 u Pireju, kao da je neka nižerazredna ekipa, bez potcenjivanja Zvezdine dobre igre i procenata. Ovoliko zicera i prodatih lopti u ruke može se samo videti kod Partizana. 

• Like 1
  • Tuzno 1
  • Pumpaj! 1
Posted

Da napišem (i) ovde - Barcokase, nećeš jebati, nećeš uzeti EL!

Najgadniji lik u evropskoj košarci, ubedljivo, uvek je lepo kad izgubi.

• Like 2
  • Love 3
Posted
3 minutes ago, Eddard said:

Oli kita. 

Mislim da su podcenili Zvezdu. Pravo igranja nije dozvoljeno Petrusevu, praktično bez centra, i onda lako ćemo. Treba uzeti u obzir da izlaze iz teških utakmica sa KKP , I sad protiv Panatinaikosa kada su dobili na jedan posed. Sigurno je došlo do pražnjenja, a sa druge strane i zvezdu je išao šut posle X utakmica,  npr Gidraitis pogodi 6 trojki, a do sada ukupno dao 15...

Opet razumem i ljude kojima je ovo sumnjivo, samo treba uzeti u obzir da se čuda dešavaju i da ne pobedi uvek favorit i bolji tim, da nije tako split nikad ne bi dobio zvezdi u aba, ili krka bila na korak od pobede nad KKP.

Ali opet svako ima svoj pogled na dešavanja, što je u redu..

• Like 2
Posted

Oly je sve bazirao na tome da napadne preko centara i ulenjili su se na taj način za ostalo, mada stvarno očajno prvo poluvreme za njih, kad su se setili da igraju bilo je kasno. Vidi se i šta znače bekovi u današnjoj košarci. Sličan poraz za njih kao za Zvezdu protiv Makabija. I dalje mislim da osvajaju ako Furnijea stave pod kontrolu, lik ih je usrao danas.

• Like 5