Jump to content

EUROLEAGUE 2024/25 - every game matters

Chaos Is Me

Recommended Posts

1 minute ago, Dzo23 said:

Meni nisu jasne oscilacije ovog Partizana. Oni kad igraju kako znaju i mogu definitivno su f4 ekipa. 

Moguce da je Obradovic samo tempirao formu i da ce sad krenuti u ozbiljan nalet. 

Brutalna igra u oba smjera!

Pa ne znam koliko je realno da je ovo posledica nekog planskog tempiranja forme kad im fale tri bitna igraca. Moguce cak da su ti izostanci malo "skupili" ekipu, Sterling i Karlik dobili vecu slobodu i oduzili se na pravi nacin, a ostali ispratili energijom i odbranom. Recimo pre samo nedelju dana je Partizan bas lose izgledao protiv Panate, a falio je samo Vanja, dok je Pao igrao bez Lorenza, Slukasa i Lesora. Cudna je ova Evroliga, u roku od par dana ti se mnogo toga moze promeniti na mnogo bolje ili losije. Dosta ekipa je tu negde slicnog kvaliteta i stvarno nije fraza ono da svako moze svakoga dobiti i samo je pitanje kako ce ti se poklopiti koji dan.

• Like 4

15 minutes ago, СтелаРоса said:

Hot take - Zvezda sutra gubi, sledece kolo pobedjuju obe beogradske ekipe, derbi dobija Partizan i preskace Zvezdu na tabeli. A do pre par dana kod cigana je bilo idilicno, a kod grobara se drzalo za slamku spasa

To je verovatno najrealniji scenario, mada ja imam neki osecaj da komsijama slede dva otreznjujuca domaca poraza.

Meni se svidja sto ne idu spustenih gaca nigde. I sa povredama i bez njih igraju u fulu, sad nekad je to dovoljno nekad ne. Mislim bilo bi i cudno da Zeljko kalkulise poput Sfera. Ako mi se sta ne svidja kod njega to je taj mentalitet u fazonu ajde mogu i da prikocim a sledecu cu da nagazim.

Koliko utakmica pustenih niz vodu

1 minute ago, Volter said:

Džaba se Lošmi cerekaš i tražiš utehu posle ovakve poezije u Milanu. Priznaj da te uvatila prpa, priznaj da je Partizan na sitne deliće razbio Milančiće. Pa jebo ga ja nije to ništa strašno, sujetu na stranu i pohvališ ovakvu košarku. :smiley53:

Nisam ni gledao mec.

Samo konstatujem veliki broj bitnih izostanaka u armaniju, raspada popa i meniona te partije sterlinga i tajrika daleko iznad njihovog nominalnog kvaliteta.

Kakav se ishod moze ocekivati uzimajuci u obzir sve ovo iznad?

Kkp je svakako granicna PO ekipa, nista manje nista vise.

• Like 1
  • Ha-ha 1

5 minutes ago, Losmi17 said:

Nisam ni gledao mec.

Samo konstatujem veliki broj bitnih izostanaka u armaniju, raspada popa i meniona te partije sterlinga i tajrika daleko iznad njihovog nominalnog kvaliteta.

Kakav se ishod moze ocekivati uzimajuci u obzir sve ovo iznad?

Kkp je svakako granicna PO ekipa, nista manje nista vise.

Igrao je i Partizan bez Marinkovića, Nilikine i Vašingtona. Tako da su i jedni i drugi bili oslabljeni.

Edited by Volter

1 minute ago, Volter said:

Igrao je i Partizan bez Marinkovića, Nilikine i Vašingtona. Tako da su i jedni i drugi bili oslabljeni.

Nilikina je bukvalno abitan igrac, tezak bezveznjak. Vanja meeh, precenjuje se njegova uloga.

Nisam jos formirao misljenje o Vasingtonu, imao je 20+ partije ili 5 poena, mozda i najvolatilniji igrac u ekipi.

A i sta ce im oni, imaju najboljeg igraca u EL, Sterlinga. I najboljeg centra.

• Love 1
  • Ha-ha 4
  • Tuzno 1
  • WOW 2

2 minutes ago, Losmi17 said:

Nilikina je bukvalno abitan igrac, tezak bezveznjak. Vanja meeh, precenjuje se njegova uloga.

Nisam jos formirao misljenje o Vasingtonu, imao je 20+ partije ili 5 poena, mozda i najvolatilniji igrac u ekipi.

A i sta ce im oni, imaju najboljeg igraca u EL, Sterlinga. I najboljeg centra.

pricas gluposti

• Like 2
  • Thanks 1

Just now, ScepanScekicSto said:

pricas gluposti

Hej, meni je jasno da se neke stvari tesko prihvataju. Kad pricam da ste bezvezna ekipa, ili ciganima da ce pasti jako kad misle da su vec u abu dabiju...

U principu su se asvel pa milano u drugom poluvremenu epski raspali protiv vas. Da li ima vase zasluge? Apsolutno, al necemo da se zezamo i pricamo nekim blow out razlikama iz cista mira.

• Like 1

4 minutes ago, ScepanScekicSto said:

Pricas gluposti za Nilikinu i njegov uticaj na igru...

ostalo nisam komentarisao

Nilikina je jako bitan igrac za ono sto Partizan zeli da igra.

Problem je sto deluje da je staklen, i prosle godine je u NBA imao neku tezu povredu. 

• Like 1
  • Ha-ha 1

Haha... ako se dobije utakmica bez nekog igrača u rosteru taj igrač je odmah nebitan. 🙂

Pa druže gledali smo Nilikinu. Znamo svi vrlo dobro kakav je igrač i kako je igrao. 

Ona fraza da povrede znaju da skupe ekipu i da eksplodira sad je dobila na značaju. 

Moram reci drugu stvar. U redu je kad se igrač loži ali ovaj Tajrik ga pretjera. Ovo je čisto majmunisanje i kosi se sa fair play-om. 

Jako jako ružno. 

O vredjanju Mirotica da ne pričam. Ludilo mozga...

• Like 3

Nateklina je bukvalno kosarkasko nedonosce. Prilicno nebitan igrac i za EL nivo a da ne pricamo o nba.

Generalno je kkp nakrcan tim nekim osrednjim igracima, ali u dobrim kosarkaskim godinama. Vuku ih za sada 3 igraca koji apsolutno igraju iznad svoje vrednosti i to sto se par protivnika epski raspalo ni iz cega. Oli zadnja cet, asvel, milano drugo, cigani u onom mecu itd...