Jump to content

EUROLEAGUE 2024/25 - every game matters

Chaos Is Me

Recommended Posts

1 minute ago, Smrtokapa said:

Odgovara nam ovakav rezultat kažem.

I ja kažem isto. 

Odlična igra Partizana na obe utakmice duplog kola gostovanja. Razmontirali su i Asvel i Armani. Odbranom su ih udavili kao zmija žabu.

E sad da li će uspeti da održe ovaj nivo u narednim utakmicama ili će se opet u nekoj neočekivano raspasti biće interesantno.

• Like 1

Sto ne igraju Neno, Kozer i Diop? Za Niba se zna da je hodajuca bolnica ove sezone.

Jos se raspadose pop i Manion, ishod ocekivan uzimajuci u obzir sve.

Bilo bi zanimljivo videti koja ekipa je imala najvise srece, odnosno koji broj bitnih igraca je odsustvovao kad su igrali protiv te ekipe. Ako takva neka statistika postoji...

• Ha-ha 1
  • Tuzno 2

3 minutes ago, Volter said:

Realno kad pogledam kako igra Partizan, očekivano da se mnogi utronjaju. Ovo je košarka.

Taman u naletu kao i mi za prvi derbi. Biće favoriti. U boljoj formi. Da sad oni nama vrate. Dužni su nam. Obrnuće se uloge. 

Edited by Čočo

Btw, to zaboravih. Ovo sto igra Sterling nema veze s zivotom, on nije ni priblizno dobar ovoliko. Cak u Albi, gde se forsirao stil igre koji njemu vise godi, nije uspevao ni priblizno ovako da igra.

Nesto slicno mislim i o Tajriku Dzonsu, ali kod njega postoje ipak vece amplitude.

Kao што споменух пре неких месец дана овде - биће ружно у дербију за ККЦЗ. Ваљда ће се после те утакмице и навијачи освестити колико мана ЦЗ ростер има и да је ово још једна скромна ЕЛ сезона у најави. То што је ККЦЗ тренутно у горњем делу табеле не значи ништа кад једна победа те спушта ван ТОП 8 екипа.

2 minutes ago, Losmi17 said:

Btw, to zaboravih. Ovo sto igra Sterling nema veze s zivotom, on nije ni priblizno dobar ovoliko. Cak u Albi, gde se forsirao stil igre koji njemu vise godi, nije uspevao ni priblizno ovako da igra.

Nesto slicno mislim i o Tajriku Dzonsu, ali kod njega postoje ipak vece amplitude.

#Obraeffect

I Lesor je bio bukva pre Partizana.

• Like 1
  • Thanks 1
  • Ha-ha 1

1 minute ago, JPM said:

#Obraeffect

I Lesor je bio bukva pre Partizana.

Apsolutno nije. Lesor je bio mvp evrokupa ako se dobro secam i strahovito je napedovao.

Najveca radonjina greska tada je sto je odbio lesora, on je trebao tada u czv da predje al ga nije hteo radonja. I zavrsio je u Partizanu.

To i visegodisnji ugovor za milka debilka.

• Like 1
  • Ha-ha 1

3 minutes ago, Zadnji vezni said:

Baš maler.

Kad smo kod njega,on može samo CZ da strpa 20 poena i nikom vise.

Ali koliko je bio nemoćan danas, odavno nije viđeno, kud krenu na taj ulaz 10s do kraja...jos se povredi, bolje da nije ustao iz kreveta.

• Like 2

13 minutes ago, Losmi17 said:

Nisu imali za trenera Željka, sada imaju i igraju fenomenalno. :smiley53:

• Like 1
  • Ha-ha 1