Jump to content

EUROLEAGUE 2024/25 - every game matters

Chaos Is Me

Recommended Posts

Ma i ja sam budala što odgovaram svakom posebno nakon svih obaveza danas i gubim sat vremena na post preko telefona umesto da gledam evroligu, da biste vi izveli zaključak da sam izjednačavao Željka i Čovića. Mogao je bar neko od vas da napiše, tebra slažem se sa ovim što si napisao, da Željko trenutno ima udela u tenzijama između dva kluba, ali pliz nemoj njih dvojicu u istu rečenicu. Bar znam da se sa nečim slažete, a ne da se hvatate za slamku iz celog posta da opravdate njegovo ponašanje. Mogli ste da napišete da ne mogu njih dvojica na istu stranu, a da opet ne pokušate da shvatite poentu mog posta. Ne mogu se stavljati u istu ravan da budem odmah jasan. Da ne ode tema sad na tu stranu. Eto posrali ste se na moj post, niste bolji od Željka. :classic_tongue: 

Edited by Čvarkov
  • Like 3
  • Love 1
  • Thanks 1

Ja na poluvremenu Asvel-Partizan prebacio na Pariz-Efes gde je Efes gubio 8 razlike i okrenuo do poluvremena na 37:39. Potom prebacim na Real-Makabi i tu ludnica jbt. Evo poluvreme 58:63 :krstipd4:

Edited by Knipex

Jedva cekam goldija.

Salu na stranu, nema ovo previse veze s mozgom, onaj stari asvel koji nije prelazio 5 pobeda u EL sezoni se ne bi ovako epski raspao.

Bas ozbiljna bruka.

Edited by Losmi17
  • Like 2

63 poena Makabija za poluvreme u Madridu :Hail:

Nista vise covek ne moze predvideti u el, sta reci kad je isti ovaj Asvel dobio Efes u Istanbulu proslo kolo...

Sad bas zulja Zvezdin poraz u Lionu, a vala i komsije poraz od iste ove ekipe u Beogradu :classic_biggrin:

• Like 2

26 minutes ago, Čvarkov said:

Ma i ja sam budala što odgovaram svakom posebno nakon svih obaveza danas i gubim sat vremena na post preko telefona umesto da gledam evroligu, da biste vi izveli zaključak da sam izjednačavao Željka i Čovića. Mogao je bar neko od vas da napiše, tebra slažem se za ovo što si napisao, da Željko trenutno ima udela u tenzijama između dva kluba, ali pliz nemoj njih dvojicu u istu rečenicu. Bar znam da se sa nečim slažete, a ne da se hvatate za slamku iz celog posta da opravdate njegovo ponašanje. Mogli ste da napišete da ne mogu njih dvojica na istu stranu, a da opet ne pokušate da shvatite poentu mog posta. Ne mogu se stavljati u istu ravan da budem odmah jasan. Da ne ode tema sad na tu stranu. Eto posrali ste se na moj post, niste bolji od Željka. :classic_tongue: 

Mog'o si i ti ovo odma' da napišeš 😛 

Ali ok, volimo te i dalje, raspišeš se jednom u 100 godina 😄 

• Love 1