fradler Posted 10 hours ago Share Posted 10 hours ago Asvel ladno gaji ovog Edvina Dzeksona u rosteru, pa cak i uzima neke minute, taj tip je jos pre 7-8 godina u Buducnosti izgledao kao bivsi kosarkas 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
СтелаРоса Posted 10 hours ago Share Posted 10 hours ago 1 minute ago, DameTime said: Nemoj više da misliš. Barem do sutra. A da sam rekao super igra Partizan pobedice onda bi mi rekla da jinxujem 😛 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted 10 hours ago Share Posted 10 hours ago Just now, СтелаРоса said: A da sam rekao super igra Partizan pobedice onda bi mi rekla da jinxujem 😛 Svijetu se ne može ugoditi 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Volter Posted 10 hours ago Share Posted 10 hours ago Rapsodija. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted 10 hours ago Share Posted 10 hours ago Ben hill music playing 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Volter Posted 10 hours ago Share Posted 10 hours ago Mnogo mi se više sviđa Partizan u trećoj četvrtini nego u drugoj i prvoj. 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čvarkov Posted 10 hours ago Share Posted 10 hours ago (edited) Ma i ja sam budala što odgovaram svakom posebno nakon svih obaveza danas i gubim sat vremena na post preko telefona umesto da gledam evroligu, da biste vi izveli zaključak da sam izjednačavao Željka i Čovića. Mogao je bar neko od vas da napiše, tebra slažem se sa ovim što si napisao, da Željko trenutno ima udela u tenzijama između dva kluba, ali pliz nemoj njih dvojicu u istu rečenicu. Bar znam da se sa nečim slažete, a ne da se hvatate za slamku iz celog posta da opravdate njegovo ponašanje. Mogli ste da napišete da ne mogu njih dvojica na istu stranu, a da opet ne pokušate da shvatite poentu mog posta. Ne mogu se stavljati u istu ravan da budem odmah jasan. Da ne ode tema sad na tu stranu. Eto posrali ste se na moj post, niste bolji od Željka. Edited 9 hours ago by Čvarkov 3 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
suptil Posted 10 hours ago Share Posted 10 hours ago (edited) Asvel kuci ne moze da ubaci 60 poena za mec. Vecerasnje Fiba liga sampiona izdanje Asvela. Edited 10 hours ago by suptil Link to comment Share on other sites More sharing options...
СтелаРоса Posted 10 hours ago Share Posted 10 hours ago Au sta je odigrao Partizan, kakvo razbijanje na gostovanju bez 3-4 bitna igraca Link to comment Share on other sites More sharing options...
Volter Posted 10 hours ago Share Posted 10 hours ago Što nisu ovako igrali protiv Zvezde nego tad kidisali na svaku loptu. Najgora ekipa u Evroligi. KLS nivo. Fuj. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Djirona Posted 10 hours ago Share Posted 10 hours ago Ali Real koji u Madridu primi 63 poena od Makabija za poluvreme.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Papanikolesku Posted 10 hours ago Share Posted 10 hours ago @Čvarkov Polako brat, gledamo tekmu, ja sam se upišao u gaće 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Knipex Posted 10 hours ago Share Posted 10 hours ago (edited) Ja na poluvremenu Asvel-Partizan prebacio na Pariz-Efes gde je Efes gubio 8 razlike i okrenuo do poluvremena na 37:39. Potom prebacim na Real-Makabi i tu ludnica jbt. Evo poluvreme 58:63 Edited 10 hours ago by Knipex Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jakob Aman Posted 10 hours ago Share Posted 10 hours ago 9 minutes ago, suptil said: Asvel kuci ne moze da ubaci 60 poena za mec. Vecerasnje Fiba liga sampiona izdanje Asvela. Ima malo i do Partizana. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čočo Posted 10 hours ago Share Posted 10 hours ago 2 minutes ago, Jakob Aman said: Ima malo i do Partizana. Ima. Procenat šuta vam je 60% za 2 i skoro 60% za 3. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Losmi17 Posted 9 hours ago Share Posted 9 hours ago (edited) Jedva cekam goldija. Salu na stranu, nema ovo previse veze s mozgom, onaj stari asvel koji nije prelazio 5 pobeda u EL sezoni se ne bi ovako epski raspao. Bas ozbiljna bruka. Edited 9 hours ago by Losmi17 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fradler Posted 9 hours ago Share Posted 9 hours ago 63 poena Makabija za poluvreme u Madridu Nista vise covek ne moze predvideti u el, sta reci kad je isti ovaj Asvel dobio Efes u Istanbulu proslo kolo... Sad bas zulja Zvezdin poraz u Lionu, a vala i komsije poraz od iste ove ekipe u Beogradu 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SuperTraktorko Posted 9 hours ago Share Posted 9 hours ago Započeo "Mr. £", nastavio Ljumberg™, a mentalno dovršio Rambo sa trojkama. Tajrik Dzouns honorary mention. Asvel bio započeo čvrsto, ali u drugom poluvremenu potop. Samleo ih Partizan. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nini3112 Posted 9 hours ago Share Posted 9 hours ago Real se bas gubi. Isko ce ovo preokrenuti Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted 9 hours ago Share Posted 9 hours ago 26 minutes ago, Čvarkov said: Ma i ja sam budala što odgovaram svakom posebno nakon svih obaveza danas i gubim sat vremena na post preko telefona umesto da gledam evroligu, da biste vi izveli zaključak da sam izjednačavao Željka i Čovića. Mogao je bar neko od vas da napiše, tebra slažem se za ovo što si napisao, da Željko trenutno ima udela u tenzijama između dva kluba, ali pliz nemoj njih dvojicu u istu rečenicu. Bar znam da se sa nečim slažete, a ne da se hvatate za slamku iz celog posta da opravdate njegovo ponašanje. Mogli ste da napišete da ne mogu njih dvojica na istu stranu, a da opet ne pokušate da shvatite poentu mog posta. Ne mogu se stavljati u istu ravan da budem odmah jasan. Da ne ode tema sad na tu stranu. Eto posrali ste se na moj post, niste bolji od Željka. Mog'o si i ti ovo odma' da napišeš 😛 Ali ok, volimo te i dalje, raspišeš se jednom u 100 godina 😄 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čvarkov Posted 9 hours ago Share Posted 9 hours ago 3 minutes ago, Nini3112 said: Real se bas gubi. Isko ce ovo preokrenuti Isco nije više u Realu. Igra za Betis. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sector Posted 9 hours ago Share Posted 9 hours ago (edited) Baš dobra košarka u Parizu. I u Vitoriji isto, teško je sve ispratiti. Maccabi se očekivano raspao za minut. Edited 9 hours ago by Sector Link to comment Share on other sites More sharing options...
Djirona Posted 9 hours ago Share Posted 9 hours ago Furnije šutira 1 od 10 za dva, 6 od 7 za tri... sve je pobrkao. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kojihit Posted 9 hours ago Share Posted 9 hours ago Ovi momenti kao trivija o igračima su tezak promasaj Cavaliere bi da travel though time, idi begaj Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted 9 hours ago Share Posted 9 hours ago Drama u Baskoniji. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts