Jump to content

EUROLEAGUE 2024/25 - every game matters

Chaos Is Me

Recommended Posts

21 minutes ago, СтелаРоса said:

Zvezda mozda i moze do top6 na tabeli zbog trenutnog stanja, ali ne bih rekao da je generalno u top6 ekipa. Na papiru sigurno ne, ima jedno 7-8 sastava koji su kvalitetniji, a druga je stvar sto je trenutno vecina daleko od vrhunca. Ja mislim da ce kako sezona bude odmicala te ekipe izgledati sve bolje, pogotovo bi to trebalo da vazi za Barsu i Real. Jos su tu Oly i Pao koji bi trebalo da su sigurni u top6, uz Monako, Efes, Milano i Fener sa kojima Zvezda moze da igra rame uz rame, ali su i to kvalitetniji rosteri od njenog. Eto vec sam nabrojao osam klubova kojima ambicije sigurno nisu manje od ucesca na F4.

Sve stoji. Ali imamo stvarno dobar raspored. 9 od 15 kući, de facto 10 zbog gostovanja Makabiju, Alba u gostima...

Kvalitetan, iskusan i još dubok roster... mnoge ekipe jako promenljivo igraju, mislim da će sigurno u 6 biti. Posle ko zna, zavisiće od meč apova, sa kim se ukrste...

Pretposlednji napad Baskonie čist faul na Howardu. Sada već u kontinuitetu odlično suđenje za komšije. Ovo su morali svirati. 

Edited by Charles De Ketelaere
  • Like 1
  • Love 3
  • Ha-ha 24
  • Tuzno 1

17 minutes ago, Charles De Ketelaere said:

Kvalitetan, iskusan i još dubok roster... mnoge ekipe jako promenljivo igraju, mislim da će sigurno u 6 biti. Posle ko zna, zavisiće od meč apova, sa kim se ukrste...

Pretposlednji napad Baskonie čist faul na Howardu. Sada već u kontinuitetu odlično suđenje za komšije. Ovo su morali svirati. 

Mislis na Rokija, pretpostavljam jer od Bolomboja ne moze biti faul ni u ludilu? Nisam bas siguran. Ima osnove ali barem iz ovog kadra deluje da ga ne gura. Pristrasan sam sigurno ali mi deluje da je Markus jednostavno izbacio frljoku i pokusao da iznudi faul.

Edited by Problem sa licnim greskama
  • Like 3

31 minutes ago, Charles De Ketelaere said:

Ako neko ima broj Zorana Savića bilo bi pošteno da mu se ovo javi, možda nije gledao...

• Ha-ha 21

3 minutes ago, Charles De Ketelaere said:

Nisam te baš razumeo, zamolio bih te da pojasniš. 

Spominjanje Drcele posle ovakve pobede u gostima je bas u stilu slatkorecivog zabara koji ne ume da gubi

* Tek sad videh da si editovao post i obrisao deo o Drceli

• Like 1

16 minutes ago, drperce said:

* Tek sad videh da si editovao post i obrisao deo o Drceli

Istina, mada nije neka razlika. Pišem ti onaj "paćenik" deo za neke buduće prilike. 

13 minutes ago, MrTripleDouble said:

Gidra iskrivio Howarda, ne može se izpravi

Očima. 

Edited by Charles De Ketelaere

27 minutes ago, drperce said:

Trinki bio najveci pacenik nocas sa kukanjem, ali onda ulece kuper u foto finisu

Da,da slatkorijecivi italijan se žali na kriterijum kakav stalno ima, nego sad došla ekipa koja ume bolje da bije 🤣🤣🤣

I nad popom ima pop 🤠

• Thanks 1

7 hours ago, Charles De Ketelaere said:

Jeste bio faul Giedratisa, ali druga rečenica da je u kontinuitetu odlično suđenje je baš heavy. Bilo je sinoć i greški na štetu Zvezde, možda bude snimaka, a možda i ne bude jer obično snimke kači onaj što je izgubio. Tako i mi radimo, ljudska priroda jbg. Elem, suđenje je bilo korektno i ništa više od toga.

• Like 5

9 hours ago, СтелаРоса said:

Zvezda mozda i moze do top6 na tabeli zbog trenutnog stanja, ali ne bih rekao da je generalno u top6 ekipa. Na papiru sigurno ne, ima jedno 7-8 sastava koji su kvalitetniji, a druga je stvar sto je trenutno vecina daleko od vrhunca. Ja mislim da ce kako sezona bude odmicala te ekipe izgledati sve bolje, pogotovo bi to trebalo da vazi za Barsu i Real. Jos su tu Oly i Pao koji bi trebalo da su sigurni u top6, uz Monako, Efes, Milano i Fener sa kojima Zvezda moze da igra rame uz rame, ali su i to kvalitetniji rosteri od njenog. Eto vec sam nabrojao osam klubova kojima ambicije sigurno nisu manje od ucesca na F4.

Po imenima naravno da nismo, nismo ni top 8, a kamoli top 6, ali po igri, hemiji, atmosferi, uigranosti, mentalitetu pojedinih igrača... za sada jesmo. "Vojska Janisa Sferopulosa"

Edited by Djirona

13 minutes ago, Djirona said:

Po imenima naravno da nismo, nismo ni top 8, a kamoli top 6, ali po igri, hemiji, atmosferi, uigranosti, mentalitetu pojedinih igrača... za sada jesmo. "Vojska Janisa Sferopulosa"

Kojih 8 ekipa ima bolje igrace na papiru?

• Like 1

18 minutes ago, Djirona said:

Olimpijakos, PAO, Real, Barsa, Efes, Monako, Fener, Armani.

Jedino gde Zvezda mozda ima prednost u odnosu na ove rostere je sirina, mada mi je i to malo precenjena prica jer su dvojica igraca pred penzijom i uglavnom ni ne igraju (Teo i Lazic), a recimo Davidovac, Dobric i Mitrovic pitanje da li bi igrali EL ove sezone da nisu u Zvezdi (u gore nabrojanim timovima sigurno ne bi). I to je 5 igraca od 15. Svakako, na Zvezdin racun ide sto uspeva da izvuce korist od ovih igraca koje drugi EL klubovi ne bi ni potpisali. 

26 minutes ago, Djirona said:

Olimpijakos, PAO, Real, Barsa, Efes, Monako, Fener, Armani.

Fener je ekipa bez pleja, otpali Wilbekin i Baldwin, ostali na Skyler Maysu i Zagarsu. Ajde Gudura to krepi, ali nema vajde od toga.
Centri su im Birch i Sanli.

Mislim da bi vecina EL trenera birala nas roster naspram njihovog u ovom trenutku 😄 
Olimpija mi je nominalno jaca ali ne osetljivo, svi ostali od tebe nabrojani jesu jaci bas ocigledno.

• Like 6

Dobrić ima 30g i 7 EL sezona iza sebe, dobro je poznat svim trenerima i klubovima, zna se šta može i šta ne može (to uglavnom i isporučuje), nema potrebe da se čeka OI.

Granični EL igrač, vrlo moguće da bi vremenom ubo negde ulogu poput one u Virtusu.

Luksuz je imati takvog čoveka na poziciji 13-og u rosteru i Zvezdi je bio nepotreban na ovaj sastav, ali kad se ima para - može i tako.

• Like 2