Jump to content

EUROLEAGUE 2024/25 - every game matters

Chaos Is Me

Recommended Posts

1 minute ago, Charles De Ketelaere said:

Zato si ti Goldi našao neku svoju unique retoriku, e sad što ona nema nikakvog smisla, to je manje važno 😄 

Retorika se odnosi na nacin na koji se raspravljamo sa neistomisljenicima, ne o onome o cemu pisemo.

Ja nisam reagovao u stilu "e, cim ti imas stav suprotan od moga znaci da ne vredi pricati sa tobom" nego "ne mozemo da razgovaramo ako se sluzimo podsmesljivim smajlijima, pricama kako neko troluje ili pise besmislice".

Eno, KKP je u dve nedelje jedva dobio Albu, nekako dobio Zalgiris, razneo PAO, napravio +15 u cetvrtini protiv crvenih iz Pireja i rutinski odrzao 14 razlike protiv nominalno skuplje ekipe iz istog grada. Dakle, ne pricamo o izolovanim incidentima, pricamo o obrascu da vise nije ni bitno ime protivnika nego i najslabija ekipa ima sanse protiv KKP, a dve mozda i najjace pustaju niz vodu mec u BG kao da gostuju onom Realu koji je bio mocan.

Nema tu nekog smislenog objasnjenja - ili se tone u fantaziju kako smo najmocniji, zgazicemo ih sve, Sfero/ZOC je napravio masinu ili se pise kako je previse meceva, a kada KKCZ pukne u Milanu ili KKP u Istanbulu, onda sramota, zasto se ne bore i tome slicno. Kao da su samo dva kluba predvidjena da se bore u svakom mecu jer brane neke svetinje, a ovi ostali igraju za korporativne igracke pa malo-malo pa odmaraju na nekim mecevima.

• Like 1

Svake nedelje nakon EL mečeva Partizana i Zvezde, u noći između petka i subote, ide isti upis, isti tip, isti forumaši repliciraju, isti ljudi daju iste reakcije, stavovi ostaju isti nakon istih replika, i priča se završava isto. Isti tip nestaje do sledeće noći između narednog petka i subote, kada će se pojaviti na istoj temi, istog upisa i izazvati isti odgovor istih kolega forumaša. 

• Like 6
  • Thanks 2
  • Ha-ha 4

11 minutes ago, Papanikolesku said:

Svake nedelje nakon EL mečeva Partizana i Zvezde, u noći između petka i subote, ide isti upis, isti tip, isti forumaši repliciraju, isti ljudi daju iste reakcije, stavovi ostaju isti nakon istih replika, i priča se završava isto. Isti tip nestaje do sledeće noći između narednog petka i subote, kada će se pojaviti na istoj temi, istog upisa i izazvati isti odgovor istih kolega forumaša. 

Najteže su borbe protiv nepostojećih demona 😄

3 hours ago, bergkamp bcd said:

Retorika se odnosi na nacin na koji se raspravljamo sa neistomisljenicima, ne o onome o cemu pisemo.

Ja nisam reagovao u stilu "e, cim ti imas stav suprotan od moga znaci da ne vredi pricati sa tobom" nego "ne mozemo da razgovaramo ako se sluzimo podsmesljivim smajlijima, pricama kako neko troluje ili pise besmislice".

Eno, KKP je u dve nedelje jedva dobio Albu, nekako dobio Zalgiris, razneo PAO, napravio +15 u cetvrtini protiv crvenih iz Pireja i rutinski odrzao 14 razlike protiv nominalno skuplje ekipe iz istog grada. Dakle, ne pricamo o izolovanim incidentima, pricamo o obrascu da vise nije ni bitno ime protivnika nego i najslabija ekipa ima sanse protiv KKP, a dve mozda i najjace pustaju niz vodu mec u BG kao da gostuju onom Realu koji je bio mocan.

Nema tu nekog smislenog objasnjenja - ili se tone u fantaziju kako smo najmocniji, zgazicemo ih sve, Sfero/ZOC je napravio masinu ili se pise kako je previse meceva, a kada KKCZ pukne u Milanu ili KKP u Istanbulu, onda sramota, zasto se ne bore i tome slicno. Kao da su samo dva kluba predvidjena da se bore u svakom mecu jer brane neke svetinje, a ovi ostali igraju za korporativne igracke pa malo-malo pa odmaraju na nekim mecevima.

Goldi, da li bi prihvatio da odigras 34 partije basketa sa nekim forumasem  pa da zapisujemo rezultat? I to na svakih par dana, bez obzira da li je neko od vas bolestan ili se oseca umorno. Ja sam siguran da cemo videti ogromne amplitude u rezultatima, od toga da da ti pobedis sa 21-3, do toga da protivnik pobedi sa 21-9 pa do oni 21-18 rezultata. 

Edited by DejoLazaKalina
  • Like 4
  • Love 1
  • Thanks 1

Vucicvim blizancima se upumpava lova i vestacki imaju budzet za konkurentne timove.

S druge strane, barsa, real, oly, pao, efes, fener, monako...to se sve zasadilo lane, radile lopate i zuljevi na dlanovima... i njima iz zemlje poput krompira rodi u svakoj off sezoni, oberu i uloze u tim.

• Like 6
  • Thanks 1
  • Ha-ha 1

6 hours ago, bergkamp bcd said:

Ako koristis retoriku koju koristi jedan deo foruma, onda da, pises za lajkove.

Eto, na ovom primeru se najbolje vide tvoje greške u zaključivanju. 

6 hours ago, bergkamp bcd said:

Uopste, ako KKP i KKCZ mogu tako da samaraju grcke milionere, ko uopste moze da se nada da moze da pobedi u BG? ASVEL? Maccabi? Sto je najgore, uopste me ne bi iznenadilo da sledece nedelje zapravo i dodje do iznenadjenja, ali to nije mnogo bitno, ovim tempom i KKP i KKCZ opusteno mogu da se uguraju u 8 jer pola ekipa mogu da dobiju zato sto su kvalitetniji, a pola jer se Fournier pretvori u Kondica iz Igokee.

Ne mogu oni uopšte opušteno da se uguraju u PO ili plejin, pogotovo kad se uzmu u obzir rezultati koji konstantno šaraju. Tako da ih vrlo lako neko može dobiti u Areni, pa da imaš razloga za radovanje.

P.S. Fournier jeste sranje od igrača... 

• Like 1

55 minutes ago, MC Thunder 2 said:

Vucicvim blizancima se upumpava lova i vestacki imaju budzet za konkurentne timove.

S druge strane, barsa, real, oly, pao, efes, fener, monako...to se sve zasadilo lane, radile lopate i zuljevi na dlanovima... i njima iz zemlje poput krompira rodi u svakoj off sezoni, oberu i uloze u tim.

Dobro ajde da ne idemo u drugu krajnost, sve te timove finansiraju pijani milioneri a ne pijane drzave. 

• Like 2

Kakva trojka Klajburna uz to još i faul i bacanje za pobedu! Neverovatna je ta pobednička aura koja prati Duška kad preuzme neki tim tokom sezone. Očekujem u nekom od narednih kola da protivnik jednostavno postigne autokoš za pobedu Virtusa 😉

On 12/12/2024 at 10:52 PM, bekrinjo said:

Nije daleko od istine, ima sudija koje su skoro svake nedelje u BG...

U prvih 15 kola sudije koje su najviše utakmica sudile u Beogradu Partizan&Zvezdi/Makabiju su:

Migel Angel Perez, 5 utakmica

Juan Carlos Garcia, 4 utakmica

Sefi Shemesh, 4 utakmice

Emin Mogulkoc, 3 utakmice

Ioannis Foufis, 3 utakmice

Robert Vyklicki, 3 utakmice

Po 2 utakmice:

Lottermoser, Konstantinovs, Diffalah, Cortes, Perez, Latisevs, Peruga, Peerandi...

• Like 1
  • Thanks 1

Cekaj, ako se parola pojavi na donjem prstenu, oni ce doci do transparenta pomeriti ga, ukoliko vide ko je stavio bice belaja?  Ja sam citajuci ovo saopstenje Delija dosao do tog zakljucka. Jer Arena je njihova kuca....

4 minutes ago, suptil said:

Cekaj, ako se parola pojavi na donjem prstenu, oni ce doci do transparenta pomeriti ga, ukoliko vide ko je stavio bice belaja?  Ja sam citajuci ovo saopstenje Delija dosao do tog zakljucka. Jer Arena je njihova kuca....

Tako je. Ne možeš ti kao zvezdaš da postavljaš transparent, simbol otpora, i vičeš protiv diktatora, jer si došao u njihovu kuću. To nije tvoja kuća, i bićeš prebijen i izbačen iz iste. Nije da te nisu upozorili... 

7 hours ago, JPM said:

Cool. Sad sam dobio i jasnu potvrdu da ovi debili misle da su iznad svega, pa i samog kluba pa i zakona.

Oni itekako jesu iznad kluba i zakona.

Vlast im je dala slobodu da na tribinama rade šta hoće, a oni za uzvrat paze da na stadionu/u sali ne bude nikakvih poruka protiv režima. Sasvim jasna trgovina je u pitanju. Vidimo da oni otvoreno prijete ljudima nasiljem i na to ne reaguje niko u državnom sistemu. Znači da "grupa" ima suvereno, od države dato pravo da uređuje stvari na tribinama, uključujući primjenu fizičkog nasilja prema nekome ko je donio transparent koji se njima ne dopada.

Najgore od svega je što sve više ljudi ovo prihvata kao nešto normalno. Ta normalizacija nenormalnog pokazuje koliko je ovo društvo propalo.

Edited by quentin
  • Like 15
  • Thanks 1