suptil Posted yesterday at 02:46 PM Posted yesterday at 02:46 PM Da li se mozda Dusko interesuje za Rokasovo zdravlje ? Vidim Vildosa je u Virtusu...
Kooineeperk Posted yesterday at 02:51 PM Posted yesterday at 02:51 PM 6 hours ago, božija noga said: Žalgiris pokrenuo zanimljiv projekat interakcije navijača i kluba. @goldberg bcd Jesi li se prijavio?! Spoiler Retoricko pitanje. 😉
Sokmeniki Posted 22 hours ago Posted 22 hours ago 5 hours ago, suptil said: Da li se mozda Dusko interesuje za Rokasovo zdravlje ? Vidim Vildosa je u Virtusu... Ako se ne vrati u Bakoniju ili ode u Zalgiris, ja ga vidim u Virtusu. Spominje se i Marcus Bingham kao opcija na centru. Izuzetno zanimljiv igrac, 2000.godiste, Dusko bi mogao sastaviti bas ozbiljnu underdog ekipu sa fajterima. Otisli su Clyburn i Sengelija, dva najplacenija igraca a u poodmakloj fazi karijere i Belineli koji ide u penziju. Vrijeme je za svjezu krv u Bolonji. 1
bosMan_jr Posted 22 hours ago Posted 22 hours ago (edited) Slusao sam ovih dana koji se igraci pominju za Virtus, nema tu leba u ovakvoj EL sa 20 jakih ekipa. Shvatam da vas lozi taj underdog romantizam, ali jok, nema od toga nista, ako ne pojacaju to sa bar 2 jaka imena koja ne znam gde bi izvukli iz sesira, bice jedan od top kandidata za dno tabele. Edited 22 hours ago by bosMan_jr
Chaos Is Me Posted 21 hours ago Author Posted 21 hours ago Vildoza i definitivno u Virtusu. Zach Seljaas na kraju potpisao za Asvel. Jeremy Morgan i Joel Ayayi potpisali za Pariz. Clement Frisch ide u Baskoniju. Dubai produžio Masona i Dangubića. 1
MrTwister Posted 21 hours ago Posted 21 hours ago 2 minutes ago, Chaos Is Me said: Vildoza i definitivno u Virtusu. Zach Seljaas na kraju potpisao za Asvel. Jeremy Morgan i Joel Ayayi potpisali za Pariz. Clement Frisch ide u Baskoniju. Dubai produžio Masona i Dangubića. Ova 2 ce bit zanimljiva da se isprate, pogotovo ovaj sto u Baskoniu ode. Za takve se igrace plati buyout koji imaju upside da budu nesto vise. 4
Nini3112 Posted 20 hours ago Posted 20 hours ago 1 hour ago, MrTwister said: Ova 2 ce bit zanimljiva da se isprate, pogotovo ovaj sto u Baskoniu ode. Za takve se igrace plati buyout koji imaju upside da budu nesto vise. Meni se svidja Ayayi,odlican defanzivac.
goldberg bcd Posted 18 hours ago Posted 18 hours ago 18 hours ago, JPM said: Jer naravno KKCZ i KKP se bahate ali zato su Dubai i Hapoel iskonski primordijalni košarkaški klubovi koji svoje poslovanje rade domaćinski i uz dobar skauting grade stepenicu po stepenicu. Na ovo je sve lepo odgovorio @Chaos Is Me, nemam sta da dodam. Zapravo, niko osim KKP i KKCZ u EL ne koristi tu propagandu "pogledajte koliko nas ljudi obozava, koliko smo gledani, pitamo se kako i ranije nismo mlatili ovolike pare?" Recimo, PAO ti je mnogo blizi Dubaiju nego KKP/KKCZ, u zavisnosti od toga koliko im vlasnik ulozi toliko jak tim imaju. Nema ono "imamo milionsku armiju navijaca, normalno je da uvek budemo u TOP3 po trosenju na plate igraca". I tako i treba da bude - ako je evroliga klub u kojem su clanovi samo bogati vlasnici, nema sta Vucic i Srbija (ili Milo, Bokan, CG, ko god) da se trpaju u to drustvo. Teoretski, normalnije bi bilo da Miskovic osnuje KK Novi Beograd, utrpa svoje milione i igra se u evroligi, nego da se tu ubacuju KKP i KKCZ kojima je tu mesto koliko i slonu u radnji u kojoj se prodaje porcelan. 1
Rojo Posted 17 hours ago Posted 17 hours ago Evroliga ce ove sezone biti najlosija mozda i od osnivanja. Neodrzivo je da u ligi od 20 klubova, samo 8 ima cemu da se nada suštinski. Ko zna koliko ce ekipa igrati rekreativno poslednjih 10 kola. Nadam se da ce u buducnosti biti promena i da ce akcenat biti na plej of kosarci. Liga mora da se deli u konferencije(ne geografski) i u plej ofu mora biti 12 ekipa. Najrealnije je da vec od naredne sezone(one tamo) vidimo ruske klubove nazad i dve konferencije od po 12 timova, odbosno 33 kola. Bilo bi idealno i da postoji konsekvenca za poslednje plasirane ekipe, tako bi dobili pun takmicarski ritam do poslednjeg kola jer bi svi igrali za nesto. Prve dve ekipe u konferenciji idu direkt u 1/4 finale, od 3. do 6. mesta razigravanje na 2 ili 3 dobijene, a 12. ekipa pedala. I vec u 1/4 finalu bih ukrstao konferencije. F4 pre plej ofa jer mi je zanimljivije i nisam za favorizovanje domaceg terena jer je neka ekipa u reg delu imala pobedu ili dve vise, a ove sezone su oly i fener mogli imati isti broj pobeda, a neko bi imao ogromu prednost domaceg terena. konf A konf B 1. Real 1. Pao 2. Barsa 2. Oly 3. Cska 3. Fener 4. Zenit 4. Efes 5. Makabi 5. Milano 6. Hapoel 6. Virtus 7. Zvezda 7. Žalgiris 8. Partizan 8. Bajern 9. Monako 9. Valencia 10. Paris 10. Baskonija 11. Alba 11. Asvel 12. Dubai 12. Može da se žreba svake sezone, samo balans da se napravi, kakav takav. Alternativa je da 16 ekipa ide u plej of. 1
kendrick duckworth Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago (edited) Evroliga naredne sezone može da bude samo najkvalitetnija od osnivanja, sve su naznake da ćemo imati rekordan broj ekipa koje mogu da odu daleko, a vala i rekordno mali broj timova koji nemaju čemu da se nadaju. Kako će to ispasti sa 20 ekipa nisam siguran, ali teško baš da će ogroman broj ekipa poslednjih 10 kola da igra u leru, makar poslednjih nekoliko sezona govore u prilog tome. 5 hours ago, goldberg bcd said: Zapravo, niko osim KKP i KKCZ u EL ne koristi tu propagandu "pogledajte koliko nas ljudi obozava, koliko smo gledani, pitamo se kako i ranije nismo mlatili ovolike pare?" To naravno nije propaganda nego veoma koristan adut kakav retko koji klub može da koristi u doba kada to ima kakvu takvu važnost u nekim odlučivanjima. Malo si mu ga iskarikirao tradicionalno u ovom drugom delu, ali to što se generiše rekordna gledanost u hali, ali i po digitalnim medijima, bi svaki iole normalan klub, firma, prodavac iskoristio. Edited 13 hours ago by kendrick duckworth 4
Sector Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago Musa 3 godine u Dubaiju. Ali Danguba brat, ni kriv ni dužan u EL. Sumnjam da bi bio pojačanje i za FMP. 1 2
Bogoljub Gagic Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago Дубаи по мени плафон 16. место, да ли они мисле да је Муса чудотворац кад ће га окружити Аврамовићем, Дангубићем, Мејсоном, Камењашем... дал остају и Препелич и Анђушић?
Čvarkov Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago Musa i Dubai mi baš idu. Savršen spoj što bi se reklo. I Anđuša ide uz njega. 3
Don Dusko Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago (edited) Znaci po antipicnosti PAO dobija konkurenciju. Edited 9 hours ago by Don Dusko
drperce Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago 33 minutes ago, Don Dusko said: Znaci po atipicnosti PAO dobija konkurenciju. Antipaticnosti valjda Slazem se, ali Zalgiris i dalje no 1
Beonegro Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago On 6/24/2025 at 11:02 AM, Nate said: Ajinça koliko ja znam nema ugovor, tj. prošle godine je nakon što je ostao bez ugovora u NBA sa ASVEL-om potpisao na samo jednu sezonu Da mene neko nešto pita, u pitanju je možda i najinteresantniji prospekt za srednjeročni razvoj u Evropi, momak igrom slučaja danas puni 21 godinu, ima fantastičan size za svoju poziciju, atletiku za NBA, prošle sezone u EL na 27 utakmica do povrede je šutirao 43% za 3. Potpisati na 3 godine, prvu ga liječiti i uvoditi u sistem, i onda za sledeće 2 sezone imaš top-3 krilo u Evropi. 5
NMX Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Drugi najmlađi MVP Evrolige Magija i razlog što se voli košarka. 3
Урош19 Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Spasa vija tu Milan Pavkov formu Spoiler Ne znam koji je najbolji topic za kačiti Vasu, prebacite ako treba negde drugde
Klipan Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Sta god da si postavio, ne vidi se, bar kod mene. Kaze: uploading this content requires registration 1
Don Dusko Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 8 minutes ago, Урош19 said: Spasa vija tu Milan Pavkov formu Hide contents Ne znam koji je najbolji topic za kačiti Vasu, prebacite ako treba negde drugde Na Pdf obavestenja zbog ne prikazivanje punog sadrzaja slike?
odupri se ludilu Posted 36 minutes ago Posted 36 minutes ago Miloš Teodosić- nacekacemo se da se takav pojavi. Buntovnik, rokenrol star, poseban ugao gledanja na svet i igru, pljuge i rakija, svjeza brada od pet dana, cadzava mehana iz nje viri kosa necesljana, de facto umjetnik, nematerijalna bastina,, radost loptanja pod obrucima, ....Miloš Teodosić. Hvala ti majstore! 1 2
Recommended Posts