MarioKempes Posted yesterday at 09:14 AM Posted yesterday at 09:14 AM Ne znam za to neslaganje sa trenerom, moguće. Ovo što sam naveo su kao razlog (ili jedan od) pisali španski mediji kad se pojavila info o razlazu, pominjano je i obeštećenje, ne znam iznos.
Chaos Is Me Posted yesterday at 10:39 AM Author Posted yesterday at 10:39 AM 2 hours ago, BB7 said: Зашто је Барселона довела Шенгелију уместо Паркера? Која логика се крије иза тога? ЕДИТ Индивидуално, Џабари је далеко квалитетнији играч, један од реких који може да има 50-40-90 сезону уз 15 поена просек. Верујем да Токо не игра за много мање, да би разлог био новац. Parker je svakako daleko moderniji igrač, međutim on ništa nije osvojio u karijeri, Barsa je sa njim kao jednim od lidera najlošija u novijoj istoriji, mekan je i defanzivno nezaintersovan tip igrača. Toko je mnogo više šampionski karakter, fizički je mnogo robustniji i jači, može da igra 5 (Parker ne može ništa osim 4 da igra), mnogo je bolji skakač i hustler generalno, a i dalje je sposoban da utpa 30 poena, ne na lep način kao Parker al ne jebe lep nego Toko. Čak i sad je u Italijanskom playoffu odigrao vrhunski i maltene stavio ekipu na krkače i odneo je do titule. 2 1
robespierre Posted yesterday at 12:19 PM Posted yesterday at 12:19 PM 1 hour ago, Chaos Is Me said: Parker je svakako daleko moderniji igrač, međutim on ništa nije osvojio u karijeri, Barsa je sa njim kao jednim od lidera najlošija u novijoj istoriji, mekan je i defanzivno nezaintersovan tip igrača. Toko je mnogo više šampionski karakter, fizički je mnogo robustniji i jači, može da igra 5 (Parker ne može ništa osim 4 da igra), mnogo je bolji skakač i hustler generalno, a i dalje je sposoban da utpa 30 poena, ne na lep način kao Parker al ne jebe lep nego Toko. Čak i sad je u Italijanskom playoffu odigrao vrhunski i maltene stavio ekipu na krkače i odneo je do titule. Ja mislim da su Džabari Parker i Panter maltene isti tip igrača na drugim pozicijama, surovi 1v5 egzekutori iz mid range-a kome treba mnogo lopte u rukama. Mislim da je overkill imati dva takva igrača. Osim kvaliteta koje si naveo, daleko je i bolji dodavač od Parkera, mada imam utisak da tu izlazi iz opanaka i sve više pokušava da glumi Luku Mitrovića.
Molina23 Posted yesterday at 12:20 PM Posted yesterday at 12:20 PM Džabari i Toko su dva ball stopper-a teških nogu, samo što jedan prangija spolja a drugi guziči unutra, stilski različiti a efekat sličan. Generalno meni su takve četvorke skroz prevaziđene u 2025-oj i velika je kocka dati njima ključ u ruke na ovoliko mečeva. Dijalo, Gabi Dek, Meli, Ledej su prototip krem EL četvorki, koje tabaju oba pravca a mogu te unište i sa 7 i 17 i 27, pritom vrlo malim brojem šuteva i ozbiljnim procentima. Zato većina njih i jeste zaključana ugovorima, to se ne oslobađa tako lako. 1
Pero_Cameron Posted yesterday at 01:38 PM Posted yesterday at 01:38 PM Papapetru objavio da se penzionisao u 31. Koleno vise nije moglo da izdrzi. 10 1
Čvarkov Posted yesterday at 01:59 PM Posted yesterday at 01:59 PM Ćaćapetru jedan od onih igrača koji mogu biti nevidljivi cele sezone, ali ona stvar je tu kada je bitno. Velika šeta što ga nećemo više gledati. Srećno u daljem životu! 9
Don Dusko Posted yesterday at 02:05 PM Posted yesterday at 02:05 PM Jedan od retkih kul likova u PAO. Sad tek ce da budu gadni.
SuperTraktorko Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago Bas steta, i to vec u 31 godini. Oduvek mi je bio gotivan. 1
Estrella Roja Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Izgleda da se EL konačno opametila i da se više neće igrati utakmica za treće mesto. Bilo bi lepo kad bi u tom terminu ubacili finale NextGen takmičenja. Umesto utakmice koja nikoga ne interesuju (igrače najmanje) makar da gledamo timove kojima je želja da pobede i osvoje neki trofej.
realno *w Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago 20 hours ago, Molina23 said: Džabari i Toko su dva ball stopper-a teških nogu, samo što jedan prangija spolja a drugi guziči unutra, stilski različiti a efekat sličan. Generalno meni su takve četvorke skroz prevaziđene u 2025-oj i velika je kocka dati njima ključ u ruke na ovoliko mečeva. Dijalo, Gabi Dek, Meli, Ledej su prototip krem EL četvorki, koje tabaju oba pravca a mogu te unište i sa 7 i 17 i 27, pritom vrlo malim brojem šuteva i ozbiljnim procentima. Zato većina njih i jeste zaključana ugovorima, to se ne oslobađa tako lako. Sve se slažem, ali opet mislim da se baš preteruje sa kritikovanjem Šengelije. Kad pogledaš samo kako je odigrao polufinale i finale italijanske lige. Pazi, ovo je skoro 30 indeks u proseku, polufinale i finale, tipa 70% šuta iz igre, sve kolone popunjene. Poslednja tekma 46 indeks... Realno je pojeo pomenutog Ledeja u direktnom okršaju, ovaj je imao jednu solidnu partiju u celoj seriji. 2
Don Dusko Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago 5 minutes ago, drperce said: Zalgiris otpustio Trinkija??! Ipak ni titula ne pomaze. 1
realno *w Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Just now, Don Dusko said: Ipak ni titula ne pomaze. Očekivano, ipak su bili ekipa projektovana za top6 i nisu ispunili zacrtano. Kad ti nije dovoljan jedan Smajli da budeš makar blizu fajnal fora, šta će onda biti dovoljno? 7
Estrella Roja Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago 6 minutes ago, drperce said: Zalgiris otpustio Trinkija??! Meni ovde ništa nije jasno. Basketnjuz navodi kao izvor naš meridian sport. Litvanci uzimaju za izvor novinara iz Srbije? O treneru litvanskog kluba???
drperce Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago 1 minute ago, Don Dusko said: Ipak ni titula ne pomaze. Jedino ako su dogovorili Paskvala mi ima logike Debeli Trinki mi je odvratna njuska i demagog, ali je odlican trener
Don Dusko Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Just now, realno *w said: Očekivano, ipak su bili ekipa projektovana za top6 i nisu ispunili zacrtano. Kad ti nije dovoljan jedan Smajli da budeš makar blizu fajnal fora, šta će onda biti dovoljno? Ma njemu je bas visio posao i verovatno su u Zalgirisu svesni da je trojka Fanciska im spasila titulu. Svakako boljeg od Trinkija nece naci.Trebali su stati iza njega za dugorocni projekat. Ovako podsecaju na nekoga odavde. 1 minute ago, Estrella Roja said: Meni ovde ništa nije jasno. Basketnjuz navodi kao izvor naš meridian sport. Litvanci uzimaju za izvor novinara iz Srbije? O treneru litvanskog kluba??? Onda mozda i nije istina sve ovo. :S
Nate Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago 17 minutes ago, drperce said: Jedino ako su dogovorili Paskvala mi ima logike Debeli Trinki mi je odvratna njuska i demagog, ali je odlican trener Najbolji moguci trener za klubove ranga zalgiris i partizan, za nas je svemirski brod!
MV91 Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Браво Жалгирис, топ потез, и поред срећно освојене титуле отпустили су демагога и прецењеног тренера. Ни пехар није замаскирао проблеме. 1
realno *w Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago (edited) Žalgiris haos pravi sa trenerima. Kad se samo setim Šilera, koji je došao nakon što je bio trener godine u NBDL, uzeo duplu krunu u Litvaniji... Naredne godine krene sa 4-0 u njihovoj ligi, ali izgubi prve dve u EL i dobije otkaz. Naravno, čim su ga oterali, oporavili su se i stali na noge, te izgubili i narednih 7 mečeva i otvorili EL sa 0-9. Edited 6 hours ago by realno *w 6
Marvin Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago (edited) E da, gde je i sta radi Siler? Bas je delovao kao dobar materijal Nego, izgleda da su Litvanci mnogo slicniji KKCZV nego sto bi zeleli da priznaju :D Edited 6 hours ago by Marvin 1 4
Stiletto Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago 23 minutes ago, Marvin said: E da, gde je i sta radi Siler? Bas je delovao kao dobar materijal Trenira neki nemački tim, Rasta nešto. Sredina nemačke lige. 1
Recommended Posts