MarioKempes Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago Ne znam za to neslaganje sa trenerom, moguće. Ovo što sam naveo su kao razlog (ili jedan od) pisali španski mediji kad se pojavila info o razlazu, pominjano je i obeštećenje, ne znam iznos.
Chaos Is Me Posted 8 hours ago Author Posted 8 hours ago 2 hours ago, BB7 said: Зашто је Барселона довела Шенгелију уместо Паркера? Која логика се крије иза тога? ЕДИТ Индивидуално, Џабари је далеко квалитетнији играч, један од реких који може да има 50-40-90 сезону уз 15 поена просек. Верујем да Токо не игра за много мање, да би разлог био новац. Parker je svakako daleko moderniji igrač, međutim on ništa nije osvojio u karijeri, Barsa je sa njim kao jednim od lidera najlošija u novijoj istoriji, mekan je i defanzivno nezaintersovan tip igrača. Toko je mnogo više šampionski karakter, fizički je mnogo robustniji i jači, može da igra 5 (Parker ne može ništa osim 4 da igra), mnogo je bolji skakač i hustler generalno, a i dalje je sposoban da utpa 30 poena, ne na lep način kao Parker al ne jebe lep nego Toko. Čak i sad je u Italijanskom playoffu odigrao vrhunski i maltene stavio ekipu na krkače i odneo je do titule. 1 1
robespierre Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago 1 hour ago, Chaos Is Me said: Parker je svakako daleko moderniji igrač, međutim on ništa nije osvojio u karijeri, Barsa je sa njim kao jednim od lidera najlošija u novijoj istoriji, mekan je i defanzivno nezaintersovan tip igrača. Toko je mnogo više šampionski karakter, fizički je mnogo robustniji i jači, može da igra 5 (Parker ne može ništa osim 4 da igra), mnogo je bolji skakač i hustler generalno, a i dalje je sposoban da utpa 30 poena, ne na lep način kao Parker al ne jebe lep nego Toko. Čak i sad je u Italijanskom playoffu odigrao vrhunski i maltene stavio ekipu na krkače i odneo je do titule. Ja mislim da su Džabari Parker i Panter maltene isti tip igrača na drugim pozicijama, surovi 1v5 egzekutori iz mid range-a kome treba mnogo lopte u rukama. Mislim da je overkill imati dva takva igrača. Osim kvaliteta koje si naveo, daleko je i bolji dodavač od Parkera, mada imam utisak da tu izlazi iz opanaka i sve više pokušava da glumi Luku Mitrovića.
Molina23 Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Džabari i Toko su dva ball stopper-a teških nogu, samo što jedan prangija spolja a drugi guziči unutra, stilski različiti a efekat sličan. Generalno meni su takve četvorke skroz prevaziđene u 2025-oj i velika je kocka dati njima ključ u ruke na ovoliko mečeva. Dijalo, Gabi Dek, Meli, Ledej su prototip krem EL četvorki, koje tabaju oba pravca a mogu te unište i sa 7 i 17 i 27, pritom vrlo malim brojem šuteva i ozbiljnim procentima. Zato većina njih i jeste zaključana ugovorima, to se ne oslobađa tako lako. 1
Pero_Cameron Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Papapetru objavio da se penzionisao u 31. Koleno vise nije moglo da izdrzi. 7 1
Čvarkov Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Ćaćapetru jedan od onih igrača koji mogu biti nevidljivi cele sezone, ali ona stvar je tu kada je bitno. Velika šeta što ga nećemo više gledati. Srećno u daljem životu! 6
Don Dusko Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Jedan od retkih kul likova u PAO. Sad tek ce da budu gadni.
SuperTraktorko Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Bas steta, i to vec u 31 godini. Oduvek mi je bio gotivan.
Recommended Posts