MarioKempes Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago Ne znam za to neslaganje sa trenerom, moguće. Ovo što sam naveo su kao razlog (ili jedan od) pisali španski mediji kad se pojavila info o razlazu, pominjano je i obeštećenje, ne znam iznos.
Chaos Is Me Posted 11 hours ago Author Posted 11 hours ago 2 hours ago, BB7 said: Зашто је Барселона довела Шенгелију уместо Паркера? Која логика се крије иза тога? ЕДИТ Индивидуално, Џабари је далеко квалитетнији играч, један од реких који може да има 50-40-90 сезону уз 15 поена просек. Верујем да Токо не игра за много мање, да би разлог био новац. Parker je svakako daleko moderniji igrač, međutim on ništa nije osvojio u karijeri, Barsa je sa njim kao jednim od lidera najlošija u novijoj istoriji, mekan je i defanzivno nezaintersovan tip igrača. Toko je mnogo više šampionski karakter, fizički je mnogo robustniji i jači, može da igra 5 (Parker ne može ništa osim 4 da igra), mnogo je bolji skakač i hustler generalno, a i dalje je sposoban da utpa 30 poena, ne na lep način kao Parker al ne jebe lep nego Toko. Čak i sad je u Italijanskom playoffu odigrao vrhunski i maltene stavio ekipu na krkače i odneo je do titule. 1 1
robespierre Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago 1 hour ago, Chaos Is Me said: Parker je svakako daleko moderniji igrač, međutim on ništa nije osvojio u karijeri, Barsa je sa njim kao jednim od lidera najlošija u novijoj istoriji, mekan je i defanzivno nezaintersovan tip igrača. Toko je mnogo više šampionski karakter, fizički je mnogo robustniji i jači, može da igra 5 (Parker ne može ništa osim 4 da igra), mnogo je bolji skakač i hustler generalno, a i dalje je sposoban da utpa 30 poena, ne na lep način kao Parker al ne jebe lep nego Toko. Čak i sad je u Italijanskom playoffu odigrao vrhunski i maltene stavio ekipu na krkače i odneo je do titule. Ja mislim da su Džabari Parker i Panter maltene isti tip igrača na drugim pozicijama, surovi 1v5 egzekutori iz mid range-a kome treba mnogo lopte u rukama. Mislim da je overkill imati dva takva igrača. Osim kvaliteta koje si naveo, daleko je i bolji dodavač od Parkera, mada imam utisak da tu izlazi iz opanaka i sve više pokušava da glumi Luku Mitrovića.
Molina23 Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago Džabari i Toko su dva ball stopper-a teških nogu, samo što jedan prangija spolja a drugi guziči unutra, stilski različiti a efekat sličan. Generalno meni su takve četvorke skroz prevaziđene u 2025-oj i velika je kocka dati njima ključ u ruke na ovoliko mečeva. Dijalo, Gabi Dek, Meli, Ledej su prototip krem EL četvorki, koje tabaju oba pravca a mogu te unište i sa 7 i 17 i 27, pritom vrlo malim brojem šuteva i ozbiljnim procentima. Zato većina njih i jeste zaključana ugovorima, to se ne oslobađa tako lako. 1
Pero_Cameron Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago Papapetru objavio da se penzionisao u 31. Koleno vise nije moglo da izdrzi. 8 1
Čvarkov Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Ćaćapetru jedan od onih igrača koji mogu biti nevidljivi cele sezone, ali ona stvar je tu kada je bitno. Velika šeta što ga nećemo više gledati. Srećno u daljem životu! 7
Don Dusko Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Jedan od retkih kul likova u PAO. Sad tek ce da budu gadni.
SuperTraktorko Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Bas steta, i to vec u 31 godini. Oduvek mi je bio gotivan.
Recommended Posts