Volter Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago Ova Arena je katastrofa. Ne znaju ni tačne termine utakmica. Juče tekst povodom utakmice Klivlend - Indijana, napišu da igraju tačno u ponoć, oni igrali u 1 posle ponoći. Nekoliko dana, a i danas javljaju da Monako i Barsa igraju u 6, oni igraju u 7. Sad su na ASP1 pustili snimak Barsa - Inter, verovatno će prenos biti na ASP2. 1
Creed Bratton Posted 22 hours ago Posted 22 hours ago U zivotu nisam video gore poluvreme nekog igraca od ovoga sto je Jabari Parker odigrao..
СтелаРоса Posted 21 hours ago Posted 21 hours ago 3 minutes ago, Creed Bratton said: U zivotu nisam video gore poluvreme nekog igraca od ovoga sto je Jabari Parker odigrao.. Mogu da razumem da nekome nije dan, ali ne mogu da razumem taj bezobrazluk da hoce sebe da uvede u utakmicu po svaku cenu. Cim dobije loptu sut na kos - 0/8 iz igre za poluvreme.
NMX Posted 21 hours ago Posted 21 hours ago Kakvo takmicenje Pantera, Parkera i Vilija ko ce da bude veca stetocina
Sharp Posted 21 hours ago Posted 21 hours ago Baš dobra utakmica, iako da sam navijač Barcelone ne znam kako bih primio to da me tovari mrtvi Papagiannis koji nije bio u rotaciji prve 4 utakmice. 3
Sharp Posted 20 hours ago Posted 20 hours ago 2 minutes ago, Don Dusko said: Bogami Kevin the kep isporucuje u clutchu. Solidan jinx moram priznati. 😄 2
aleksa7 Posted 20 hours ago Posted 20 hours ago Какав вечити губитник, свака част што увек себе успе да надмаши! ❤️ 2 2
MV91 Posted 20 hours ago Posted 20 hours ago Много неинтелигентан играч Пантер, увек ми је драго због његових лоших одлука.
Thor Posted 20 hours ago Posted 20 hours ago Ali kakav noršalantan driblig, kao da ima 30 sekunde da reši...nemoguće da nije znao koliko je vremena ostalo do kraja. 5
L' Imperatore Posted 20 hours ago Posted 20 hours ago (edited) Koliko neki igrači pate za tim highlight šutem preko ruke za pobedu. Nikako drugačije ne možeš da objasniš ovaj zadnji napad. Čovek je odbrani dao do znanja kad i odakle če da uputi taj poslednji šut. Pa naravno da če da ga odbrane. Edited 20 hours ago by L' Imperatore 2
Gudura Posted 20 hours ago Posted 20 hours ago Epski luzer - Kevin Panter. Boze me oprosti, gresan sam, na kraju mi zao Barse, junacki su izginuli kraj sezone i plej of, bez pola tima
Bad Posted 20 hours ago Posted 20 hours ago Prvo se vuče tokom prevodjenja lopte, potom ne daje pas u reket i na kraju zategne trojku sa 8 metara preko lika od 215. Pa ne možeš biti toliko bezobrazan 6
Recommended Posts