Jump to content

EUROLEAGUE 2024/25 - every game matters

Recommended Posts

Posted

Ova Arena je katastrofa. Ne znaju ni tačne termine utakmica. Juče tekst povodom utakmice Klivlend - Indijana, napišu da igraju tačno u ponoć, oni igrali u 1 posle ponoći. Nekoliko dana, a i danas javljaju da Monako i Barsa igraju u 6, oni igraju u 7. Sad su na ASP1 pustili snimak Barsa - Inter, verovatno će prenos biti na ASP2.

• Like 1
Posted
3 minutes ago, Creed Bratton said:

U zivotu nisam video gore poluvreme nekog igraca od ovoga sto je Jabari Parker odigrao..

Mogu da razumem da nekome nije dan, ali ne mogu da razumem taj bezobrazluk da hoce sebe da uvede u utakmicu po svaku cenu. Cim dobije loptu sut na kos - 0/8 iz igre za poluvreme.

Posted

Baš dobra utakmica, iako da sam navijač Barcelone ne znam kako bih primio to da me tovari mrtvi Papagiannis koji nije bio u rotaciji prve 4 utakmice. :lol_2:

• Ha-ha 3
Posted

Много неинтелигентан играч Пантер, увек ми је драго због његових лоших одлука.

Posted

Ali kakav noršalantan driblig, kao da ima 30 sekunde da reši...nemoguće da nije znao koliko je vremena ostalo do kraja.

• Like 5
Posted (edited)

Koliko neki igrači pate za tim highlight šutem preko ruke za pobedu. Nikako drugačije ne možeš da objasniš ovaj zadnji napad. Čovek je odbrani dao do znanja kad i odakle če da uputi taj poslednji šut. Pa naravno da če da ga odbrane.

Edited by L' Imperatore
  • Like 2
Posted

Epski luzer - Kevin Panter. Boze me oprosti, gresan sam, na kraju mi zao Barse, junacki su izginuli kraj sezone i plej of, bez pola tima

Posted

Prvo se vuče tokom prevodjenja lopte, potom ne daje pas u reket i na kraju zategne trojku sa 8 metara preko lika od 215.

Pa ne možeš biti toliko bezobrazan

• Like 6