Beonegro Posted Tuesday at 11:44 AM Posted Tuesday at 11:44 AM Dubai bi mogao da zapne za ove NBA povratnike (da ne kažem otpatke) sa naših prostora, Vasilije, Šarić, Čančar... Inače, ovaj naš koji im je đeneral minađer je rekao da će budžeKt biti 11-12 miliona uz nekoliko izuzetaka, tako da tu postoji prostor za divljanje. Zvuči mi kao da još nije siguran da li će mu se neko u Emiratima otvoriti za velike pare, ali da ako se to desi može da bude i uriniranja po finansijski defavorizovanoj populaciji.
odupri se ludilu Posted Tuesday at 12:45 PM Posted Tuesday at 12:45 PM (edited) Kamenjaševic, jel njegov ćaća rekao ono Gol, gol, .urac gol! Meni je najdraža ona čuvena rečenica/ fraza koju je koristio u radio prenosima Lopta nabačena na penaltik..... Edited Tuesday at 12:45 PM by odupri se ludilu
Don Dusko Posted Tuesday at 06:58 PM Posted Tuesday at 06:58 PM Da pitam je li jos nekom neradi mec Pariz vs Fener?
Nini3112 Posted Tuesday at 07:17 PM Posted Tuesday at 07:17 PM Kako je meni gotivan Hayes iz Parisa,zahvalan igrac,radi prljav posao uvek bi voleo da ga imam u svojoj ekipi 1
Papanikolesku Posted Tuesday at 07:23 PM Posted Tuesday at 07:23 PM 5 minutes ago, Nini3112 said: Kako je meni gotivan Hayes iz Parisa,zahvalan igrac,radi prljav posao uvek bi voleo da ga imam u svojoj ekipi Imaš ga u ekipi, odaziva se na Joel, i sve što Heyes radi, Bolomboj radi duplo bolje. 8
realno *w Posted Tuesday at 07:26 PM Posted Tuesday at 07:26 PM Sejben Li baš pametno igra. Ograničena minutaža, ali opet ne srlja kad udje, nego čeka svoju šansu, bori se...
Nini3112 Posted Tuesday at 07:34 PM Posted Tuesday at 07:34 PM 10 minutes ago, Papanikolesku said: Imaš ga u ekipi, odaziva se na Joel, i sve što Heyes radi, Bolomboj radi duplo bolje. U pravu si,ali kad bi trazio zamenu Joelu to bi bio on... mozda ga zbog slicnog nacina igranja kao Joel i gotivim😀 1
Papanikolesku Posted Tuesday at 07:40 PM Posted Tuesday at 07:40 PM 1 minute ago, Nini3112 said: U pravu si,ali kad bi trazio zamenu Joelu to bi bio on... mozda ga zbog slicnog nacina igranja kao Joel i gotivim😀 Kao zamenu za Bolomboja, da, ali kao bekap centar, ne glava za glavu. A pored Bolomboja, kao drugi centar nema previše smisla. Petrušev i Joel su dobar fit 1
Smrtokapa Posted Tuesday at 07:47 PM Posted Tuesday at 07:47 PM Kakav je divljak Hifi, prezabavan je. 2
Problem sa licnim greskama Posted Tuesday at 07:57 PM Posted Tuesday at 07:57 PM Ne znam zbog čega me toliko nervira Jantunen. 😄
propolis Posted Tuesday at 08:21 PM Posted Tuesday at 08:21 PM Mora Sorts da pogodi jednu trojku da bi Paris pobedio.
propolis Posted Tuesday at 08:26 PM Posted Tuesday at 08:26 PM Neverovatan podatak je da Paris gubi najmanji broj lopti u EL. Sa obzirom na njihov stil igre očekivano bi bilo da su pri dnu. 7
realno *w Posted Tuesday at 08:27 PM Posted Tuesday at 08:27 PM Koju energiju uloži TJ u jednu utakmicu, to je neverovatno. Konstantno kidanje na max, na obe strane terena, u svakom mogućem posedu. 10
realno *w Posted Tuesday at 08:30 PM Posted Tuesday at 08:30 PM Just now, propolis said: Neverovatan podatak je da Paris gubi najmanji broj lopti u EL. Sa obzirom na njihov stil igre očekivano bi bilo da su pri dnu. Upravo suprotno, uvek su najmanje izgubljenih imale ekipe koje igraju brzo i puno poseda rešavaju brzim šutevima.
Nini3112 Posted Tuesday at 08:30 PM Posted Tuesday at 08:30 PM 3 napada zaredom uzima ovaj luzer loptu.. neka im je.
Grobarcina1992 Posted Tuesday at 08:30 PM Posted Tuesday at 08:30 PM Koja je to prevara od igrača kakav zadnji napad za šamara.
Recommended Posts