Don Dusko Posted April 17 Posted April 17 (edited) E ovo je kradja.Fener nije iznenadjenje.Njima je ovaj plasman malo iznad ocekivanja dok je Spliterovo ono bas bas. Da ste pitali sve te koji su glasali na kojoj bi poziciji bio Fener a na kojoj Pariz?Za Fener bi bio 3-4 a za Pariz niko ne bi ni rekao da ce biti u plej inu(dobrim delom i u plej ofu) i na kraju u TOP 8, Bas smece izbor. Edited April 17 by Don Dusko 5 1
Borca Posted April 17 Posted April 17 Sportando javlja da u "trci" za Jantunen-a vodi Fenerbahce ispred Reala i Virtusa. Takodje javljaju da je Olimpijakos pored Shorts-a zainteresoban i za Ward-a iz Pariza.
Sokmeniki Posted April 17 Posted April 17 Treneri u EL ove sezone uzimajuci u obzir budzet/ocekivanja/ostvaren rezultat: 1. Splitter 2. Jasikevicius 3. Ataman 4. Bartzokas 5. Herbert 6. Banchi 7. Spanoulis 8. Penarroya 9. Ivanovic 10. Trinchieri 11. Sfairopoulous 12. Obradovic 13. Poupet 14. Kattash 15. Chus Mateo 16. Laso 17. Messina 18. Alba
MarioKempes Posted April 17 Posted April 17 Ni ja se ne slažem sa izborom Jasikevičijusa, ali ne vidim zašto se zbog ovoga pljuje EL i piše o krađi, kad su glasali treneri (kolege, struka) i oni su sami izabrali koga među sobom smatraju najboljim u ovoj sezoni. 5
Molina23 Posted April 17 Posted April 17 1 hour ago, MarioKempes said: Ni ja se ne slažem sa izborom Jasikevičijusa, ali ne vidim zašto se zbog ovoga pljuje EL i piše o krađi, kad su glasali treneri (kolege, struka) i oni su sami izabrali koga među sobom smatraju najboljim u ovoj sezoni. Jebemo i tu struku onda. Tijago je svakako trener sezone.
Manu Posted April 17 Posted April 17 Baš zato što su birali treneri i jeste ovakav pobednik. Mogu samo da zamislim kako Spliterov uspeh utiče na ego svih onih koji su završili ispod njega. 17
Barkley#34 Posted April 17 Posted April 17 (edited) A i onih koje su preslišavali tokom sezone. Edited April 17 by Barkley#34 1
realno *w Posted April 17 Posted April 17 Kaže Tnjiter kako Virtus i Fener žele Jantunena. Uglavnom, sledi opasno čerupanje Pariza, nije ni čudo što je EL oklevala ovo najava za njih i EL dogodine. Hifi je već bivši, Warda traži par klubova, evo sada i Jantunen, samo fali TJ da zapali i to je to. A ne deluju kao tim koji će moći da dovede adekvatne zamene. Ali onda tu ide druga dilema, ako klub osvoji Evrokup, pa odigra superzanimljivu prvu EL sezonu, gde udje u plejof kao 7., pa ni posle toga nije siguran za narednu godinu, koja se onda poruka šalje ostalim klubovima? Sve u svemu, žestoko neozbiljna organizacija. 4
realno *w Posted April 17 Posted April 17 7 hours ago, Sokmeniki said: Treneri u EL ove sezone uzimajuci u obzir budzet/ocekivanja/ostvaren rezultat: 1. Splitter 2. Jasikevicius 3. Ataman 4. Bartzokas 5. Herbert 6. Banchi 7. Spanoulis 8. Penarroya 9. Ivanovic 10. Trinchieri 11. Sfairopoulous 12. Obradovic 13. Poupet 14. Kattash 15. Chus Mateo 16. Laso 17. Messina 18. Alba Da se ne lažemo, Penjarola i Bjanki imaju otprilike bar duplo veći budžet za igrače od večitih, plus mnogo bolju logističku podršku, a samo su ih je koš razlika spasila plejina. Kakav je to uspeh tačno? Generalno, jako je teško nešto procenjivati u odnosu na sve okolnosti. Iz tog ugla, sigurno mi i Kataš zaslužuje bolje mesto, jer jedini nema domaći teren + dosta skromna ekipa, pa i gomila povreda. 7
Čvarkov Posted April 17 Posted April 17 4 minutes ago, realno *w said: Da se ne lažemo, Penjarola i Bjanki imaju otprilike bar duplo veći budžet za igrače od večitih, plus mnogo bolju logističku podršku, a samo su ih je koš razlika spasila plejina. Kakav je to uspeh tačno? Generalno, jako je teško nešto procenjivati u odnosu na sve okolnosti. Iz tog ugla, sigurno mi i Kataš zaslužuje bolje mesto, jer jedini nema domaći teren + dosta skromna ekipa, pa i gomila povreda. Ma kolega napravio celu listu samo da bi Sfera stavio na 11. mesto jer mu bilo glupo da ga stavi na 18. 1
MC Thunder 2 Posted April 17 Posted April 17 Buva sa Fenerom klasicna igrarija pred plej of seriju. Neki Turcin gleda da poremeti malo Spliterćane.
Grobarcina1992 Posted April 17 Posted April 17 (edited) 14 minutes ago, MC Thunder 2 said: Buva sa Fenerom klasicna igrarija pred plej of seriju. Neki Turcin gleda da poremeti malo Spliterćane. Teško ovaj turčin novinar Yagiz sto je objavio da je posao zaključen na 2 godine sa Jantunenom ima 1,7 miliona pratilaca na pokojnom tviteru najači turski novinar koji retko greši u informacijama. Edited April 17 by Grobarcina1992
realno *w Posted April 17 Posted April 17 15 minutes ago, MC Thunder 2 said: Buva sa Fenerom klasicna igrarija pred plej of seriju. Neki Turcin gleda da poremeti malo Spliterćane. Šta tek reći kad Monako drugi put u zadnje tri godine, pred završnicu sezone pusti vest da je doveo jednog od najboljih igrača glavnog protivnika u LNBu. Tu je najveći car ispao Okobo, pre tri godine. U martu bukvalno potpisao za Monako, iako je igrao za Asvel, a zatim uništio Monako u finalu, davao mi po 25-30, neke tripl dabl partije, čuda...
Nini3112 Posted April 17 Posted April 17 Hoard verovatno u Monaku,daju mu 3x vecu platu... Mislim da bi vecitima on bas legao... steta 1
Grobarcina1992 Posted April 17 Posted April 17 Kao i uvek ovi najači Pao Oly Fener Real Efes Barsa Monako uzmu sve što valja u aprilu maju a ovi sa manjim budžetima pokupe mrvice. 2
Nini3112 Posted April 17 Posted April 17 @Grobarcina1992 Ma verovatno nasi(vasi) rade nesto ali nista ne mogu da zavrse ili su vec zavrsili... ko ga zna
Čvarkov Posted April 17 Posted April 17 4 minutes ago, Grobarcina1992 said: Kao i uvek ovi najači Pao Oly Fener Real Efes Barsa Monako uzmu sve što valja u aprilu maju a ovi sa manjim budžetima pokupe mrvice. + bg blizanci moraju pre početka sezone da časte el sa platom jednog top igrača 2
kendrick duckworth Posted April 17 Posted April 17 22 minutes ago, Nini3112 said: Hoard verovatno u Monaku,daju mu 3x vecu platu... Mislim da bi vecitima on bas legao... steta Aj da se ne zalećem ali jako su retke situacije gde igrača kojeg želi 5+ EL klubova uhvate naši timovi. I to dolazi sa nekim jačim paketom u vidu uloge, plate, nešto što drugi klubovi možda zbog kvaliteta ne mogu ili neće da pruže. Odomaćilo se da se stvari podrazumevaju kad imaš para, a ti si zapravo novopečeni osnivač profitabilne firme u društvu Miškovića i njegovih decenijskih partnera. 2
Sokmeniki Posted April 17 Posted April 17 1 hour ago, realno *w said: Da se ne lažemo, Penjarola i Bjanki imaju otprilike bar duplo veći budžet za igrače od večitih, plus mnogo bolju logističku podršku, a samo su ih je koš razlika spasila plejina. Kakav je to uspeh tačno? Generalno, jako je teško nešto procenjivati u odnosu na sve okolnosti. Iz tog ugla, sigurno mi i Kataš zaslužuje bolje mesto, jer jedini nema domaći teren + dosta skromna ekipa, pa i gomila povreda. Banki je stigao u toku sezone u ekipu koja je bila daleko od plej ofa, koja je na strani izgledala uzasno i izborio plej of. Efes zadnje dvije sezone nije igrao plej of sto niko ne pominje. Barselona je imala dosta problema sa povredama pogotovo visokih igraca, a protiv top 6 ekipa ima najbolji skor 7-3. 5 mjesto i najpozeljniji protivnik u plej ofu i velike sanse za odlazak na F4 nakon teskog pocetka sezone sam takodje uzeo u obzir. Makabi se u zadnjih mjesec dana bas dosta dobro konsolidovao, ipak veci dio sezone su izgledali kao ekipa za donji dom Evrokupa, mada sam mozda i bio prestrog prema njemu, sada bih ga stavio tu u rang sa Zeljkom i Janisom.
BattleBender Posted April 17 Posted April 17 9 hours ago, Sokmeniki said: Treneri u EL ove sezone uzimajuci u obzir budzet/ocekivanja/ostvaren rezultat: 1. Splitter 2. Jasikevicius 3. Ataman 4. Bartzokas 5. Herbert 6. Banchi 7. Spanoulis 8. Penarroya 9. Ivanovic 10. Trinchieri 11. Sfairopoulous 12. Obradovic 13. Poupet 14. Kattash 15. Chus Mateo 16. Laso 17. Messina 18. Alba Spanulis?? Ivanovic?
Guru Posted April 17 Posted April 17 Aman ljudi... 2 hours ago, Čvarkov said: Ma kolega napravio celu listu samo da bi Sfera stavio na 11. mesto jer mu bilo glupo da ga stavi na 18. 1
realno *w Posted April 17 Posted April 17 42 minutes ago, Sokmeniki said: Banki je stigao u toku sezone u ekipu koja je bila daleko od plej ofa, koja je na strani izgledala uzasno i izborio plej of. Efes zadnje dvije sezone nije igrao plej of sto niko ne pominje. Kada ih je preuzeo, bili na 1 pobedu od 6. mesta na kojem su na kraju završili. Uz to su se u drugom delu kompletirali, za razliku od prvog. Pri tome pričamo o timu koji je po većini procena top4 kada je budžet u pitanju, pa nisam siguran kako to može da bude neki poseban uspeh. 42 minutes ago, Sokmeniki said: Barselona je imala dosta problema sa povredama pogotovo visokih igraca, a protiv top 6 ekipa ima najbolji skor 7-3. 5 mjesto i najpozeljniji protivnik u plej ofu i velike sanse za odlazak na F4 nakon teskog pocetka sezone sam takodje uzeo u obzir. Koji tim nije imao probleme sa povredama? Mislim baš im je zaebano kad im se povredi Veseli, pa ostanu samo sa Vilijem Hernangomezom i Falom, te Metuom kao bržom varijantom za peticu. Sa druge strane, nama Tajrik preskače Žalgiris kao ključnu tekmu, pa se vadimo sa Balšom, ili Zvezda koja za odlučujuća kola, vadi Mitrovića iz naftalina. Ili nama Bonga preskače 4-5 kola kad se lomi, dok oni na 3/4 imaju Parkera, Andersona, Paru, pa eto i Abrinesa, bukvalno kao 12. igrača da se nađe. Sve u svemu, babe i žabe, ako mene pitaš. Dve ozbiljno bogate ekipe, koje su se ušunjale u plejof i za koje očekujem da će ispasti lagano, iako ću "navijati" za obe. 4
Sokmeniki Posted April 17 Posted April 17 59 minutes ago, BattleBender said: Spanulis?? Ivanovic? Spanulis je sa Monakom na 4 mjestu i izborio prednost domaceg terena u plej ofu. Ivanovic je sprijecio da Virtus ove sezone bude gori i od Albe, imao je bas solidnih pobjeda. Sferopulosa nisam smio staviti na 10. mjesto bojao sam se da ce se slaviti to kao veliki uspjeh, a iskreno bas me zanima njegova reakcija tipa da neko sastavi ovako listu trenera i on da bude 10ti, da li bi i tada to slavio i velicao i da li bi mu to bio licni uspjeh?
Recommended Posts