L' Imperatore Posted March 18 Posted March 18 30 minutes ago, odupri se ludilu said: Sve sam vidio sada. Milano u prvoj četvrtini ukupno 18 poena iz 6 trojki. Unutrašnja igra 0. Ko je njima uopšte centar? Mirota?
Chaos Is Me Posted March 18 Author Posted March 18 Masakr Shortsa. Brutalno važna pobeda za Pariz po svemu sudeći, zaslužili su vala.
Nini3112 Posted March 18 Posted March 18 5 minutes ago, Grobarcina1992 said: Kratki je ubica bas ce negde da zabode jak ugovor I to je skroz zasluzeno 8
Milaraki Posted March 18 Posted March 18 6 minutes ago, Grobarcina1992 said: Kratki je ubica bas ce negde da zabode jak ugovor Nadam se da ostaje u EL, verujem da ce biti finansijski primamljivijih ponuda iz Kine.
Čvarkov Posted March 18 Posted March 18 12 minutes ago, Don Dusko said: Gde je kereci kez? Sto ga nema? 😛 1 2
MarioKempes Posted March 18 Posted March 18 Navijao sam za Milano, jer sam njihovu pobedu video kao jedini način da Zvezda uđe u 10. Da do kraja Zvezda pobedi samo Virtus, a Pariz samo Albu, što mi deluje sasvim realno. Da Partizan pobedi max dve, tj. Albu i još jednu. Što nije nemoguće. Da Zvezda, Partizan i Pariz završe na 17:17, gde bi redosled bio baš taj. Ali avaj, prodade me Milano, izradi me Pariz... Sad mora nova računica, da dobijemo i Efes:) 1
JPM Posted March 18 Posted March 18 27 minutes ago, Don Dusko said: Gde je kereci kez? Sto ga nema? 😛
goldberg bcd Posted March 19 Posted March 19 On 3/18/2025 at 12:53 AM, Markoss said: Buducnost i Vojvodina with all due respect, nisu rivalski klubovi Zvezde, jbg. To ti pricam, jedna pravila vaze za ZVE i PAR, druga za sve ostale nebitne klubove. To kao da neki Srbin promeni veru i predje u katolicanstvo pa se to posmatra kao izdaja, ali ako neki Slovak predje iz neke protestanske grupe u pravoslavlje, onda je to nas novi brat. Sustina je da pravila ima da vaze za sve ili da ne vaze ni za koga i nece neki tamo navijaci ZVE i PAR da svima namecu svoja pravila. Navijacu KKP moze da bude krivo kada gleda Puntera jer voli svoj klub i ne voli kada se neko na taj nacin ophodi prema bivsem klubu za koji je igrao, ali ce drugima biti svejedno, a navijacima Barcelone i drago. Isto tako, navijacima Vojvodine i Buducnosti ponasanja Ivanica i Ivanovica mogu da predstavljaju problem, drugima nece. A ako cemo da pricamo o vecini, hajde da svi onda pocnemo da idemo u crkvu, postanemo pravoslavni, verujemo u Boga i tome slicno jer je "vecina (makar deklarativno) rekla da tako pravi Srbin treba da se ponasa". Prestanimo da budemo licemeri i da samo gledamo sta nama odgovara i to namecemo svima. 1
Shonewizard Posted March 20 Posted March 20 Ovo u Pireju je jedno od najluđih poluvremena koje sam gledao u EL 😁 Davidovac poništava Falla i Milutinova, Zvezda pogađa sve živo na momenat, a onda isto tako promašuju otvorene šuteve koji mogu da ih odvedu na +20, Oly djeluje kao da u svakom momentu može da doda gas, a zapravo promašuju zicere i daju loptu u ruke protivniku, živ nisam da vidim na šta će ovo da izađe 😀 2
Čočo Posted March 20 Posted March 20 1 minute ago, Shonewizard said: Ovo u Pireju je jedno od najluđih poluvremena koje sam gledao u EL 😁 Davidovac poništava Falla i Milutinova, Zvezda pogađa sve živo na momenat, a onda isto tako promašuju otvorene šuteve koji mogu da ih odvedu na +20, Oly djeluje kao da u svakom momentu može da doda gas, a zapravo promašuju zicere i daju loptu u ruke protivniku, živ nisam da vidim na šta će ovo da izađe 😀 Nadamo se na najbolje. Za nas. ❤️
Papanikolesku Posted March 20 Posted March 20 Mislim da dve najlošije utakmice ove sezone Olimpijakos igra protiv Zvezde. Ovo što sam gledao u 1/2 u Pireju, kao da je neka nižerazredna ekipa, bez potcenjivanja Zvezdine dobre igre i procenata. Ovoliko zicera i prodatih lopti u ruke može se samo videti kod Partizana. 1 1 1
DameTime Posted March 20 Posted March 20 Da napišem (i) ovde - Barcokase, nećeš jebati, nećeš uzeti EL! Najgadniji lik u evropskoj košarci, ubedljivo, uvek je lepo kad izgubi. 2 3
Dropkick Murphys Posted March 20 Posted March 20 Doktorska disertacija zalizanog prodavca girosa!! 10
No name Posted March 20 Posted March 20 3 minutes ago, Eddard said: Oli kita. Mislim da su podcenili Zvezdu. Pravo igranja nije dozvoljeno Petrusevu, praktično bez centra, i onda lako ćemo. Treba uzeti u obzir da izlaze iz teških utakmica sa KKP , I sad protiv Panatinaikosa kada su dobili na jedan posed. Sigurno je došlo do pražnjenja, a sa druge strane i zvezdu je išao šut posle X utakmica, npr Gidraitis pogodi 6 trojki, a do sada ukupno dao 15... Opet razumem i ljude kojima je ovo sumnjivo, samo treba uzeti u obzir da se čuda dešavaju i da ne pobedi uvek favorit i bolji tim, da nije tako split nikad ne bi dobio zvezdi u aba, ili krka bila na korak od pobede nad KKP. Ali opet svako ima svoj pogled na dešavanja, što je u redu.. 2
Chaos Is Me Posted March 20 Author Posted March 20 Oly je sve bazirao na tome da napadne preko centara i ulenjili su se na taj način za ostalo, mada stvarno očajno prvo poluvreme za njih, kad su se setili da igraju bilo je kasno. Vidi se i šta znače bekovi u današnjoj košarci. Sličan poraz za njih kao za Zvezdu protiv Makabija. I dalje mislim da osvajaju ako Furnijea stave pod kontrolu, lik ih je usrao danas. 6
Recommended Posts