L' Imperatore Posted Tuesday at 08:24 PM Posted Tuesday at 08:24 PM 30 minutes ago, odupri se ludilu said: Sve sam vidio sada. Milano u prvoj četvrtini ukupno 18 poena iz 6 trojki. Unutrašnja igra 0. Ko je njima uopšte centar? Mirota?
Miki28 Teoljub Posted Tuesday at 08:52 PM Posted Tuesday at 08:52 PM Kakva 3/4 Causera, sta covjek ubaci maloprije 1
Volter Posted Tuesday at 08:52 PM Posted Tuesday at 08:52 PM Munu najneobičniju trojku sezone Kozer. 1
Carl Johnson Posted Tuesday at 09:16 PM Posted Tuesday at 09:16 PM Sorts je stvarno prezabavna glava 8
Chaos Is Me Posted Tuesday at 09:21 PM Author Posted Tuesday at 09:21 PM Masakr Shortsa. Brutalno važna pobeda za Pariz po svemu sudeći, zaslužili su vala.
Don Dusko Posted Tuesday at 09:21 PM Posted Tuesday at 09:21 PM Prebrz je Pariz za matorce iz Olimpije.
Grobarcina1992 Posted Tuesday at 09:40 PM Posted Tuesday at 09:40 PM Kratki je ubica bas ce negde da zabode jak ugovor 1
Nini3112 Posted Tuesday at 09:45 PM Posted Tuesday at 09:45 PM 5 minutes ago, Grobarcina1992 said: Kratki je ubica bas ce negde da zabode jak ugovor I to je skroz zasluzeno 8
Milaraki Posted Tuesday at 09:47 PM Posted Tuesday at 09:47 PM 6 minutes ago, Grobarcina1992 said: Kratki je ubica bas ce negde da zabode jak ugovor Nadam se da ostaje u EL, verujem da ce biti finansijski primamljivijih ponuda iz Kine.
Čvarkov Posted Tuesday at 10:06 PM Posted Tuesday at 10:06 PM 12 minutes ago, Don Dusko said: Gde je kereci kez? Sto ga nema? 😛 1 1
MarioKempes Posted Tuesday at 10:14 PM Posted Tuesday at 10:14 PM Navijao sam za Milano, jer sam njihovu pobedu video kao jedini način da Zvezda uđe u 10. Da do kraja Zvezda pobedi samo Virtus, a Pariz samo Albu, što mi deluje sasvim realno. Da Partizan pobedi max dve, tj. Albu i još jednu. Što nije nemoguće. Da Zvezda, Partizan i Pariz završe na 17:17, gde bi redosled bio baš taj. Ali avaj, prodade me Milano, izradi me Pariz... Sad mora nova računica, da dobijemo i Efes:) 1
JPM Posted Tuesday at 10:21 PM Posted Tuesday at 10:21 PM 27 minutes ago, Don Dusko said: Gde je kereci kez? Sto ga nema? 😛
bergkamp bcd Posted yesterday at 12:55 AM Posted yesterday at 12:55 AM On 3/18/2025 at 12:53 AM, Markoss said: Buducnost i Vojvodina with all due respect, nisu rivalski klubovi Zvezde, jbg. To ti pricam, jedna pravila vaze za ZVE i PAR, druga za sve ostale nebitne klubove. To kao da neki Srbin promeni veru i predje u katolicanstvo pa se to posmatra kao izdaja, ali ako neki Slovak predje iz neke protestanske grupe u pravoslavlje, onda je to nas novi brat. Sustina je da pravila ima da vaze za sve ili da ne vaze ni za koga i nece neki tamo navijaci ZVE i PAR da svima namecu svoja pravila. Navijacu KKP moze da bude krivo kada gleda Puntera jer voli svoj klub i ne voli kada se neko na taj nacin ophodi prema bivsem klubu za koji je igrao, ali ce drugima biti svejedno, a navijacima Barcelone i drago. Isto tako, navijacima Vojvodine i Buducnosti ponasanja Ivanica i Ivanovica mogu da predstavljaju problem, drugima nece. A ako cemo da pricamo o vecini, hajde da svi onda pocnemo da idemo u crkvu, postanemo pravoslavni, verujemo u Boga i tome slicno jer je "vecina (makar deklarativno) rekla da tako pravi Srbin treba da se ponasa". Prestanimo da budemo licemeri i da samo gledamo sta nama odgovara i to namecemo svima. 1
Recommended Posts