Jump to content

EUROLEAGUE 2024/25 - every game matters

Recommended Posts

Posted
6 minutes ago, Grobarcina1992 said:

Kratki je ubica bas ce negde da zabode jak ugovor 

Nadam se da ostaje u EL, verujem da ce biti finansijski primamljivijih ponuda iz Kine.

Posted

Navijao sam za Milano, jer sam njihovu pobedu video kao jedini način da Zvezda uđe u 10. 

Da do kraja Zvezda pobedi samo Virtus, a Pariz samo Albu, što mi deluje sasvim realno.

Da Partizan pobedi max dve, tj. Albu i još jednu. Što nije nemoguće. 

Da Zvezda, Partizan i Pariz završe na 17:17, gde bi redosled bio baš taj.

Ali avaj, prodade me Milano, izradi me Pariz...

Sad mora nova računica, da dobijemo i Efes:)

• Like 1
Posted
On 3/18/2025 at 12:53 AM, Markoss said:

Buducnost i Vojvodina with all due respect, nisu rivalski klubovi Zvezde, jbg. 

To ti pricam, jedna pravila vaze za ZVE i PAR, druga za sve ostale nebitne klubove.

To kao da neki Srbin promeni veru i predje u katolicanstvo pa se to posmatra kao izdaja, ali ako neki Slovak predje iz neke protestanske grupe u pravoslavlje, onda je to nas novi brat.

Sustina je da pravila ima da vaze za sve ili da ne vaze ni za koga i nece neki tamo navijaci ZVE i PAR da svima namecu svoja pravila. Navijacu KKP moze da bude krivo kada gleda Puntera jer voli svoj klub i ne voli kada se neko na taj nacin ophodi prema bivsem klubu za koji je igrao, ali ce drugima biti svejedno, a navijacima Barcelone i drago. Isto tako, navijacima Vojvodine i Buducnosti ponasanja Ivanica i Ivanovica mogu da predstavljaju problem, drugima nece.

A ako cemo da pricamo o vecini, hajde da svi onda pocnemo da idemo u crkvu, postanemo pravoslavni, verujemo u Boga i tome slicno jer je "vecina (makar deklarativno) rekla da tako pravi Srbin treba da se ponasa". Prestanimo da budemo licemeri i da samo gledamo sta nama odgovara i to namecemo svima.

• Like 1