MC Thunder 2 Posted Saturday at 12:46 PM Share Posted Saturday at 12:46 PM 2 hours ago, Charles De Ketelaere said: Željko sinoć raširenih ruku pred kop interveniše, odradi korektnu konferenciju, normalne boje, sa čestitkom protivnicima, opširnim navođenjem propusta/grešaka/faktora, and yet. Pred utakmicu jasno apeluje navijače da ne bude nikakvih uvreda na račun Crvene zvezde. And yet. Možda da izađe i kaže strpali su nam muda u usta, trebalo je da bude -20, spreman sam za penziju pa da dobije neki popust ovde. Od koga ti ocekujes objektivnost kada je Zeljko u pitanju... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Molina23 Posted Saturday at 12:49 PM Share Posted Saturday at 12:49 PM (edited) Utisak već par sezona da su atmosfere u Areni bukvalno golo spolovilo i klasičan internet overhype. Aj' što su se šipkaši sa obe strane raspali, ko ih jebe ali i regularci sve više liče na ove sa šipke. Konstantna negativa, jeziva nervoza, seljačka pljuvačina na ivici stampeda u teren. Nažalost direktan uticaj naprednjačkog primitivizma koji je ušao u svakodnevni život i ponašanje ljudi. Zvuči bumerski ali stvarno je Pionir i ona mala probrana masa bila mnogo efektivnija, pozitivnija, moćnija i ako je i tada bilo sranja. Stvarno se plašiš tog gostovanja. Ovo sad je kao bilder sa tankim nožicama, 0. Par puta na -5 i ide hvatanje za glave i gašenje hale. Nokaut u dva poseda. A onda čitaš one naručene basketnews hvalospeve, krindžeraj na granici cirkusa. Edit: kada čitaš ovakav osvrt od najmirnijeg košarkaša na planeti zemlji, nema šta više da se doda. https://sportklub.n1info.rs/kosarka/euroleague/dzoel-bolomboj-joel-bolomboy-derbi-crvena-zvezda-partizan-deca-nas-pljuju-gadjaju-flasama/ Edited Saturday at 01:03 PM by Molina23 33 Link to comment Share on other sites More sharing options...
NMX Posted Saturday at 12:57 PM Share Posted Saturday at 12:57 PM 1 hour ago, Marko said: Prvo mesto, kvalitetan prvi tempo Tajrika i otvaranje kontre koja se završava trojkom Browna Moguće samo da EL nije baš najsrećnije odabrala fotku kojom prati ovaj top10 jer je jedan drugi potez igrača sa prve pozicije solidno pomogao da se odluči derbi 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MarioKempes Posted Saturday at 01:09 PM Share Posted Saturday at 01:09 PM 2 hours ago, Charles De Ketelaere said: Istina, hteo sam da editujem post da piše "da mu se ne secira & ne pakuje besomučno", ali avaj 😄 Opušteno, navijački je forum (bar ovaj deo), nismo objektivni ni vi ni mi, niti to treba očekivati. Obradović je simbol i najveća snaga ovog Partizana (kao Vujoš nekad), otuda smo najčešće prekomerno usmereni na njega. Šta ima da seciramo Ostoju ili Savića kad su realno nebitni. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Igor_ Posted Saturday at 01:48 PM Share Posted Saturday at 01:48 PM Jel ovo Karlik stvarno izjavio da nije bio faul? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Charles De Ketelaere Posted Saturday at 01:51 PM Share Posted Saturday at 01:51 PM 41 minutes ago, MarioKempes said: Opušteno, navijački je forum (bar ovaj deo), nismo objektivni ni vi ni mi, niti to treba očekivati. Obradović je simbol i najveća snaga ovog Partizana (kao Vujoš nekad), otuda smo najčešće prekomerno usmereni na njega. Šta ima da seciramo Ostoju ili Savića kad su realno nebitni. Sve je to jasno i razumljivo, ali opet nije ono što se dešava, već besomučno pakovanje, preuveličavanje, podmetanje i svašta nešto. To prevazilazi granice ovoga što si napisao. I dešava se nevezano od epiloga utakmica, događaja, trenutka... iako se isprva mislilo da zavisi. 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MarioKempes Posted Saturday at 03:06 PM Share Posted Saturday at 03:06 PM 1 hour ago, Charles De Ketelaere said: Sve je to jasno i razumljivo, ali opet nije ono što se dešava, već besomučno pakovanje, preuveličavanje, podmetanje i svašta nešto. To prevazilazi granice ovoga što si napisao. I dešava se nevezano od epiloga utakmica, događaja, trenutka... iako se isprva mislilo da zavisi. Slažem se za preuveličavanje, toga uvek ima, navijači smo. Baš besomučno pakovanje i podmetanje - ne baš često, rekao bih. Uvek bude neka kapisla za koju se ljudi uhvate, pa navale bez kočnica, nekad sudije, nekad sreća, nekad laser... Generalno mu konferencije nisu iste kad izgubi od Zvezde i od nekog drugog kluba. Vi to zovete salty, loš gubitnik i sl. (jer ga volite), deo Cigana to zove kulovski, seoski (jer ga ne voli). Ne vidim ja problem ni u njegovim konferencijama ni u navijačkim reakcijama. Nije tip čoveka kog voliš i ako nije tvoj, kao npr. Sale Đorđević ilo Siniša Mihajlović. I to je ok. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted Saturday at 03:11 PM Share Posted Saturday at 03:11 PM 3 hours ago, Smrtokapa said: Ti si skoro nepopravljiva, vidiš da pre pokušavam da obrlatim Kendrika nego tebe. Kendrick ti je uz Šćepana i mene najtvrđi orah. Try @Papanikolesku instead 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Papanikolesku Posted Saturday at 03:47 PM Share Posted Saturday at 03:47 PM Želimira samo odabrani mogu kritikovati 😑 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted Saturday at 03:51 PM Share Posted Saturday at 03:51 PM 37 minutes ago, DameTime said: Kendrick ti je uz Šćepana i mene najtvrđi orah. Try @Papanikolesku instead Tvrd je orah vocka cudnovata, al` je cekic sprava zajebana. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Plant Posted Saturday at 04:39 PM Share Posted Saturday at 04:39 PM 6 hours ago, Bogoljub Gagic said: Гудурић тренутно: 56.2 % за 2 41.7 % за 3 87.5 % слободна бацања Хејс Дејвис јесте најбољи играч Фенера, али Гудурић је кључ њихове игре и позиције на табели. Bas se sad rastrcao, taman kad treba da se vrati ... da ne bude Misa scenario 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Creed Bratton Posted Saturday at 06:26 PM Share Posted Saturday at 06:26 PM Jos 10 kola ostalo je do kraja regularnog dela, a po meni ce ovo biti najujednacenija sezona u ovom formatu. Smatram da je jedino Oly siguran u prva 4, dok su Alba, Makabi, Virtus i Baskonija (imaju sansu al im treba bas ozbiljna serija pobeda) ispali iz trke za top10. U zagradi su dupla kola, a bold su utakmice na svom terenu. Fener - (Panata, Real), Makabi, (Pariz*, Armani), Asvel, Monako, (Pariz, Baskonija), Barsa, Bajern. Sa sedam pobeda sto je mislim realno imali bi 23 i gotovo sigurno HCA u plejofu. Monako - (Baskonija, Partizan), Milano, Pariz, Makabi, Fener, (Zalgiris, Oly), Panata, Asvel. Prognoziram 6 pobeda ii takodje HCA. Pariz - (Oly, Virtus), Bajern, (Fener*, Monako), Zalgiris, Milano, (Fener, Panata),Real, Alba. Mislim da tesko mogu preko 6 pobeda iako imaju 6 kuci. Panata - (Fener, Efes), Asvel, Real, Oly, Alba, (Makabi, Pariz), Monako, Zvezda. Rekao bih da ce imati 7 pobeda gore,dole. Zvezda -(Asvel, Alba), Zalgiris, Bajern, Milano, Oly, (Virtus, Real), Efes, Panata. Realno Zvezda ima dobar raspored al ne mogu bas objektivno da prognoziram ovde. Bajern - (Milano, Asvel), Pariz, Zvezda, Efes, Baskonija, (Barsa, Partizan), Makabi, Fener. Bajern takodje bas fin raspored i vrlo lako mogu da dodju do 19,20 pobeda. Real - (Efes, Fener), Barsa, Panata, Virtus, Asvel, (Armani, Zvezda), Pariz, Partizan. Realu je dosta nezgodan raspored ako ne udju u neku bas dobru formu mislim da tesko mogu preko 19 pobeda. Barsa - (Makabi, Oly), Real, Alba, Partizan, Zalgiris, (Bajern, Armani), Fener, Virtus. Barsa mi je isto kao Real oko 19 pobeda s tim sto imaju malo laksi raspored. Milano - (Bajern, Zalgiris), Monako, Fener, Zvezda, Pariz, (Real, Barsa), Virtus, Baskonija. Nezgodan raspored ima i Armani, mislim da ce se boriti za plej in do poslednjeg kola. Partizan - (Virtus, Monako), Baskonija, Oly, Barsa, Efes, (Alba, Bajern), Zalgiris, Real. Iskreno mislim da Partizan moze da izvuce 7 pobeda iako je tezak raspored. Asvel, Zalgiris i Efes vrebaju sa 11 pobeda ali njima treba pored njihovih pobeda i poklapanja drugih rezultata. Po ovim mojim predvidjanjima Fener i Monako sa preko 20 pobeda uz Oly uzimaju prednost domaceg terena. Panata mi je prvi favorit za cetvrto mesto iako su u losoj formi. Pariz, Bajern, Zvezda, Barsa, Real i Partizan sve vidim izmedju 18 i 20 pobeda. Definitivno ce medjusobi dueli dosta toga odlucivati, a cak ce biti i trouglova i sve to u borbi od petog do desetog mesta. 8 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Problem sa licnim greskama Posted Saturday at 07:12 PM Share Posted Saturday at 07:12 PM Bravo za ovo, matori. 6 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fradler Posted Sunday at 12:46 AM Share Posted Sunday at 12:46 AM Mojih 5 centi: - Prve 4 pozicije su rezervisane za Oly, Fener, Monako i Pao - Real ce dodati gas i dobaciti do 20 pobeda - Bajern ima odlican raspored, tesko ce oni ispod 19-15, prvi su favorit za popunu top 6 - Zvezdin raspored na papiru povoljan, ali u praksi ce to biti jako krvave utakmice, posebno Alba i Zalgiris. 19-15 at best, realnije 18-16 - Efes ima 6 meceva kod kuce, od toga 5 protiv ekipa iz donjeg doma. Ocekujem ih ispred Armanija ciji raspored je prilicno tezak Od 7. pa sve negde do 12. pozicije ce verovatno biti haos, ne bi me cudilo da se tu napravi neki krug izmedju 4-5 ekipa sa istim skorom. Recimo, ovako nesto: 1. Oly 25-9 2. Fener 22-12 3. Monako 21-13 4. Pao 21-13 5. Real 20-14 6. Bayern 19-15 7. Barsa 18-16 8. Zvezda 18-16 9. Pariz 18-16 10. Partizan 18-16 11. Efes 18-16 12. Armani 17-17 13. Zalgiris 15-19 14. Baskonia 14-20 15. Asvel 14-20 16. Virtus 9-25 17. Makabi 8-26 18. Alba 6-28 U prevodu, crta se plejin derbi za 8. mesto Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted Sunday at 08:40 AM Share Posted Sunday at 08:40 AM Posle derbija: 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bergkamp bcd Posted Sunday at 08:29 PM Share Posted Sunday at 08:29 PM On 1/31/2025 at 1:35 PM, Dzo23 said: Mene samo zanima kako li ćeš preživiti ako i Zvezda i Partizan uđu u top 8 i pritom još dobiju višegodišnje licence? I to sve bez Vučića koji će pasti uskoro? 😕 Isto kao sto i prezivljavam svih ovih 12-13 godina vladavine najgoreg sljama koji se skupio oko jedne licnosti u ovoj zemlji. Isti je to princip, red lazi, red megalomanije, red "svi nas mrze ovako jake i ponosne". Mozes se i ti i jos par ovih sto se busaju u grudi nekim "mnogo smo jaki, milioni, kamioni, licence" stavovima distancirati od Vucica i SNS koliko god hocete, upravo su ovakva pitanja dokaz koliko vam je razmisljanje potpuno isto. Jer, prosecan naprednjak takodje pita ove sto su protiv Velikog Vodje: Quote Mene samo zanima kako li ćeš preživiti kad vas Vucic jos jednom ubedljivo pobedi na izborima? Sto se tice najveceg derbija univerzuma, samo se pokazalo da KKP ne ume da igra meceve koji su egal od pocetka do kraja. Njihova tri nosioca su se raspala pod pritiskom, prvi ne moze da pogodi bacanja na neresenom rezultatu, drugi divlja, dobija tehnicku i onda dodaje protivniku takodje na neresenom rezultatu, a treci je posebna prica, prvo glup prodor, a onda i retardiran faul sekund pre kraja. Jos jednom, ako bilo koja ekipa, u bilo kojem sportu rasturi protivnika koji je ili jaci ili je tu negde, tu se ne moze pricati o nekoj sjajnoj igri pobednika, nego o sramoti porazenog. Pobedio je i Zalgiris Real 20 razlike u Madridu, pa ce Zalgiris zavrsiti van TOP10, a Real ce se boriti za trofej. Isto tako, moze KKP da dobije jos 5 meceva zaredom sa po 10+ razlike, to ce samo znaciti da su protivnici protiv njih igrali lose i da ti rezultati nisu realan odnos snaga dveju ekipa. Za kraj, evo i statistike SNS projekata ove sezone: KKCZ: 14 pobeda (8 ubedljivih pobeda - 6 pobeda u egal zavrsnicama) - 10 poraza (4 poraza u egal zavrsnicama - 6 ubedljivih poraza) KKP: 12 pobeda (11 ubedljivih pobeda - 1 pobeda u egal zavrsnicama) - 12 poraza (8 poraza u egal zavrsnicama - 4 ubedljiva poraza) Ova statistika jasno govori ko gde spada po kvalitetu - KKCZ sebi moze da priusti da se ne pojavi na nekim gostovanjima (Armani, Efes, Maccabi, Real) jer znaju da imaju kvalitet za vrh tabele, slicno kao sto se i OLY, PAO ili Fener nekad samo sklone protivnicima koje ne smatraju za opasnim (npr. PAO koji je rasturen od Baskonie i Paris Basketa, Fener je razbijen od Baskonie, itd.). U KKP, sa druge strane, znaju da nemaju neki tim za velika dela pa je njihov jedini put da grizu na svakom mecu, pa ako nekog nateraju da digne ruke posle -8, -10 i -12 oni su svoj posao obavili. 1 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bergkamp bcd Posted Sunday at 09:11 PM Share Posted Sunday at 09:11 PM On 1/31/2025 at 2:44 PM, JPM said: Ako si ti nekome ovde jasan, ja bih voleo da mi to neko obrazloži. Tvoje motive...pa da i ja nešto naučim u ovim godinama. Ovo cu prvi, a verujem i poslednji put da napisem jer si ti neko sa kojim moze da se razgovara - nema potrebe za ovakvim upisima. Da li ovo tvoje moze da se napise kao "e nije mi jasno sta si ovim zeleo da kazes", nego ne, hajde da u Vucicevom stilu ismevamo nekoga, da bi se rulja koja je dosla na taj skup malo smejala. Jer, tako taj tvoj upis izgleda, "hehehe, e jesi smesan, ljudi jel ume neko da protumaci sta je sad lupio, hehehe". EL je takmicenje jakih ekipa, KKCZ je medju boljima. Poenta je bila jednostavna - da su izgubili od KKP imali bi pritisak pobeda u narednim mecevima i teret nesto losijih rezultata u januaru. Sad mogu i opusteno da igraju, em su dobili u "najvaznijem mecu u univerzumu", em imaju prostor i za jos neki neocekivani poraz nakon neke losije partije. On 1/31/2025 at 3:39 PM, Smrtokapa said: Da se ne lažemo, obožavam Goldberga. Isto kao i za @JPM, svaki tim u EL moze da udje u krizu, pogledaj malo rezultate Fenerbahcea, Armanija, Reala, Barce itd. Tu je rec o psiholoskoj krizi, na kraju krajeva, bas je @JPM nakon svakog poraza kukao i prognozirao poraze od Baskonie, pa od Bayerna, pa od Paris Basketa, sve to kod kuce, dakle, bukvalno je pisao isto sto i ja nakon poraza. No, najlakse je ne misliti i pisati onako kako odgovara sirokim narodnim i forumskim masama. On 1/31/2025 at 6:51 PM, СтелаРоса said: Ja ne znam da li sam propustio neki njegov ispad. On nije omiljen ni medju Zvezdasima, ali ne secam se da se nekorektno ponasao ili nesto izjavljivao. Krenulo je prosle sezone vredjanjem njegove zene, a sada i ovo. Ono sto je radio Andjusic protiv Dubaija radio je i Nedovic u PG protiv Buducnosti. Samo, jedan je kaznjen tehnickom kada je uputio jedan gest prema publici koja ga je non stop vredjala, a u PG se praznila hala jer se Nedovic vredjao. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bergkamp bcd Posted Sunday at 09:35 PM Share Posted Sunday at 09:35 PM On 2/1/2025 at 7:26 PM, Creed Bratton said: Jos 10 kola ostalo je do kraja regularnog dela, a po meni ce ovo biti najujednacenija sezona u ovom formatu. Smatram da je jedino Oly siguran u prva 4, dok su Alba, Makabi, Virtus i Baskonija (imaju sansu al im treba bas ozbiljna serija pobeda) ispali iz trke za top10. Pariz, Bajern, Zvezda, Barsa, Real i Partizan sve vidim izmedju 18 i 20 pobeda. Definitivno ce medjusobi dueli dosta toga odlucivati, a cak ce biti i trouglova i sve to u borbi od petog do desetog mesta. 20 hours ago, fradler said: Mojih 5 centi: U prevodu, crta se plejin derbi za 8. mesto Bez uvrede, ali u vasim postovima i nema neke objektivnosti nego, eto, neke zelje da i KKCZ i KKP budu mocni na kraju i plasiraju se visoko na tabeli. Sto se tice objektivne procene, morali bi da sacekamo da se zavrsi ovo duplo kolo, da ostane tih osam kola do kraja i onda cu i dati neku svoju procenu (koja se prosle sezone ispostavila kao dobra, naime, predvideo sam da ce za TOP10 trebati vise od 17 pobeda, a da ce za TOP6 trebati vise od 19 pobeda. Tako ce verovatno biti i sada, te dve brojke ce biti neka granica, pa mozemo da vidimo sta kome treba da bi dosli do te granice. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bergkamp bcd Posted Sunday at 10:05 PM Share Posted Sunday at 10:05 PM On 2/1/2025 at 7:26 PM, Creed Bratton said: Partizan - (Virtus, Monako), Baskonija, Oly, Barsa, Efes, (Alba, Bajern), Zalgiris, Real. Iskreno mislim da Partizan moze da izvuce 7 pobeda iako je tezak raspored. Dakle, iskreno mislis da ce KKP imati 7/7 na svim mecevima osim Monaca, Olympiacosa i Barcelone (za koje se nadam da se slazes da su 95%+ porazi)? Od laksih meceva KKP ima samo Albu i Baskoniu kod kuce, ali nema veze, to je el grande Partizan, el grande Obradovic, "najjaci su najbolji", dobice se ti mecevi protiv nekih tamo Virtusa, Bayerna, Zalgirisa, Efesa i Reala sami od sebe. Toliko o ozbiljnoj prognozi, ovo je propaganda ranga "nema jake Zvezde bez jakog Partizana", drugim recima, ne znam ni sto bih citao ostalo kada procitam ovako nesto. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Smrtokapa Posted Sunday at 10:10 PM Share Posted Sunday at 10:10 PM 39 minutes ago, bergkamp bcd said: Isto kao i za @JPM, svaki tim u EL moze da udje u krizu, pogledaj malo rezultate Fenerbahcea, Armanija, Reala, Barce itd. Tu je rec o psiholoskoj krizi, na kraju krajeva, bas je @JPM nakon svakog poraza kukao i prognozirao poraze od Baskonie, pa od Bayerna, pa od Paris Basketa, sve to kod kuce, dakle, bukvalno je pisao isto sto i ja nakon poraza. No, najlakse je ne misliti i pisati onako kako odgovara sirokim narodnim i forumskim masama. Jasno mi je da svaki tim u EL može da uđe u krizu (nije to ne znam kakva nauka), kao što mi je jasno šta si želeo da kažeš upisom na koji se ovo odnosilo. Ja sam samo predstavio svoj tok misli tokom čitanja tvog posta. Poenta je, kao što sam već napisao, jasna, ali se silver lining (želja da blizanci budu spušteni na zemlju) uglavnom ponavlja iz upisa u upis, sa manjim varijacijama. Zbog te redundanse dolazi do toga da ne čitam svaki nov upis sa maksimalnom ozbiljnošću, te je zato taj tok misli bio upravo kao na mimu. Što mi je zabavno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Creed Bratton Posted Sunday at 11:05 PM Share Posted Sunday at 11:05 PM On 2/1/2025 at 7:26 PM, Creed Bratton said: Jos 10 kola ostalo je do kraja regularnog dela, a po meni ce ovo biti najujednacenija sezona u ovom formatu. Smatram da je jedino Oly siguran u prva 4, dok su Alba, Makabi, Virtus i Baskonija (imaju sansu al im treba bas ozbiljna serija pobeda) ispali iz trke za top10. U zagradi su dupla kola, a bold su utakmice na svom terenu. Fener - (Panata, Real), Makabi, (Pariz*, Armani), Asvel, Monako, (Pariz, Baskonija), Barsa, Bajern. Sa sedam pobeda sto je mislim realno imali bi 23 i gotovo sigurno HCA u plejofu. Monako - (Baskonija, Partizan), Milano, Pariz, Makabi, Fener, (Zalgiris, Oly), Panata, Asvel. Prognoziram 6 pobeda ii takodje HCA. Pariz - (Oly, Virtus), Bajern, (Fener*, Monako), Zalgiris, Milano, (Fener, Panata),Real, Alba. Mislim da tesko mogu preko 6 pobeda iako imaju 6 kuci. Panata - (Fener, Efes), Asvel, Real, Oly, Alba, (Makabi, Pariz), Monako, Zvezda. Rekao bih da ce imati 7 pobeda gore,dole. Zvezda -(Asvel, Alba), Zalgiris, Bajern, Milano, Oly, (Virtus, Real), Efes, Panata. Realno Zvezda ima dobar raspored al ne mogu bas objektivno da prognoziram ovde. Bajern - (Milano, Asvel), Pariz, Zvezda, Efes, Baskonija, (Barsa, Partizan), Makabi, Fener. Bajern takodje bas fin raspored i vrlo lako mogu da dodju do 19,20 pobeda. Real - (Efes, Fener), Barsa, Panata, Virtus, Asvel, (Armani, Zvezda), Pariz, Partizan. Realu je dosta nezgodan raspored ako ne udju u neku bas dobru formu mislim da tesko mogu preko 19 pobeda. Barsa - (Makabi, Oly), Real, Alba, Partizan, Zalgiris, (Bajern, Armani), Fener, Virtus. Barsa mi je isto kao Real oko 19 pobeda s tim sto imaju malo laksi raspored. Milano - (Bajern, Zalgiris), Monako, Fener, Zvezda, Pariz, (Real, Barsa), Virtus, Baskonija. Nezgodan raspored ima i Armani, mislim da ce se boriti za plej in do poslednjeg kola. Partizan - (Virtus, Monako), Baskonija, Oly, Barsa, Efes, (Alba, Bajern), Zalgiris, Real. Iskreno mislim da Partizan moze da izvuce 7 pobeda iako je tezak raspored. Asvel, Zalgiris i Efes vrebaju sa 11 pobeda ali njima treba pored njihovih pobeda i poklapanja drugih rezultata. Po ovim mojim predvidjanjima Fener i Monako sa preko 20 pobeda uz Oly uzimaju prednost domaceg terena. Panata mi je prvi favorit za cetvrto mesto iako su u losoj formi. Pariz, Bajern, Zvezda, Barsa, Real i Partizan sve vidim izmedju 18 i 20 pobeda. Definitivno ce medjusobi dueli dosta toga odlucivati, a cak ce biti i trouglova i sve to u borbi od petog do desetog mesta. Da dodam i za ove tri ekipe sto sam ostao duzan. Efes - (Real, Panata), Alba, Virtus, Bajern, Partizan, (Baskonija, Makabi), Zvezda, Zalgiris. Mislim da jedino oni imaju sansu da priprete od ove tri ekipe. Jako dobar raspored ako pregrme ovo duplo kolo sa bar jednom pobedom. Ako u petak budu na 0-2 mislim da je to to od njih. Zalgiris - (Alba, Armani), Zvezda, Baskonija, Pariz, Barsa, (Monako, Asvel), Partizan, Efes. Samo jos 4 utakmice kuci + su psihicki nokautirani posle ovih poraza gde su na svakoj tekmi imali dvocifrenu prednost. Ne vidim nacin da zaprete. Asvel - (Zvezda, Bajern), Panata, Makabi, Fener, Real, (Oly, Zalgiris), Baskonija, Monako. Pretezak raspored + mislim da svakako nemaju kvalitet da zaprete. Medjusobne utakmice ekipa koje su najveci konkurenti za pozicije od 4 do 10 i koje ce navise odrediti tabelu na kraju: Bajern - Armani 25. kolo (prva utakmica Bajern +1) Pariz - Bajern 27. kolo (Bajern +2) Real - Barselona 27. kolo (Real +0 produzetak) Panata - Real 28. kolo (Real +4) Bajern - Zvezda 28. Kolo (Zvezda +24) Zvezda - Armani 29. kolo (Armani +15) Barsa - Partizan (Barsa +8) Pariz - Armani 30. kolo (Armani +5) Real - Armani 31. kolo (Armani +9) Barsa - Bajern 31. kolo (Bajern+ 22) Bajern - Partizan 32. kolo (Partizan +8) Armani - Barsa 32. kolo (Armani +13) Zvezda - Real 32. kolo (Real +23) Panata - Pariz 32. kolo (Pariz +4) Real - Pariz 33. kolo (Real +11) Partizan - Real 34. kolo (Real +7) Panata - Zvezda 34. kolo (Panata +4) 31. i 32. kolo je duplo kolo posle koga ce dosta stvari biri jasnije i ekipe ce znati sta im treba u poslednja 2 kola. Ovo su utakmice koje u bukvalnom smislu vrede dve pobede, jer osim sto dobijas i direktom rivalu nanosis poraz. Na sve to ce se igrati na krv i noz. Ukupno utakmica sa direktim rivalima + vec odigrani medjusobni: Real 6 (3 gostuju) Odigrali obe sa: Bajern (1-1 +4) Igraju sa najvise direktnih rivala i sami odlucuju o svojoj sudbini. Od ekipa sa kojima tek igraju imaju poraz samo od Armanija. _____________________________ Armani 5 (4 gostuju) Odigrali obe sa: Panata (1-1 -17) Partizan (1-1 -11) Dosta veliki minus u odigranim medjusobim. Ali imaju samo poraz od Bajerna (1 razlike) protiv ekipa sa kojima tek igraju drugu. Ne ide im u korist to sto gostuju na 4 od ovih 5 utakmica. _____________________________ Bajern 5 (2 gostuju) Odigrali obe sa: Real (1-1 -4) Panata (0-2 -26) ____________________________ Pariz 4 (2 gostuju) Odigrali obe sa: Partizan (1-1 -3) Zvezda (0-2 -19) Barsa (1-1 +5) ____________________________ Zvezda 4 (2 gostuju) Odigrali obe sa: Pariz (2-0 +19) Barsa (1-1 +4) Partizan (1-1 -10) ___________________________ Barsa 4 (2 gostuju) Odigrali obe sa: Zvezda (1-1 -4) Pariz (1-1 -5) Panata (1-1 +8) __________________________ Panata 3 (sve tri kuci) Odigrali obe sa: Barsa (1-1 -8) Bajern (2-0 +26) Armani (1-1 +17) Partizan (1-1 -6) ___________________________ Partizan 3 (dve u gostima) Odigrali obe sa: Panata (1-1 +6) Zvezda (1-1 +10) Pariz (1-1 +3) Armani (1-1 +11) Ono sto je interesantno je da za sad ima bas malo 2-0 tajbrejkera, uglavnom je vecina 1-1. Takodje, smatram da ih i do kraja nece biti puno po ovom gore. Ukoliko se desi da 3 ili vise ekipa zavrse sa istim skorom u velikoj prednosti ce biti ekipe koje imaju 2-0 protiv nekoga u krugu jer im drasticno skace i broj pobeda i kos razlika, naravno skroz suprotno za 0-2. 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Charles De Ketelaere Posted Sunday at 11:13 PM Share Posted Sunday at 11:13 PM 59 minutes ago, bergkamp bcd said: Od laksih meceva KKP ima samo Albu i Baskoniu kod kuce, ali nema veze, to je el grande Partizan, el grande Obradovic, "najjaci su najbolji", dobice se ti mecevi protiv nekih tamo Virtusa, Bayerna, Zalgirisa, Efesa i Reala sami od sebe. Zar nisi malopre nacrtao kako smo upravo tako i pobeđivali većinu utakmica, tako što povedemo većom razlikom a protivnik odluči da izgubi jer su dovoljno kvalitetni da neku drugu utakmicu pobede? Vrlo je jednostavno, ako povedemo 8, 10, 12 razlike i protivnik skine gaće, kako si opisao danas, dobiće se ti mečevi. Ako protivnik odluči da danas nije taj dan da ih mrzi da stignu himalajskih -8, onda će se izgubiti ili pošibati u neizvesnom meču. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Creed Bratton Posted Sunday at 11:37 PM Share Posted Sunday at 11:37 PM (edited) 1 hour ago, bergkamp bcd said: Dakle, iskreno mislis da ce KKP imati 7/7 na svim mecevima osim Monaca, Olympiacosa i Barcelone (za koje se nadam da se slazes da su 95%+ porazi)? Prvo napisao sam da mislim da MOZE da IZVUCE 7 pobeda, a ne da ce sigurno pobediti 7 od 10 utakmica. Tako je upisao sam im 3 poraza od Monaka, Olimpijakosa i Barse. Protiv Virtusa i Bajerna ce pola hale biti njihovi navijaci. Baskoniju, Efes i Albu ne vidim sto ne bi mogli da pobede na svom terenu. Zalgiris vrlo verovatno nece imati nikakve sanse za prolaz pa nece da grizu (tvoj tm) u toj utakmici, dok je Real poslednje kolo i svakakve kalkulacije mogu da budu u igri. 1 hour ago, bergkamp bcd said: Toliko o ozbiljnoj prognozi, ovo je propaganda ranga "nema jake Zvezde bez jakog Partizana", drugim recima, ne znam ni sto bih citao ostalo kada procitam ovako nesto. Imao si dosta pogresnih tejkova ovde, ali sa ovim iznad si promasio celu kosarku. Kao navijac Zvezde navijam protiv Partizana u svakoj utakmici osim ukoliko bi njihova pobeda nesto znacila nama na tabeli. Nazivas propagandom to sto mislim da ekipa koja ima 10-4 u poslednih 14 kola ne moze da ima 7-3 u poslednjih 10. Edited Sunday at 11:39 PM by Creed Bratton 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted yesterday at 05:15 AM Share Posted yesterday at 05:15 AM 7 hours ago, Smrtokapa said: Jasno mi je da svaki tim u EL može da uđe u krizu (nije to ne znam kakva nauka), kao što mi je jasno šta si želeo da kažeš upisom na koji se ovo odnosilo. Ja sam samo predstavio svoj tok misli tokom čitanja tvog posta. Poenta je, kao što sam već napisao, jasna, ali se silver lining (želja da blizanci budu spušteni na zemlju) uglavnom ponavlja iz upisa u upis, sa manjim varijacijama. Zbog te redundanse dolazi do toga da ne čitam svaki nov upis sa maksimalnom ozbiljnošću, te je zato taj tok misli bio upravo kao na mimu. Što mi je zabavno. Znaci tebi da zahvalimo za Goldijev niz? Doooobro. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nik1991 Posted yesterday at 06:20 AM Share Posted yesterday at 06:20 AM Znaci Zvezda 6 poraza u zadnjih 10 kola i ako 6 meceva igra kuci.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts