Jump to content

EUROLEAGUE 2024/25 - every game matters

Chaos Is Me

Recommended Posts

1 minute ago, Marvin said:

Ovo pecanje faulova je počelo ozbiljno da mi ide na penis. Nervira me i u NBA ali tamo slabo gledam

@Losmi17 tebra vodili smo fazon 25-30 od 40 minuta

Imali ste 8-11 za 3 u prvom, Paris bez suta u drugom plus tablusevski 2 puta.

Oduzmi jedan od 3 wtf faktora i izgubili biste. A da ne govorim 2...

• Love 1
  • Ha-ha 7

Da nisu usle te dve trojke od tablu verovatno bi bila zavrsnica na jednu loptu, a ko bi pobedio pitanje je. Vise imam vere u Sterlinga i Karlika nego u Sorca i Hifija kada su takvi momenti u pitanju. Ali Partizan je trenutno prepun samopouzdanja pa ulaze i takve trojke. Dobar otpor Pariza i generalno dobra utakmica. Hifi je bas grozan igrac. 

• Like 2

A šta bi bilo da Parizu nisu upale sve trojke koje su ubacili u prvom kvoteru? Te šbbkbb priče nemaju nikakvog smisla.

Ono što je pozitivno za KKP, pored pobede, je da su ovog puta izdržali raj run&gun basket Pariza i pobedili ih njihovim oružjem - šutem i haslom.

Realno su jako nezgodna ekipa, mogu da igraju up tempo svih 40 minuta.

• Like 2
  • Ha-ha 1

5 minutes ago, СтелаРоса said:

Da nisu usle te dve trojke od tablu verovatno bi bila zavrsnica na jednu loptu, a ko bi pobedio pitanje je. Vise imam vere u Sterlinga i Karlika nego u Sorca i Hifija kada su takvi momenti u pitanju. Ali Partizan je trenutno prepun samopouzdanja pa ulaze i takve trojke. Dobar otpor Pariza i generalno dobra utakmica. Hifi je bas grozan igrac. 

Da se gleda samo prva cetvrina i mi i vi izgubili od pariza, da se ukine pravilo za 3 pa da vazi 4, Pariz bi bio prvi...

Sta se sve ovde nece procitati

• Like 2

Može neko da voli ili ne voli Pariz, zajebani su. Konstantno u svom ritmu, traže najmanje kašnjenje ili lošu podelu u odbrani već od prve sekunde. I kad misliš da si ih smirio oni opet nastavljaju po svom. Pojedinačni napadi u tom ritmu mogu da budu smešni ali taj stalni pritisak umara. Uvlače te u taj ritam i izbacuju iz tvog plana. Pritom, imali su i finih odbrana, ukradoše neke lopte kao kruške.

Da imaju još par kvalitetnijih igrača, spremnih na tu trku, bili bi još nezgodniji.

• Like 13

17 minutes ago, ScepanScekicSto said:

Da se gleda samo prva cetvrina i mi i vi izgubili od pariza, da se ukine pravilo za 3 pa da vazi 4, Pariz bi bio prvi...

Sta se sve ovde nece procitati

Ne razumem sta zelis da kazes, rezultat je bio tesan sve vreme, Pariz se drzao do samog kraja, a drugo poluvreme je zavrseno sa 1 razlike za Partizan. Nijanse su odlucivale, a te dve trojke jesu bile znacajna nijansa. 

• Like 1

3 minutes ago, СтелаРоса said:

Ne razumem sta zelis da kazes, rezultat je bio tesan sve vreme, Pariz se drzao do samog kraja, a drugo poluvreme je zavrseno sa 1 razlike za Partizan. Nijanse su odlucivale, a te dve trojke jesu bile znacajna nijansa. 

Bilo je 5 razlike na poluvremenu. Uglavnom smo imali kakvu takvu kontrolu utakmice, između 5 i 8 razlike smo ih držali dobar deo meča. Suđenje je takođe jedna dosta jaka nijansa. Sad videh da si napisao drugo poluvreme. 

Edited by Papanikolesku

32 minutes ago, Losmi17 said:

Imali ste 8-11 za 3 u prvom, Paris bez suta u drugom plus tablusevski 2 puta.

Oduzmi jedan od 3 wtf faktora i izgubili biste. A da ne govorim 2...

Ajde Redži Miler, ali zašto osvedočeni atamanista iz nedelje u nedelju liže slane zidove crno-bele pećine? Jeste da imamo bolji H2H i da su brideli obrazi nakon tamburanja u Beogradu, ali nećemo završiti na istoj poziciji, relax. 

• Thanks 1

1 minute ago, СтелаРоса said:

Ne znam sta ne razumes...

2 trojke usle, promasili 7 slobodnih bacanja, lopta izadla iz kosa na kucanju tajrika, sudije sudili faulove za 3 iitd

da je ovo, da je ono...

mozda da je juce bio da  zalosti, atmosfera bi bila bolja i pojela igrace Pariza

mozda ovo mozda ono

• Like 1

Just now, Charles De Ketelaere said:

Ajde Redži Miler, ali zašto osvedočeni atamanista iz nedelje u nedelju liže slane zidove crno-bele pećine? Jeste da imamo bolji H2H i da su brideli obrazi nakon tamburanja u Beogradu, ali nećemo završiti na istoj poziciji, relax. 

Pa ako fortuna ovako nastavi da vas prati, mozda i hocemo. Narocito sto smo ostali bez centarske linije...

1 minute ago, Losmi17 said:

Pa ako fortuna ovako nastavi da vas prati, mozda i hocemo. Narocito sto smo ostali bez centarske linije...

Jbg, jedni ste od svega par ekipa sa finansijskom zaleđinom za kvalitetnu doselekciju na 4 i/ili 5. 

Gabriel je koncepcijski ono što vam leži, tu je NeGiannis, Mitoglu i Juancho mogu da pokrpe...

• WOW 1

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...