Cavani Posted Tuesday at 11:33 PM Share Posted Tuesday at 11:33 PM 1 hour ago, СтелаРоса said: Novinar na konferenciji pita Obradovica zasto nije trazio celendz nakon ofanzivnog skoka gde je lopta vracena na polovini Asvela na sta je Zeljko naravno objasnio da nije prekrseno pravilo igre. U tom momentu su skocili i navijaci i igraci Partizana trazeci preko pola. Ja sam mislio da smo se oko ovoga cudili jos pre dve godine, jel moguce da toliko ljudi nije upoznato sa ovim pravilom? Sto je najgore mislim da za to i ne moze da se trazi celendz jer nista nije ni dosudjeno, ne moze Zeljko celendzom da prekida igru. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nenadd Posted Tuesday at 11:50 PM Share Posted Tuesday at 11:50 PM 14 minutes ago, Cavani said: Sto je najgore mislim da za to i ne moze da se trazi celendz jer nista nije ni dosudjeno, ne moze Zeljko celendzom da prekida igru. Tako je, al zato moze da skoci zavrat sudiji, dobije tehnicku i onda u mrtvom vremenu trazi celendz za tu situaciju. Pravila su sranje jer ih pisu ljudi koji nemaju osecaja za igru, a onda ta pravila sudije sprovode selektivno. Najbolji primer situacija sa sviranjem penala u prodoru u zavisnodti od toga da li igrac drzi loptu obema rukama, ima punu kontrolu jednom itd. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cavani Posted Tuesday at 11:52 PM Share Posted Tuesday at 11:52 PM 1 minute ago, Nenadd said: Tako je, al zato moze da skoci zavrat sudiji, dobije tehnicku i onda u mrtvom vremenu trazi celendz za tu situaciju. Pravila su sranje jer ih pisu ljudi koji nemaju osecaja za igru, a onda ta pravila sudije sprovode selektivno. Najbolji primer situacija sa sviranjem penala u prodoru u zavisnodti od toga da li igrac drzi loptu obema rukama, ima punu kontrolu jednom itd. Pa onda ovaj novinar ne da ne zna jedno pravilo, nego dva. Bas se posteno izblamirao. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bergkamp bcd Posted Wednesday at 12:00 AM Share Posted Wednesday at 12:00 AM 4 hours ago, Sector said: Kakvo blamiranje Armanija jbt. Isto kao sto se PAO blamirao u Beogradu ili Oly oba puta, pa onda PAO u Kaunasu, PAO u Istanbulu, Real protiv Zalgirisa kod kuce. Za duplo kolo i moze da se nadje neka tolerancija za rekreaciju na terenu jedne ekipe, ali dosta meceva "normalnih" kola izgledaju krajnje negledljivo. Samo, kad KKCZ dobije Oly bez 4 bitna igraca to je, jelte, normalno, a kad Armani ili Fenerbahce ovako puknu onda je u pitanju blamiranje. Sto se tice danasnjih meceva, samo je ovaj u BG mogao onako posteno da se gleda, ostalo je sve bila igra macke i misa. Kad smo vec kod meca u BG, rezultat je bio prilicno realan - KKP oslabljen bez dva beka i startnog centra na kraju izgubio egal mec protiv ASVELa koji je ipak ogranicena ekipa za ovaj nivo kosarke. Slicno vazi i za gostovanje Albi, bukvalno je jedan sut odlucio taj mec. No, mozemo i da se prepustimo talasu "ima li ko jaci" i po toj logici zakljucimo da bi ASVEL, Alba i Buducnost obrisali patos sa velikanima iz Atine. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bergkamp bcd Posted Wednesday at 12:10 AM Share Posted Wednesday at 12:10 AM On 12/14/2024 at 6:16 AM, DejoLazaKalina said: Goldi, da li bi prihvatio da odigras 34 partije basketa sa nekim forumasem pa da zapisujemo rezultat? I to na svakih par dana, bez obzira da li je neko od vas bolestan ili se oseca umorno. Ja sam siguran da cemo videti ogromne amplitude u rezultatima, od toga da da ti pobedis sa 21-3, do toga da protivnik pobedi sa 21-9 pa do oni 21-18 rezultata. Problem nije u klubovima, nego u sistemu takmicenja. Koliko puta je KKP ove ili prosle sezone lagano izgubio mec od slabijeg od sebe (ili da su tu negde po kvalitetu)? Recimo, PAO je ove sezone lagano prsao od Efesa, Partizana i Zalgirisa jer im se moze, jer znaju da ce biti u prve cetiri ekipe pa onda mogu da biraju koji mec ce da igraju ozbiljno, a koji ne. On 12/14/2024 at 7:55 AM, MC Thunder 2 said: Vucicvim blizancima se upumpava lova i vestacki imaju budzet za konkurentne timove. S druge strane, barsa, real, oly, pao, efes, fener, monako...to se sve zasadilo lane, radile lopate i zuljevi na dlanovima... i njima iz zemlje poput krompira rodi u svakoj off sezoni, oberu i uloze u tim. Vec ti je neko odgovorio, EL je liga pijanih i drogiranih milijardera i dva kluba iza kojih stoje nenormalno bogati fudbalski klubovi. No, zapravo si i na najbolji nacin opisao nas najveci problem - stalno se pitamo "a kako ovaj moze", jos od vrtica, preko osnovne i srednje skole, pa sve do saobracajnih prekrsaja i ciscenja ulica i parkova (tipa, ma svako baci neki papiric na travu, evo sad cu i ja ovaj stapic od sladoleda). Jos se i bunimo kada nam neko ukaze na problem - u slucaju KKP i KKCZ nisu oni u EL zbog miliona koje svake sezone odu na plate igraca i trenera, oni su tu zbog atmosfere bre!, zbog najboljih navijaca bre!, zbog strasti, trenera (eno EL sve trci da ugura neki Besiktas/Hapoel/Joventut kada bi im Obradovic bio trener, ali da ne povecavaju budzet), zbog toga sto smo ludi Srbi, itd. I ako se ovde zalimo da je svake nedelje isto i da imamo iste rasprave, ma svake sezone od kada je SNS poludeo citamo kako su "KKP i KKCZ sigurni jer nikad ludja atmosfera bre" od strane nasih i grckih medija. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eddard Posted Wednesday at 06:37 AM Share Posted Wednesday at 06:37 AM 6 hours ago, bergkamp bcd said: Vec ti je neko odgovorio, EL je liga pijanih i drogiranih milijardera i dva kluba iza kojih stoje nenormalno bogati fudbalski klubovi. Koji pijani ili drogirani milijarder stoji iza Žalgirisa? S obzirom da fudbalski klub nemaju... Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted Wednesday at 06:54 AM Share Posted Wednesday at 06:54 AM 15 minutes ago, Eddard said: Koji pijani ili drogirani milijarder stoji iza Žalgirisa? S obzirom da fudbalski klub nemaju... Ne znam da li je baš korektno Litvansku vlasti nazivati pijancima ali verovatno vole ljudi nekad i da popiju. 1 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čočo Posted Wednesday at 06:56 AM Share Posted Wednesday at 06:56 AM On 11/13/2024 at 1:11 PM, Čočo said: Nego da već arhiviramo Monako i pređemo na narednog protivnika. Asvel je ove godine možda i najozbiljnija ekipa od kad igraju EL. Imaju dobar tim i kvalitetne i talentovane igrače. Mladi trener Popet se takođe pokazao poprilično dobro od kad je nakon Poceka preuzeo ekipu. EL su krenuli dobro i ako rezultat ne pokazuje to. Igra im je dobra, jaka, raznovrsna. Imaju De Koloa koji je poslednjih nekoliko utakmica u MVP modu, imaju mladog Maledona koji je ozbiljno otvorio sezonu i sigurno je u top 3 najboljih mladih igrača u EL. Sako na centru eksplodirao. Nije igrao juče zbog povrede ali se očekuje sutra protiv nas. Tu je i Lovernj. Doveli su ovde više puta provlačenog Šakil Harisona koji je sporo ušao u sezonu ali poslednje utakmice igra na visokom nivou. Imaju i sveže pojačanje u vidu iskusnog bivšeg NBA igrača Andre Robersona koji je elitni defanzivac i u prvoj EL utakmici sinoć imao ( 1p ali i 9sk). Sve u svemu ekipa opasna i ni slučajno za potceniti. Kvalitetniji smo i možemo da pobedimo ali koncentracija i zalaganje mora da bude na maksimumu. Da se ne ponavljam. Ovo sam napisao pre naše utakmice sa njima. Ekipa nalik Radonjićevoj Zvezdi samo kvalitetnija u napadu. Trener Popet radi sjajan posao. Skockao je ekipu koja ima od svega po malo. Nikome ove sezone neće biti unapred upisana pobeda protiv ovog Asvela. Imaju najbolju ekipu od kad igraju EL. I još su sinoć igraki bez svog najboljeg odbrambenog igrača Robersona. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
СтелаРоса Posted Wednesday at 07:21 AM Share Posted Wednesday at 07:21 AM Solidan je Asvel, svakako mnogo ozbiljniji u odnosu na prethodne sezone, ali nema sanse da bi juce dobili utakmicu da Partizanova bekovska linija nije bila onako osakacena povredama i izostancima. Lundberg, Nilikina, plus Marinkovic koji nije 100% fit. Na sve to nedostajao i drugi centar. Po meni je najveca snaga ove ekipe Partizana upravo spoljna linija koja je u stanju da igra u oba smera, da u odbrani ugusi rivala, a u napadu ispogadja kada treba. Pa cak i u ovakvim okolnostima je Partizan mogao lako do pobede jer se Asvel bas nudio u finisu, ali kao da je ponestalo i snage sto je opet razumljivo s obzirom na povrede i ritam utakmica. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milos 3.14 Posted Wednesday at 07:27 AM Share Posted Wednesday at 07:27 AM 9 hours ago, Don Dusko said: Nudio se Asvel poslednja 3 minuta i to opasno ali Karlik je zeznuo. Duan me i pored skorerske eksplozije ne ubedjuje. Što brate ? Duan je meni kul. I da probije i da šutne , hasluje, ložana , kad ide pustiš ga kad ne ide klupa. Baš onako fin kombo 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
alokin Posted Wednesday at 08:44 AM Share Posted Wednesday at 08:44 AM (edited) Imao sam osećaj da će Partizan izgubiti, u blagom padu forme su. Protiv Albe jedva, Budućnost ih kaznila i sada Asvel. Definitivno težak meč u petak ali blagu prednost dajem Efesu. Mada treba napomenuti da je Efes najnepredvidija ekipa u El. Što se tiče Zvezde treba biti zadovoljan sa 1-1 iz ovog duplog kola. Posle Efesa druga najnepredvidija ekipa u El je upravo Zvezda. Ipak mislim da je Efes favorit večeras, recimo 60:40 (65:35) u njihovu korist. Edited Wednesday at 08:45 AM by alokin Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted Wednesday at 09:34 AM Author Share Posted Wednesday at 09:34 AM 2 hours ago, СтелаРоса said: Solidan je Asvel, svakako mnogo ozbiljniji u odnosu na prethodne sezone, ali nema sanse da bi juce dobili utakmicu da Partizanova bekovska linija nije bila onako osakacena povredama i izostancima. Lundberg, Nilikina, plus Marinkovic koji nije 100% fit. Na sve to nedostajao i drugi centar. Po meni je najveca snaga ove ekipe Partizana upravo spoljna linija koja je u stanju da igra u oba smera, da u odbrani ugusi rivala, a u napadu ispogadja kada treba. Pa cak i u ovakvim okolnostima je Partizan mogao lako do pobede jer se Asvel bas nudio u finisu, ali kao da je ponestalo i snage sto je opet razumljivo s obzirom na povrede i ritam utakmica. Ovo je tačno ali teško da bi se Washington baš ovako raspucao da su ostali bili dostupni jer je u pitanju igrač kome trebaju minuti i pravo na grešku, a i Koprivica je pružio mnogo bolje minute nego ono što je Daviesov prosek ove sezone. Problem Partizana je što su dobili tačno nula utakmica ove sezone u kojima Carlik Jones nije bio na visokom nivou. Bili su zreli još Alba da im uzme meru. Po meni su 3 najvažnija igrača partizana Carlik, Tyrique i Bonga a sva trojica su imala heavy load sinoć. Lauvergne je bio x faktor jer je svojim gabaritima poprilično namučio fizički lagane Partizanove opcije na PF, imam utisak čak da su sudije itekako gledale kroz prste Bongi i Mikeu rvačke zahvate u duelu sa fizički snažnijim rivalom. Uglavnom, nismo još ni na pola sezona, nezgodan poraz za KKP ali oni su se onom serijom legit vratili u igru i svašta će biti do kraja. 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted Wednesday at 09:41 AM Author Share Posted Wednesday at 09:41 AM Još jedna stvar, Armani mi je ekipa koja će se možda i dokopati nekako playoffa ali mislim da apsolutno nemaju šta da traže u nekoj seriji protiv ovih ekipa tipa grčki blizanci, Real, Barsa i Fener. Eventualno ako Nebo bude igrao u formi iz Makabija. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted Wednesday at 10:09 AM Share Posted Wednesday at 10:09 AM 33 minutes ago, Chaos Is Me said: Ovo je tačno ali teško da bi se Washington baš ovako raspucao da su ostali bili dostupni jer je u pitanju igrač kome trebaju minuti i pravo na grešku, Ne bi se raspucao ali bi verovatno drugi kvaliteti spoljne linije (kompletne) došli do izražaja pa ne bi ni bilo dozvoljeno Asvelu da onako izdivlja u 3/4. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrTripleDouble Posted Wednesday at 10:26 AM Share Posted Wednesday at 10:26 AM pravo je vreme podsetiti se ovog evergreena, obozavam ovog coveka 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Estrella Roja Posted Wednesday at 10:53 AM Share Posted Wednesday at 10:53 AM 10 hours ago, Nenadd said: Tako je, al zato moze da skoci zavrat sudiji, dobije tehnicku i onda u mrtvom vremenu trazi celendz za tu situaciju. Pravila su sranje jer ih pisu ljudi koji nemaju osecaja za igru, a onda ta pravila sudije sprovode selektivno. Najbolji primer situacija sa sviranjem penala u prodoru u zavisnodti od toga da li igrac drzi loptu obema rukama, ima punu kontrolu jednom itd. Nisam siguran da li može ovo iz prvog pasusa, to jest da trener tehničkom prekine akciju i da potom traži od sudija da pogledaju neku nedosuđenu situaciju. Trenutno ne mogu da se setim da sam to video na nekom meču u EL. Ok, bila je ona situacija na Zvezdinoj utakmici sa Barsom ali tu je i sudija pokazao svoje nepoznavanje pravila. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marvin Posted Wednesday at 10:55 AM Share Posted Wednesday at 10:55 AM 13 hours ago, Don Dusko said: Duan me i pored skorerske eksplozije ne ubedjuje. Delim ovaj sentiment. Imao je cak i par odlicnih asistencija, ali mu i dalje ne verujem. Prosto precesto gubi loptu u banalnim situacijama (pri vodjenju lopte npr). On treba da se koristi kao microwave skorer, pa kad ide kao juce neka igra. Ali ne treba da bude plej, to je postao sticajem okolnosti (da su nam jos 2 igraca na toj poziciji povredjena a treci umro od umora). 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted Wednesday at 10:56 AM Author Share Posted Wednesday at 10:56 AM Da dodam i da mi Monako deluje konačno "otključano" pod Spanulisom, igraju jako dobru pa na momente i vrlo dopadljivu košarku. Ne znam kako će im ići uklapanje ćelavog kamenca u roster, a i šta im je on trebao uopšte. Ista stvar i sa Korkmazom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Estrella Roja Posted Wednesday at 01:22 PM Share Posted Wednesday at 01:22 PM Nisam gledao sinoć pao i pitao sam se kako Nan nije uspeo da obori rekord u postignutim trojkama s obzirom da ste pisali da je u prvoj četvrtini imao 7/8 i sad vidim da je ostatak meča šutirao 1/8. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted Wednesday at 01:37 PM Author Share Posted Wednesday at 01:37 PM Al kako je Nunn odradio kiropraktiku Milanezima u prvoj četvrtini, kao čarobnim štapićem da ih je pobacao na parket. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted Wednesday at 04:01 PM Share Posted Wednesday at 04:01 PM Nann je bas brutalno odgovorio na losu partiju protiv Partizana i suspenziju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
srlepajce Posted Wednesday at 04:51 PM Share Posted Wednesday at 04:51 PM 1 22 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Papanikolesku Posted Wednesday at 07:25 PM Share Posted Wednesday at 07:25 PM Kakav bezobrazan faul Kalinića. Iz čiste frustracije. 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
СтелаРоса Posted Wednesday at 07:29 PM Share Posted Wednesday at 07:29 PM 1 minute ago, Papanikolesku said: Kakav bezobrazan faul Kalinića. Iz čiste frustracije. Bezobrazan definitivno, ali nije ovo iz frustracije jer gubi, nego jer protivnik pokusava da ga ponizava. Vidi se i po reakciji Larkina da je svestan sta je uradio, ali i dalje je potez bezobrazan, previse je ono bilo jako. 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angola Posted Wednesday at 07:31 PM Share Posted Wednesday at 07:31 PM Kakav komentar Plavsica. Vrhunski. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts