Knipex Posted yesterday at 08:44 AM Share Posted yesterday at 08:44 AM To sve pod pretpostavkom da oba kluba pristanu da puste sve nabrojane igrače i da je spisak tačan. Opet, mislim da je nama Plavšić izuzetno bitan. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čočo Posted yesterday at 08:45 AM Share Posted yesterday at 08:45 AM Just now, Knipex said: To sve pod pretpostavkom da oba kluba pristanu da puste sve nabrojane igrače i da je spisak tačan. Opet, mislim da je nama Plavšić izuzetno bitan. Zvezda će sigurno pustiti ovu trojicu. Za komšije nisam siguran da će i jednog pustiti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilif88 Posted yesterday at 08:47 AM Share Posted yesterday at 08:47 AM (edited) 19 minutes ago, MarkoKep said: Zove Davidovca i Plavšića a ne zove Petruševa ? Normalno je da necemo pustiti Petruseva. Da ne igra derbi zarad hrkljusa protiv konobara iz Danske.... Edited yesterday at 08:47 AM by pilif88 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted yesterday at 08:48 AM Author Share Posted yesterday at 08:48 AM Efes mi je možda najčudnija ekipa u EL ove sezone, ponekad pomislim da su punokrvan contender a ponekad da su u Armani/Virtus kategoriji. Igraju sa baš mnogo amplituda. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Horium Posted yesterday at 08:50 AM Share Posted yesterday at 08:50 AM 21 minutes ago, MarkoKep said: Zove Davidovca i Plavšića a ne zove Petruševa ? Pa i rekao je Pešić da shvata da je tajming problematičan. Namerno zove one koji nisu prvi u rotaciji, možda je tu samo Vanja izuzetak. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MarkoKep Posted yesterday at 08:58 AM Share Posted yesterday at 08:58 AM Već vidim da će biti kuknjave i rasprave kako to da se zove Marinković a ne Petrušev. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Volter Posted yesterday at 09:40 AM Share Posted yesterday at 09:40 AM (edited) Quote Znam šta je unutar ekipe, i mogao sam da očekujem nešto ovako. Da niko ne pokušava da izblokira na polaganju protivničkog igrača. Izgleda da su mu se igrači popičkali Ono što sam primetio jeste da Džejms dva puta u kontri nije se potrudio da izblokira Kodija. Edited yesterday at 09:41 AM by Volter Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted yesterday at 10:23 AM Author Share Posted yesterday at 10:23 AM Eh sad, kad se Codi zaleti na otvoren teren tu samo centar može da ga izblokira, bek od 185 baš teško, može samo da napravi 2+1. 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Volter Posted yesterday at 10:30 AM Share Posted yesterday at 10:30 AM 5 minutes ago, Chaos Is Me said: Eh sad, kad se Codi zaleti na otvoren teren tu samo centar može da ga izblokira, bek od 185 baš teško, može samo da napravi 2+1. Da, samo mislim da je ovde problem Saletu što se nije ni potrudio da mu zasmeta, pa ako treba i faul da napravi i pošalje ga na bacanja. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobarcina1992 Posted yesterday at 10:34 AM Share Posted yesterday at 10:34 AM Devon Hol doziveo prelom ruke 2 3 meseca out Boldvin 3 4 sedmice out još na to dodati Vilbekina koji je pokidao ligamente Fener Real i Makabi najveći baksuzi 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
m0k1 Posted yesterday at 10:39 AM Share Posted yesterday at 10:39 AM Steta, igrao je jako dobro u poslednje vreme (od povrede Vilbekina, cime je i dobio vecu minutazu). Morace Gudura da podigne nivo igre a i da vidimo kako ce igrati Skajler Mejs. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Todo Posted yesterday at 11:41 AM Share Posted yesterday at 11:41 AM 3 hours ago, Čočo said: Apropo igranja za reprezentaciju u vreme večitog derbija. Na svu muku komšija više će biti oslabljen Partizan nego Zvezda. Partizanu će se klupa i te kako skratiti. Zvezdi Dobrić i Davidovac retko kad igraju a bez Plavšića se svakako može. A koliko bi igrali Balša, Nakić i Pokuševski derbi? Žoć svakako skrati rotaciju na 7-8 igrača, tako da ne bi ni videli terena. Marinković im jeste problem. Sa druge strane, ako je Nedović malo duže out, a derbi je iza ćoška,onda je Dobrić takodje jako važan ( da zanemarimao deo gde je uvek sjajan u derbiju). Plavšić na prvu nije važan, ali svakoj ekipi kojoj je Mitrović prvi back up, onda se plače i za Plavšićem... Svakako videćemo ko će na kraju i biti pušten. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sharp Posted yesterday at 11:47 AM Share Posted yesterday at 11:47 AM Jbt koliko je košarka u Europi otišla u qrac radi ovih FIBA kvalifikacija i termina istih. S ovakvom krovnom organizacijom više me ništa negativno ne može iznenaditi. Zamisli da se isti dan u fudbalu npr. igra utakmica u LŠ Inter - Milan, a Italija igra u gostima kvalifikacije protiv Finske/Slovačke/Bugarske nebitno. Naravno da nije ni moguće zamisliti jer nitko nije toliko retardiran da bi dopustio 1% šanse da dođe do nečega sličnog. 35 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dropkick Murphys Posted yesterday at 12:23 PM Share Posted yesterday at 12:23 PM 14 hours ago, Cavani said: Mesinu, a bogami i Zeljka vec neko vreme samo reputacija drzi u EL. Eh sad, mislim da bi otišao na F4 da je na mestu Atamana npr. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted yesterday at 12:37 PM Share Posted yesterday at 12:37 PM Ako cemo iskreno, s obzirom na trenutnu rotaciju u Zvezdi i Partizanu i s obzirom na povredu Nedovica, Zvezda ce moci da pusti Davidovca a Partizan Nakica. Sve preko nesto ne verujem. Dobric ce sad imati minute dok se Neda ne vrati, a Partizanu trenutno Koprivica korisniji od Dejvisa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hakeem Posted 23 hours ago Share Posted 23 hours ago kakav potez Mesine sinoc za nevericu...potez sezone i niko mu nece prici ni blizu... kad god sam pisao nesto i Furnijeu prozivao sam ga, ali zadnje 2 utakmice dobro igra.... Fener bas u problemu sa povredama, ali su vec na 7:2, mada bi mogli da pocnu da gube sad jer ovaj skor 7:2 bas i nije u skladu sa njihovim igrama do sad...Makabi, Virtus, Alba i Asvel su krenuli u slobodan pad... Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilif88 Posted 22 hours ago Share Posted 22 hours ago Ko ima EL TV topla preporuka da se odgleda emisija o nasem vecitom derbiju. Rivalries se zove emisija 5a epizoda. Izmedju ostalog pojavljuju se: Kaminski, Žoc, Bogdanović, Avramović, Rakočević, Lale Lučić, Boža Maljković, Gilespi, Nedović, neki random navijači. Skoknuli su do Čačka. Baš lepo i interesantno. Moram da pohvalim konceptualno poentiranje Obradovica na kraju serije! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nini3112 Posted 22 hours ago Share Posted 22 hours ago 6 minutes ago, pilif88 said: Ko ima EL TV topla preporuka da se odgleda emisija o nasem vecitom derbiju. Rivalries se zove emisija 5a epizoda. Izmedju ostalog pojavljuju se: Kaminski, Žoc, Bogdanović, Avramović, Rakočević, Lale Lučić, Boža Maljković, Gilespi, Nedović, neki random navijači. Skoknuli su do Čačka. Baš lepo i interesantno. Moram da pohvalim konceptualno poentiranje Obradovica na kraju serije! Gilespi😂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted 21 hours ago Author Share Posted 21 hours ago Gde nađoše Gilespija od svih ljudi? 😄 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sharp Posted 20 hours ago Share Posted 20 hours ago 1 hour ago, Chaos Is Me said: Gde nađoše Gilespija od svih ljudi? 😄 Što da ne, pa njegov EL career high je bio upravo u derbiju. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fradler Posted 20 hours ago Share Posted 20 hours ago Ima neke teokratije u Nunjezu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Knipex Posted 20 hours ago Share Posted 20 hours ago Želimir sa punim pravom pizdi na sudije, ali ovo je prvi put da vidim da neki trener 2 puta dobije opomenu pred tehničku. Doduše od dvojice različitih sudija Link to comment Share on other sites More sharing options...
Issey Posted 19 hours ago Share Posted 19 hours ago (edited) Suđenje je stvarno loše. Dve sramotne odluke. Nedosuđen faul na Ifeu i lična Karlika a bio faul u napadu... Inače, komšije baš loše igraju. Nekako su malokrvni i pored odličnih prvih 6-7 minuta i +10... Edited 19 hours ago by Issey 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Knipex Posted 19 hours ago Share Posted 19 hours ago Pokazna vežba kako sudije saseku momentum ekipe i ubace je u minus fazu. Ovi su majstori, nema šta. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
No name Posted 19 hours ago Share Posted 19 hours ago Oba kluba od početka ovogodišnje izdanja Eurolige imaju katastrofalno sudjenje gde te u svakom trenutku saseku tedencioznim odlukama i direktno utiču na rezultat. Znali su iz EL da se oglase posle sudjenja na utakmicama Cz,I da priznaju grešku, ali od toga nema ništa. Oba kluba platili da igraju i još te očigledno kradu kad god mogu . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts