Jump to content

EUROLEAGUE 2024/25 - every game matters

Chaos Is Me

Recommended Posts

Znam šta je unutar ekipe, i mogao sam da očekujem nešto ovako. 

Da niko ne pokušava da izblokira na polaganju protivničkog igrača.

Izgleda da su mu se igrači popičkali :smiley33:

Ono što sam primetio jeste da Džejms dva puta u kontri nije se potrudio da izblokira Kodija.

Edited by Volter

5 minutes ago, Chaos Is Me said:

Eh sad, kad se Codi zaleti na otvoren teren tu samo centar može da ga izblokira, bek od 185 baš teško, može samo da napravi 2+1.

Da, samo mislim da je ovde problem Saletu što se nije ni potrudio da mu zasmeta, pa ako treba i faul da napravi i pošalje ga na bacanja.

• Like 1

3 hours ago, Čočo said:

Apropo igranja za reprezentaciju u vreme večitog derbija. 

Na svu muku komšija više će biti oslabljen Partizan nego Zvezda. Partizanu će se klupa i te kako skratiti. Zvezdi Dobrić i Davidovac retko kad igraju a bez Plavšića se svakako može. 

A koliko bi igrali Balša, Nakić i Pokuševski derbi? Žoć svakako skrati rotaciju na 7-8 igrača, tako da ne bi ni videli terena.

Marinković im jeste problem.

Sa druge strane, ako je Nedović malo duže out, a derbi je iza ćoška,onda je Dobrić takodje jako važan ( da zanemarimao deo gde je uvek sjajan u derbiju).

Plavšić na prvu nije važan, ali svakoj ekipi kojoj je Mitrović prvi back up, onda se plače i za Plavšićem...

Svakako videćemo ko će na kraju i biti pušten.

Jbt koliko je košarka u Europi otišla u qrac radi ovih FIBA kvalifikacija i termina istih. S ovakvom krovnom organizacijom više me ništa negativno ne može iznenaditi. 

Zamisli da se isti dan u fudbalu npr. igra utakmica u LŠ Inter - Milan, a Italija igra u gostima kvalifikacije protiv Finske/Slovačke/Bugarske nebitno.

Naravno da nije ni moguće zamisliti jer nitko nije toliko retardiran da bi dopustio 1% šanse da dođe do nečega sličnog. 

• Like 35

Ako cemo iskreno, s obzirom na trenutnu rotaciju u Zvezdi i Partizanu i s obzirom na povredu Nedovica, Zvezda ce moci da pusti Davidovca a Partizan Nakica. Sve preko nesto ne verujem. Dobric ce sad imati minute dok se Neda ne vrati, a Partizanu trenutno Koprivica korisniji od Dejvisa.

kakav potez Mesine sinoc za nevericu...potez sezone i niko mu nece prici ni blizu...

kad god sam pisao nesto i Furnijeu prozivao sam ga, ali zadnje 2 utakmice dobro igra....

Fener bas u problemu sa povredama, ali su vec na 7:2, mada bi mogli da pocnu da gube sad jer ovaj skor 7:2 bas i nije u skladu sa njihovim igrama do sad...Makabi, Virtus, Alba i Asvel su krenuli u slobodan pad...

Ko ima EL TV topla preporuka da se odgleda emisija o nasem vecitom derbiju. Rivalries se zove emisija 5a epizoda.

Izmedju ostalog pojavljuju se: Kaminski, Žoc, Bogdanović, Avramović, Rakočević, Lale Lučić, Boža Maljković, Gilespi, Nedović, neki random navijači. 

Skoknuli su do Čačka. Baš lepo i interesantno. 
Moram da pohvalim konceptualno poentiranje Obradovica na kraju serije!

• Like 1

6 minutes ago, pilif88 said:

Ko ima EL TV topla preporuka da se odgleda emisija o nasem vecitom derbiju. Rivalries se zove emisija 5a epizoda.

Izmedju ostalog pojavljuju se: Kaminski, Žoc, Bogdanović, Avramović, Rakočević, Lale Lučić, Boža Maljković, Gilespi, Nedović, neki random navijači. 

Skoknuli su do Čačka. Baš lepo i interesantno. 
Moram da pohvalim konceptualno poentiranje Obradovica na kraju serije!

Gilespi😂

Suđenje je stvarno loše. Dve sramotne odluke. Nedosuđen faul na Ifeu i lična Karlika a bio faul u napadu... 

Inače, komšije baš loše igraju. Nekako su malokrvni i pored odličnih prvih 6-7 minuta i +10... 

Edited by Issey
  • Like 1

Oba kluba od početka ovogodišnje izdanja Eurolige imaju katastrofalno sudjenje gde te u svakom trenutku saseku tedencioznim odlukama i direktno utiču na rezultat. Znali su iz EL da se oglase posle sudjenja na utakmicama Cz,I da priznaju grešku, ali od toga nema ništa.

Oba kluba platili da igraju i još te očigledno kradu kad god mogu .