Borky Posted October 23 Share Posted October 23 3 minutes ago, bodo said: Poslušao je na time outu Clyburna koji mu je sugerirao da je izvedbu na svojoj polovici jer će tako imati više prostora ali srećom Hacettovu grešku nijie Frenk ubacio. Čuo sam u prenosu. To ima logike al kad je vise vremena. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrTripleDouble Posted October 23 Share Posted October 23 Davajte link konferencije kad bude 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bodo Posted October 23 Share Posted October 23 (edited) 24 minutes ago, Borky said: To ima logike al kad je vise vremena. Da ali tako mu je rekao doslovce. I još je rekao da ta lopta ne ide na njega. Mislim da je išla na Cordinea ako se ne varam ili Tuckera. Ipak Morgan je taj bio. Edited October 23 by bodo Link to comment Share on other sites More sharing options...
elmulinho Posted October 23 Share Posted October 23 Zasto Washington sedi na klupi mislim da niko zivi sem Zeljka ne zna 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bodo Posted October 23 Share Posted October 23 2 minutes ago, elmulinho said: Nije ruganje, konstatacija nakon jedine tekme koja se danas igrala, pa sam nju gledao Ma to sam rekao onako u šaljivom tonu. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Volter Posted October 23 Share Posted October 23 3 minutes ago, Sector said: Lepotica prava, nadam se da si uživao. Đubre jedno 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Borky Posted October 23 Share Posted October 23 5 minutes ago, deez nuts. said: Zamolio bih vas da oladite malo. Nije ni mesto, ni vreme za ovakve opservacije. Upravu si. Kome je sad do kosarke. 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
elmulinho Posted October 23 Share Posted October 23 Just now, bodo said: Ma to sam rekao onako u šaljivom tonu. Pritom, gosn Obradovic mi doneo -5 na fantasyu, ovo je prenesen bes na personu 2 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mister-no Posted October 23 Share Posted October 23 7 minutes ago, elmulinho said: Oci me bole od ove anti-kosarke koju sam gledao Derbi začelja :) 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted October 23 Share Posted October 23 6 minutes ago, Don Dusko said: Pa da je to uradio u Zvezdi pao bi forum laganeze. Srećom je grobara jako malo na forumu 5 minutes ago, akisaki said: Da li je umesno pitati na KZŠ zasto je Partizan u zadnoj 4 dao samo 8 koseva. Jeste, ako je Rada tu, sigurna sam da će pitati 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bodo Posted October 23 Share Posted October 23 3 minutes ago, elmulinho said: Pritom, gosn Obradovic mi doneo -5 na fantasyu, ovo je prenesen bes na personu E onda opravdano. 🙂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
atmsfr lnČ Posted October 23 Share Posted October 23 4 minutes ago, elmulinho said: Pritom, gosn Obradovic mi doneo -5 na fantasyu, ovo je prenesen bes na personu ja sam taj metak izbegao a do zadnjeg trena sam se razmisljao da ga stavim u sve 3 ekipe ocekivao sam laganu pobedu jer je ovaj Virtus katastrofalan Link to comment Share on other sites More sharing options...
nunilo Posted October 23 Share Posted October 23 11 minutes ago, NMX said: @ćušpajz uini brat nas izdinksovao grobare na max sa hajpom oko Nilikine. Svaka cast majstore Kakva je samo histerija na forumu bila za njim pre dve godine, ok mozda bude nesto od njega u Evropi ali trenutno ne deluje bas nista specijalno. Cisto prosecan ali cak i malo ispodprosecan igrac na evroligaskom nivou. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bodo Posted October 23 Share Posted October 23 I lani je Virtus dobio u tesnoj završnici u Areni. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
srlepajce Posted October 23 Share Posted October 23 Da oproste komsije ali ovo je stvarno hit 3 13 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted October 23 Share Posted October 23 11 minutes ago, Don Dusko said: Ali Frenki bitno da peva pesmice....Kakav je ono potez na kraju jbt.Pa da je to uradio u Zvezdi pao bi forum laganeze. Promašio, bože moj. Važnije je što je ukrao živu loptu u tom trenutku. A što se tiče pada foruma, ionako se više začudim kad vidim da radi normalno. 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mister-no Posted October 23 Share Posted October 23 Just now, bodo said: I lani je Virtus dobio u tesnoj završnici u Areni. Da, ne leži im.. Ja sam izgleda jedini ovde očekivao napetu završnicu.. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted October 23 Share Posted October 23 Just now, srlepajce said: Da oproste komsije ali ovo je stvarno hit Nilikina NEEEEEE 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bodo Posted October 23 Share Posted October 23 Just now, mister-no said: Da, ne leži im.. Ja sam izgleda jedini ovde očekivao napetu završnicu.. Nisi. Ja sam imao filing na - 7 da će Virtus to okrenuti. Partizan je naprosto pao u zadnjoj 4. i nije mogao koš kupiti. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted October 23 Author Share Posted October 23 Nisam gledao al deluje mi da je bila jako loša utakmica, timski indeks obe ekipe ispod 70, obe ekipe više izgubljenih lopti nego asistencija, obe ekipe ispod 30% šuta za 3. 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Smrtokapa Posted October 23 Share Posted October 23 13 minutes ago, NMX said: Frenki da je sam kao duh sutnuo klac trojku metar od kosa, niko ziv iz arene ne bi izasao Mnogo smo gadni. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Volter Posted October 23 Share Posted October 23 1 minute ago, Barkley#34 said: A što se tiče pada foruma, ionako se više začudim kad vidim da radi normalno. Ajd što posle naših poraza ne radi, nego što će početi i posle vaših. Odakle bre odjednom doleteše ovi moji, napraviše gužvu ne mogu da stignem post da napišem. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted October 23 Share Posted October 23 3 minutes ago, Barkley#34 said: A što se tiče pada foruma, ionako se više začudim kad vidim da radi normalno. To dolazi kada obicno masa forumasa krene u isto vreme da kuca postove. Pa baza pobrljavi... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted October 23 Share Posted October 23 Just now, Volter said: Ajd što posle naših poraza ne radi, nego što će početi i posle vaših. Odakle bre odjednom doleteše ovi moji, napraviše gužvu ne mogu da stignem post da napišem. Opušteni su, ne igrate protiv Monaka sutra pa im je laganeze. 2 minutes ago, Chaos Is Me said: Nisam gledao al deluje mi da je bila jako loša utakmica, timski indeks obe ekipe ispod 70, obe ekipe više izgubljenih lopti nego asistencija, obe ekipe ispod 30% šuta za 3. I gore od lošeg. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bodo Posted October 23 Share Posted October 23 (edited) Pukl kad je naredio da se isprazni deo Morače izgleda da je naredio i da forum padne. Edited October 23 by bodo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts