Dzo23 Posted yesterday at 09:38 AM Posted yesterday at 09:38 AM To je bukvalno izmišljen faul. Nisam mogao da vjerujem šta su odsudili. Blok čist da čistiji ne može biti. 2
Igor_ Posted yesterday at 10:19 AM Posted yesterday at 10:19 AM Bukvalno blok iz udzbenika napravio covek, cak se i Bonga nasmejao na faul.
Kooineeperk Posted yesterday at 10:39 AM Author Posted yesterday at 10:39 AM Onako na prvo gledanje tada i po secanju, meni se cini da je to prestrogo dosudjen faul. Morgan se nije ni malo pomerio, niti je postavio ruke ispred tela, izbacio lakat ili tako nesto, vec koliko se secam sta je u stav tako da samo zastiti genitalije (sake su bile dole). Mozda gresim, lose secanje, mrzi me da vracam snimak... ali to su sve neki kriterijumi (pomeranje u stavu i ruke ispred tela ili laktanje) zbog cega bi mogao da bude sviran faul. A mislim da ih nije bilo. @Sharp please za misljenje?
Sharp Posted yesterday at 12:17 PM Posted yesterday at 12:17 PM Ovako iz sjećanja, za mene no call, dobar blok napravio Morgan. 1
Recommended Posts