Sharp Posted 21 hours ago Posted 21 hours ago Kakav tragično loš pokušaj flopa Robinsona, ovo dugo nisam vidio. 3
m0k1 Posted 20 hours ago Posted 20 hours ago Andjusic bio odlican dok nije postalo gusto - e onda je promasio 5-6 trojki zaredom 😃
Chaos Is Me Posted 20 hours ago Posted 20 hours ago Mega se dobro drži protiv Future, preokret u trećoj.
realno *w Posted 20 hours ago Posted 20 hours ago Pogledah obe utakmice, baš prave plejof tekme. Cedevita bi danas završila posao, da se nisu samoubili u prvom meču. Ne znam šta je sa Bertom, nije bilo nikakvih informacija?
Chaos Is Me Posted 20 hours ago Posted 20 hours ago Dobra Mega ali su očekivano mekani pa ih je Budućnost napunila pod košem, lepa utakmica. 1
Thor Posted 19 hours ago Posted 19 hours ago (edited) Dobro sutersko otvaranje obe ekipe u Dudovoj sumi. Hordov sam sudi😅 Gledajući sva ova 1/4 finala, KKP je veliki favorit za titulu, s obzirom na individualni kvalitet i širinu rostera. Edited 19 hours ago by Thor
NMX Posted 19 hours ago Posted 19 hours ago Kakva dva bacanja Dače Ilića Spartak gubi kos razlike i promasili ljudi 10 bacanja do poluvreme
Chaos Is Me Posted 18 hours ago Posted 18 hours ago Dobro igra Spartak ali su promašili gomilu slobodnih bacanja, to bi moglo skupo da ih košta.
Chaos Is Me Posted 18 hours ago Posted 18 hours ago Dosta su bedni ovi Spartakovi Amerikanci, neki četvrti ešalon.
MrTripleDouble Posted 16 hours ago Posted 16 hours ago 2 hours ago, Don Dusko said: Beše ovde ranije bio jedan latentni bot ovog Milijaševića i još jednog igrača ne mogu da se setim koga, posle dobio bandžu? Mora da je sada ponosan. 1
СтелаРоса Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago Ali Nikolic 30 poena u pobedi nad Dubaijem, svaka cast. Decko je bas napredovao ofanzivno, u Aba je na 39% za 3 (60/154). Uz standardno veliku borbu i doprinos u odbrani postavlja se pitanje da li moze da igra i u jacem klubu? Sa druge strane Andjusic najjaci sve pogodi u 1/2 a onda u drugom sve promasi, gomila otvorenih suteva i na kraju 4/13 za 3 😂 Svakako zanimljiv duel, sto se i moglo ocekivati. Kvalitetom su ekipe tu negde. Megi ne bi bilo dovoljno ni 20 poena prednosti opet bi izgubili. Plej of serija protiv prvoplasirane ekipe, a na tribinama 1000 ljudi. Tuzno je gledati jedan klub, kako god se zvao, bez ambicija.
Stiletto Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 5 hours ago, СтелаРоса said: Megi ne bi bilo dovoljno ni 20 poena prednosti opet bi izgubili. Plej of serija protiv prvoplasirane ekipe, a na tribinama 1000 ljudi. Tuzno je gledati jedan klub, kako god se zvao, bez ambicija. Mega je tim koji će se ugasiti čim Miško razradi šemu da svoju mlađariju promoviše kroz NCAA. Mnogo bolji izlog od ABA, plus plaćaju ih koledži, a ne on iz svog džepa.
Recommended Posts