Dzo23 Posted June 8 Posted June 8 To je bukvalno izmišljen faul. Nisam mogao da vjerujem šta su odsudili. Blok čist da čistiji ne može biti. 2
Igor_ Posted June 8 Posted June 8 Bukvalno blok iz udzbenika napravio covek, cak se i Bonga nasmejao na faul.
Kooineeperk Posted June 8 Author Posted June 8 Onako na prvo gledanje tada i po secanju, meni se cini da je to prestrogo dosudjen faul. Morgan se nije ni malo pomerio, niti je postavio ruke ispred tela, izbacio lakat ili tako nesto, vec koliko se secam sta je u stav tako da samo zastiti genitalije (sake su bile dole). Mozda gresim, lose secanje, mrzi me da vracam snimak... ali to su sve neki kriterijumi (pomeranje u stavu i ruke ispred tela ili laktanje) zbog cega bi mogao da bude sviran faul. A mislim da ih nije bilo. @Sharp please za misljenje?
Sharp Posted June 8 Posted June 8 Ovako iz sjećanja, za mene no call, dobar blok napravio Morgan. 1 1
StefanPG Posted June 10 Posted June 10 Kakvo samoubistvo, bukvalno im poklonili ovu prednost sa nesportskom i tehnickom
СтелаРоса Posted June 10 Posted June 10 Pa nije samo to, dosta bolje Partizan izgleda veceras sto se i moglo ocekivati s obzirom da igraju pred svojim navijacima. Buducnost je svoju sansu ispustila u prvoj utakmici, to nisu smeli da izgube.
Chaos Is Me Posted Wednesday at 08:50 AM Posted Wednesday at 08:50 AM Partizan je bukvalno na svakoj poziciji skuplji i značajno kvalitetniji tako da je ovo još i bio dobar otpor Budućnosti. Da bi oni dobili u Beogradu, mora cela bekovska linija na čelu sa Wrightom da im odigra dobro, sinoć je on zaustavljen a Magee imao indeks -10. Nema šta da se zameri ekipi koja na SF ima rotaciju Slavković/Jovanović, to je nivo za CG ligu i ništa više od toga. 1
Shunsuke Nakamura Posted Wednesday at 09:02 AM Posted Wednesday at 09:02 AM Realno. Meni se iskreno ovaj Jovanović čak i dopada, može da bude dobar igrač za rotaciju. Mehanika šuta mu izgleda dobro a ima i dobar odraz. Slavković je već klasičan drvosječa sa nula košarkaških vještina. 1
fradler Posted Thursday at 06:14 PM Posted Thursday at 06:14 PM (edited) Jezivo na kakvu nesportsku se Javor napravio mrtav, da bi tek nakon celindza bila dosudjena. Rajt obnovio povredu tom prilikom. Krajnje je vreme da se uvedu ekstremno ostre sankcije za ovako gnusne sudijske svinjarije, tek tad ce gamad poceti odgovorno da obavlja svoj posao. Edited Thursday at 06:15 PM by fradler 3 4
MilošVB Posted Thursday at 06:19 PM Posted Thursday at 06:19 PM 4 minutes ago, fradler said: Jezivo na kakvu nesportsku se Javor napravio mrtav, da bi tek nakon celindza bila dosudjena. Rajt obnovio povredu tom prilikom. Krajnje je vreme da se uvedu ekstremno ostre sankcije za ovako gnusne sudijske svinjarije, tek tad ce gamad poceti odgovorno da obavlja svoj posao. Srećan rad 1
JPM Posted Thursday at 06:21 PM Posted Thursday at 06:21 PM Koji bi motiv imao Javor da navlaci Partizanu?
No name Posted Thursday at 06:27 PM Posted Thursday at 06:27 PM Ozbiljan hendikep za Buducnosti da im najbolji igrač ima povredu posle 2 minuta na terenu, a isto tako propusti i prvi meč koji je bio i možda ključan u ovoj seriji. Njegovo ne igranje će vrlo verovatno i koštati Budućnost. Jednostavno nisu imali ni sreće da onako izgube dobijen prvi meč, sad i povreda. Ali dobro, sve je to sastavni deo sporta pa i te povrede na žalost.
JPM Posted Thursday at 06:32 PM Posted Thursday at 06:32 PM Da nema onakvog odnosa publike u Moraci, meni bi ova Buducnost bila jako simpatican kolektiv.
fradler Posted Thursday at 06:34 PM Posted Thursday at 06:34 PM 8 minutes ago, JPM said: Koji bi motiv imao Javor da navlaci Partizanu? Nemam pojma, mozda i ne navlaci, nego je prosto neodgovorno pseto koje je doslo u Beograd da otalja utakmicu bez trunke koncentracije, a uvece produzi na kurve. Ali ona odluka tj. nedostatak iste je za 6 meseci suspenzije ili 200k evra kazne. Pa nek izabere. 1
JPM Posted Thursday at 06:35 PM Posted Thursday at 06:35 PM Bukvalno sam se ukljucio kada je Mekinli snimljen na klupi. Propustio sam to. Mene Pukl nervira jer je Prima donna, a sudija moze da nesto ne vidi, ljudski je.
JPM Posted Thursday at 06:45 PM Posted Thursday at 06:45 PM Utisak je kao da Partizan svaki napad ima dva ofanzivna skoka.
СтелаРоса Posted Thursday at 06:59 PM Posted Thursday at 06:59 PM 42 minutes ago, fradler said: Jezivo na kakvu nesportsku se Javor napravio mrtav, da bi tek nakon celindza bila dosudjena. Rajt obnovio povredu tom prilikom. Krajnje je vreme da se uvedu ekstremno ostre sankcije za ovako gnusne sudijske svinjarije, tek tad ce gamad poceti odgovorno da obavlja svoj posao. Neverovatno da je uopste delegiran za potencijalno odlucujuci mec nakon sto je svojom odlukom bitno uticao na krajnji ishod prve utakmice. Ja ne mislim da navlaci za Partizan, covek vec godinama ne radi ovaj posao kako treba. Odlicno se drzi Buducnost, ali ih defanzivni skok ubija, ili Partizanov ofanzivni, kako god. Medjutim, tesko ce izdrzati da dodju do egal zavrsnice, a kamoli do pobede. Sve je na ledjima Ferela. Brzo ce ovo u nastavku otici na +10 za Partizan. 1
DameTime Posted Thursday at 07:16 PM Posted Thursday at 07:16 PM Hvala košarkaškim bogovima pa ne igrate ovo finale, ko bi čitao 20 stranica o suđenju. 3 1
JPM Posted Thursday at 07:20 PM Posted Thursday at 07:20 PM 3 minutes ago, DameTime said: Hvala košarkaškim bogovima pa ne igrate ovo finale, ko bi čitao 20 stranica o suđenju. Ima i na KKP live temi nekih zanimljivih zelja za citati.
СтелаРоса Posted Thursday at 07:23 PM Posted Thursday at 07:23 PM 7 minutes ago, DameTime said: Hvala košarkaškim bogovima pa ne igrate ovo finale, ko bi čitao 20 stranica o suđenju. Izvinjavamo se, evo sad cemo malo o Zeljkovom plejbuku 1
JPM Posted Thursday at 07:27 PM Posted Thursday at 07:27 PM KKP pod Zeljkom ume da upadne u neki nenormalni trans gde ne umeju da promase. Svaka cast za motivaciju.
MilošVB Posted Thursday at 07:34 PM Posted Thursday at 07:34 PM 10 minutes ago, СтелаРоса said: Izvinjavamo se, evo sad cemo malo o Zeljkovom plejbuku Tebi je istolerisan onaj komentar od pre neki dan? Zašto nisam iznenađen... Ništa onda, nadam se da makar ne nastupaš volonterski. 1
СтелаРоса Posted Thursday at 07:35 PM Posted Thursday at 07:35 PM 7 minutes ago, JPM said: KKP pod Zeljkom ume da upadne u neki nenormalni trans gde ne umeju da promase. Svaka cast za motivaciju. Motivacija plus sjajne akcije od kojih mi se najvise svidela spanski horse drip, neka me Srki Radojevic ispravi ako sam pogresno napisao
Recommended Posts