Nini3112 Posted May 11 Posted May 11 Just now, NMX said: Kakav festival gluposti obe ekipe Ne zna se ko je gori Kakav poslednji napad,bolje ni da nije uzeo TO.
Don Dusko Posted May 11 Posted May 11 Sreca po Dubaji da luzerstvo Andjuse nije iskorisceno a nije da se nije potrudio. 1
fradler Posted Sunday at 09:38 PM Posted Sunday at 09:38 PM Bogoljub ipak zapalio na combine? Bez njega nisu imali sanse, iako je Miljenovic spakovao 30 poena uz indeks 44.
goldberg bcd Posted Monday at 12:01 AM Posted Monday at 12:01 AM Zavrseni su prvi mecevi 1/4 finala, dva od cetiri meca nisu ni morali da se igraju, Igokea je sa 7-8 igraca namucila prilicno nezainteresovanu i lenju Crvenu zvezdu, a u duelu Dubai - Cedevita Olimpija vidjen je pravi derbi i zavrsnica za infarkt. Partizan - Spartak: Prava propaganda "jake domace lige", nema sta. Drugi i treci klub po budzetu se sastaju, a rezultat kao da na SP igraju Francuska i Liban. Domacini su jednostavno bili mnogo bolji jer su mnogo kvalitetniji tim. Buducnost - Mega: Domacin bez Wrighta, ali Megu ovaj PO ni ne interesuje, ode Markovic, koga briga za meceve sa Buducnosti. Jedino sto je ovde bitno je kada se MVP vraca. Dubai - Cedevita Olimpija: Sta je sa Bertansom? Vrlo cudne rotacije Dubaija, Radosevic je naprasno postao najvazniji igrac u reketu. Cedevita je slabija ekipa, ali su odigrali dosta borbeno, unistili protivnika u skoku i malo je falilo da pobede. Mislim da ovaj duel moze da ide u majstoricu. Crvena zvezda - Igokea: Ceo mec je bio egal, ali je bilo toliko ocigledno da domacin na mnogo laksi nacin pronalazi put do kosa, samo su se promasivale otvorene trojke i ziceri. I ovde je jedino bitno sta je sa CMM, ako on ne bude bio spreman, mozda budemo videli i majstoricu ovde (i ubedljivu pobedu favorita u tom mecu).
Problem sa licnim greskama Posted Monday at 01:16 PM Posted Monday at 01:16 PM Mega bez Markovica u Moraci. Najbolji pokazatelj koliko se Misku ne jebe oko sporta. Tuzno. Realno je ovo za preozbiljnu kaznu iako ne postoji mehanizam jer u evropskoj kosarci ovo ide pod autodestrukcija.
Knipex Posted Monday at 01:21 PM Posted Monday at 01:21 PM Pa ne radi on to prvi put, bukvalno svake godine je ista priča. 1
Sharp Posted Tuesday at 10:01 AM Posted Tuesday at 10:01 AM Prema insajderima Dubai će dogodine imati jedno 30 igrača. 1 3 1
bekrinjo Posted Wednesday at 12:13 PM Posted Wednesday at 12:13 PM Večeras se u Sarajevu igra majstorica finala ABA2 lige, utakmica počinje u 19h... 1
bekrinjo Posted Wednesday at 07:00 PM Posted Wednesday at 07:00 PM Bosna je šampion! 🙂 Izuzetne role Petra Kovačevića, all round partija Luke-a i posebno Adina Vrapca koji je ubacio 3 trojke. Najbolji je ipak bio kapiten Delalić 7 2
Knipex Posted Thursday at 07:10 PM Posted Thursday at 07:10 PM @Sharp Ako može pojašnjenje pravila u ABA liga, hvala. Situacija kada Teodosić izdivlja i ispravno bude isključen. Jasno mi je da je Džons šutirao prvo jedno bacanje zbog tehničke, ali zašto nakon toga još dva zbog druge? I zašto je nakon svega lopta bila za Igokeu kad je svemu prethodio faul na šutu za 3 nad Jeremićem?
Sharp Posted Thursday at 07:12 PM Posted Thursday at 07:12 PM Faul na trici - 3 bacanja Teo tehnička - 1 bacanje Teo isključenje (direktno) - 2 bacanja + posjed 2
Knipex Posted Thursday at 07:14 PM Posted Thursday at 07:14 PM Ok, ovo zadnje mi nije bilo jasno. Jel tako i u evroligi?
Sharp Posted Thursday at 07:15 PM Posted Thursday at 07:15 PM Just now, Knipex said: Ok, ovo zadnje mi nije bilo jasno. Jel tako i u evroligi? Svugdje. Nema razlike u fiba - el pravilima po ovom pitanju. 1
TB Told Posted Thursday at 07:17 PM Posted Thursday at 07:17 PM 4 minutes ago, Sharp said: Faul na trici - 3 bacanja Teo tehnička - 1 bacanje Teo isključenje (direktno) - 2 bacanja + posjed Ovo je ono što nas je zbunilo, slušali smo komentatora koji je pominjao drugu tehničku. 1
odupri se ludilu Posted Thursday at 07:48 PM Posted Thursday at 07:48 PM Crni Miloše. Zašto pobogu ...
Kooineeperk Posted Thursday at 10:23 PM Author Posted Thursday at 10:23 PM 2 hours ago, odupri se ludilu said: Crni Miloše. Zašto pobogu ... Teo kad ga ovo novinari pitaju: A u sebi se misli: Spoiler 2
Thor Posted yesterday at 05:18 PM Posted yesterday at 05:18 PM Sta je sa Betransom? Povreda, ili je u nemilosti Golemca?
m0k1 Posted yesterday at 05:28 PM Posted yesterday at 05:28 PM Koliko sam pratio prvi mec - u drugom poluvremenu uopste nije ulazio. Ja samo nagadjam da je povreda neka jer je igrao zaista sjajno u prethodnih mesec dana i bio im najbolji igrac... 1
Sharp Posted yesterday at 05:45 PM Posted yesterday at 05:45 PM Dobra utakmica u Stožicama, baš fino igraju Zmajčeki.
СтелаРоса Posted yesterday at 05:52 PM Posted yesterday at 05:52 PM 7 minutes ago, Sharp said: Dobra utakmica u Stožicama, baš fino igraju Zmajčeki. Kako ono nisu bila tri bacanja za Prepelica?
Admiral Posted yesterday at 05:57 PM Posted yesterday at 05:57 PM 10 minutes ago, Sharp said: Dobra utakmica u Stožicama, baš fino igraju Zmajčeki. Dobar mec, ali je bio jos bolji dok ova trojica nisu poceli da sebe stavljaju u prvi plan. Jedno 4 min mislim da jedan napad nije prosao a da nisu zaustavili.
Sharp Posted yesterday at 06:02 PM Posted yesterday at 06:02 PM 8 minutes ago, СтелаРоса said: Kako ono nisu bila tri bacanja za Prepelica? Ako me pitaš za mišljenje, ja bih dao bacanja u toj situaciji.
Chaos Is Me Posted yesterday at 06:02 PM Posted yesterday at 06:02 PM Anđušić nabacio bronzani ten na plažama Dubaija. 1
Recommended Posts