СтелаРоса Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago Steta trebali smo voditi posle ovakve cetvrtine bar 3-4 razlike.
Thor Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago 2 minutes ago, TB Told said: Nije ništa ni pokazao. Prema kriterijumima ovo jesu dva bacanja. A kriterijum je? Čini mi se da su obe noge Dejvisa na parketu, bez pokusaja šuta u momentu kontakta.
NMX Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago Udri Kalinu bre, lagano, to se ne svira u poslednja dva minuta..aha da ovo je treca cetvrtina Igramo sramotno ali nema potrebe za kurtonskim sudjenjem. Mada ovo je klasicno aba sudjenje, prosto nekvalitetno 1
DijametralnoSuprotan Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago Obradovic samo sto ne bije sudije ni opomena, Sfero digne glas, opala tehnicka iz topa.
Nini3112 Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago Je l vidi neko da mi nemamo faul,hoce li neko da napravi koji?
Čvarkov Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago 1 minute ago, NMX said: Udri Kalinu bre, lagano, to se ne svira u poslednja dva minuta..aha da ovo je treca cetvrtina Igramo sramotno ali nema potrebe za kurtonskim sudjenjem. Mada ovo je klasicno aba sudjenje, prosto nekvalitetno Nakon -10, odigrali smo dobro u trećoj. Da važi isti kriterijum dosuđivanja tehničkih i na drugoj strani, Željko ne bi dočekao drugo poluvreme ni u jednom derbiju.
fradler Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago Daj bre vadi Brauna prokletog, ovo je negledljivo... 1 2
DijametralnoSuprotan Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago Ove gluposti sa Teom u petorci su mi hajlajt.
Wingwalker Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago Od Kenana smo se omrsili kao pas kad si oliže testise. 1 1 1
СтелаРоса Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago Petrusevu u odbrani Majk hvata loptu sa glave, a u napadu daje ovakav pas Mitrovicu. Decko je nekada stvarno neverovatan. 2
Thor Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago Ovde je Teo zajebo, doveo svog igraca na strani gde hocemo da spustimo Luki.
DameTime Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago Just now, NMX said: Jebem mu majku Luka zasto sve ovo Ne može on više, mnogo je i doprineo večeras. On i Nedović vas držali pa vratili u utakmicu. Na vašu nesreću, Sfero insistira na Canaanu...
Nini3112 Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago Just now, СтелаРоса said: Petrusevu u odbrani Majk hvata loptu sa glave, a u napadu daje ovakav pas Mitrovicu. Decko je nekada stvarno neverovatan. Upravo sam to pisao pre,on nikako ne moze da nadoknadi Bolomboya samo njemu moze biti dodatak,Petrusrv nista ne hvata njega to ne zanima ako mu lopta ne padne u ruke
NMX Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago Ove Kenanove faulove na sutu treba uvesti u naredne izmene Krivicnog zalonika
Wingwalker Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago (edited) Ali kako Kenanu kvalitetno svira pajče za derbi. Na sve to još i nume dubode. Duplo golo ko vrata. Edited 23 hours ago by Wingwalker 1
No name Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago Mi sa Teodosicem da dobijemo meč? Taj uvek igra kad ne znamo šta ćemo sami sa sobom. Tu je da zakuca ekser po pravilu.
Recommended Posts