Don Dusko Posted October 4 Author Share Posted October 4 Just now, Kosjan Willavić said: Iskren da budem,ne bi mi ga bilo zao jer je saucesnik u svemu ovome. Mogao je malo vise imati svoje ja. Ma ni meni nece biti zao jer se lik prosle sezone ulizivao bukvalno Nebojsi. A sad jbg. Najvise mi navijaci patimo.I klub. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Markoss Posted October 4 Share Posted October 4 Sferopulos je gori nego Dusko na pocetku prosle sezone. Covek ne zna gde udara. 12 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
drakon1 Posted October 4 Share Posted October 4 Da le Keenanu zabranjeno da opet udje u igru? Ili igra, a ja ga ne primecujem? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
K.Dot Posted October 4 Share Posted October 4 Sferopulos da ima 20 igrača na raspolaganju svih 20 bi izrotirao u 1/4. Link to comment Share on other sites More sharing options...
srlepajce Posted October 4 Share Posted October 4 Sfero ne zna gde bije 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shunsuke Nakamura Posted October 4 Share Posted October 4 Sferopulos ponovo sa ludačkim rotacijama. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
The_Big_S Posted October 4 Share Posted October 4 Naša igra boli Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milko Miller Posted October 4 Share Posted October 4 Biće ovo rutinska pobeda Pariza, bukvalno u svakom aspektu bolji od nas Link to comment Share on other sites More sharing options...
Issey Posted October 4 Share Posted October 4 Količina gluposti nadmašuje logiku. Sfero će brzo u Grčku, a moraće i remont tima. Da se rastera ovo kilavo i preko veze, pa da probamo nešto. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
forumko topic Posted October 4 Share Posted October 4 Valjda je jasno zašto je Sfero bio dugo bez angažmana 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zadnji vezni Posted October 4 Share Posted October 4 Kako se pogubio ovaj nesretni Sferopulos. Sta je napravio od utakmice. Ubio nam ritam,ubio nam momentum,vratio Paris u igru i vratio im samopouzdanje Čovek je direktni krivac sa ovim glupavim rotiranjem. Uzasno vodi meč uzasno 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čočo Posted October 4 Share Posted October 4 Sad ćemo da ih jurimo celu utakmicu jer je opet pogubio sve konce i unistio petorku koja je dobro funkcionisala. Sad ni momci više ne znaju gde ko i sa kim. Zalizanko da se ne ljubimo. 3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
suptil Posted October 4 Share Posted October 4 Nebojsa gledas libili pises saopstenje u udobnoj fotelji KSS- a? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DijametralnoSuprotan Posted October 4 Share Posted October 4 Shorts protiv Dede 😂 Jedan od najbrzih igraca lige protiv jednog od najsporijih. Sta smo mi Bogu zgresili da nas ovako kaznjava. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manoly Posted October 4 Share Posted October 4 Koliko mi tuzno deluje da se igra do prekosutra, mi necemo dobiti. Najgori osecaj kad gledas kosarku, koliko god zeleo da dobijemo ovu divljacku ekipu. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maksim Posted October 4 Share Posted October 4 Zavrsi se sezona u EL prije nego što je i počela. Čestitke svima 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
NMX Posted October 4 Share Posted October 4 Bukvalno sam krenuo na pola Q1 da napisem kako igramo smisleno i da nema potrebe za besmislenim rotacijama. Sfero pravi TROSTRUKU izmenu i preko Luke i Dobrica primamo 10ak poena. I nastavlja se vrteska. Jbg Janise, ovo moras da dobijes. Ne interesuje me kako. 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrTripleDouble Posted October 4 Share Posted October 4 Sorc je sve ono sto smo hteli da je Yago Igracina 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
TB Told Posted October 4 Share Posted October 4 Najbolje su izmene na centru. Bolomboja menja posle odlična dva minuta, da bi ga vratio posle dva minuta i Plavšićeve minijature. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Markoss Posted October 4 Share Posted October 4 Setio se Sfero da ima i Kalinica u rosteru. Nadam se da ga nece predugo drzati, da se ne umori slucajno. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
drakon1 Posted October 4 Share Posted October 4 Ova sezona u EL ce biti mucenje kao i prethodna. Ako nam se poklope karte 100% mozemo dobiti neku utakmicu na strani, inace zaboravi. Bicemo uvek tu negde, ali bez realne sanse da dobijemo utakmice na strani. Jos nam je sut za tri pristojan. Kad to stane i krena prema nasih uobicajenih 25% bice vrlo ruzno i frustrirajuce. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
NMX Posted October 4 Share Posted October 4 Ajzea ozbiljna EL njuška. Ostalo tuga za sada 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
srlepajce Posted October 4 Share Posted October 4 11 minutes ago, Kooineeperk said: eto ga... Haha ja se zajebavao Ali Sfero nije 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikadProtivKaline Posted October 4 Share Posted October 4 1 minute ago, Issey said: Količina gluposti nadmašuje logiku. Sfero će brzo u Grčku, a moraće i remont tima. Da se rastera ovo kilavo i preko veze, pa da probamo nešto. mogu samo zli stranci da se rasteraju kilavo i preko veze ostaje 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kosjan Willavić Posted October 4 Share Posted October 4 Jago mozak ostavio na aerpdromu, sta radi covek,place mi se 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts