Borky Posted January 31 Posted January 31 Aj mo se sad unormaliti i ici kuci(Svi su dani slavni). Dule zatvaraj kafanu! 🤣
suptil Posted January 31 Posted January 31 (edited) ispod 20 posto sut za tri., Edited January 31 by suptil
drakon1 Posted January 31 Posted January 31 9 minutes ago, suptil said: ispod 20 posto sut za tri., Ključ za naše pobede na strani.
Volter Posted February 2 Posted February 2 Opet će kasniti. Završili ali ipak da se čuju i izjave trenera. Sklanjaj bre ovaj dosadni fudbal i SNS ligu, fuj. 1
Volter Posted February 2 Posted February 2 Al neverovatni su, čak na kraju i najzanimljivije detalje prikazuju. Izrešeta nas Igokea.
Nini3112 Posted February 2 Posted February 2 Mitrovic je legenda,kako se svi sprdaju sa njim,bas mi zao momka
DijametralnoSuprotan Posted February 2 Posted February 2 Cim otvorimo bilo koju utakmicu sa stavom 'je l' ti znas ko sam ja' znsm da sledi ovaj scenario. Milion puta dokazano ove sezone. 4
Bejn Posted February 2 Posted February 2 Ne znam jel i ovo nebitna ali totalno nebitna utakmica da se ne nerviram bezveze?
Volter Posted February 2 Posted February 2 Pa ne moraju baš da se brukaju, od čega su umorni Jago, Mitar, Davidovac, Dobrić, Nedović...Sreća njihova što im ja nisam trener. 4
Nini3112 Posted February 2 Posted February 2 1 minute ago, Volter said: Pa ne moraju baš da se brukaju, od čega su umorni Jago, Mitar, Davidovac, Dobrić, Nedović...Sreća njihova što im ja nisam trener. Mitrovic kao cunj. Sto napisa kolega iznad ni u Igokei ne bi imao mesto.
Сандро Лаки Ђентиле Posted February 2 Posted February 2 Ово се не исплати гледати. Још једна од оних “скинуће гаће чим се појавимо, кад ти кажем” утакмица.
JPM Posted February 2 Posted February 2 Jedno je kada neka utakmica nije preterano bitna. Nešto sasvim drugo je kada u utakmicu uđeš kao pregaženi tvor. Neću ovo uopšte ni da gledam, sram vas bilo.
Volter Posted February 2 Posted February 2 Mitar moli za izmenu, dao bih ja tebi izmenu plate za ovakav sraman odnos. 3 1
Problem sa licnim greskama Posted February 2 Posted February 2 Dobar ovaj mali Radošić. Energy bunny.
TB Told Posted February 2 Posted February 2 5 minutes ago, Volter said: Pa ne moraju baš da se brukaju, od čega su umorni Jago, Mitar, Davidovac, Dobrić, Nedović...Sreća njihova što im ja nisam trener. Problem je što deo nabrojanih nema energiju nevezano za umor.
Recommended Posts