Abizolirni Posted 6 hours ago Share Posted 6 hours ago kakva bruka i sramota. Mislim da je ovo prvi put u istoriji Goodyear, jadranske, ABA lige da nam je neki klub utrpao 100+ na domacem a da nije blizanac. eeee tim koji je sastavljen od bivsih kosarkasa i penzionera koji igraju basket iza zgrade. Link to comment Share on other sites More sharing options...
drakon1 Posted 6 hours ago Share Posted 6 hours ago 1 minute ago, Miki28 Teoljub said: Ni V od vuka Vuk je bio dobar i on fire dok ga Grk nije bespotrebno izvadio i pride zaboravio u 2. četvrtini. Jedinog igrača koji je bio 100% prisutan je uspeo da uspava. 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
forumko topic Posted 6 hours ago Share Posted 6 hours ago Možda nam je trebao ovaj šamar. Poleteli smo previše, osvajamo EL… Link to comment Share on other sites More sharing options...
nik_nurse Posted 6 hours ago Share Posted 6 hours ago Just now, Don Dusko said: Sto trebao je da postigne 50p uz 15/15 da bi bio V od Vuka samo? Vuk mu skinuo ribu i sada ga pljuje gde god stigne,a sto Kalina ima 0,Davidovac O,Mitrović 0,nema veze 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Smrtokapa Posted 6 hours ago Share Posted 6 hours ago 3 minutes ago, Miki28 Teoljub said: Ni V od vuka Miki, hvala ti što si me nasmejao na kraju ove grozne večeri, već mi je lakše. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
nik_nurse Posted 6 hours ago Share Posted 6 hours ago Just now, drakon1 said: Vuk je bio dobar i on fire dok ga Grk nije bespotrebno izvadio i pride zaboravio u 2. četvrtini. Jedinog igrača koji je bio 100% prisutan je uspeo da uspava. Ima dva faula,Al sve jedno nije trebao toliko dugo da ga drži na klupi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bejn Posted 6 hours ago Share Posted 6 hours ago Kada primiš 110 poena onda nema nikakvog opravdanja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted 6 hours ago Author Share Posted 6 hours ago Just now, Miki28 Teoljub said: Da ima vise od 1 asistenciju. On kad da 17 poema i 1 asistenciju mozda bi Mornar pao Za asist je potrebno dvoje jbg. Pre za kritiku su drugi igraci od CMM-a. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zadnji vezni Posted 6 hours ago Share Posted 6 hours ago 1 minute ago, Issey said: Kurcem da su šutnuli, ušlo bi... Pa zašto da ne?Pustio si ih da se rapucaju bez ikakvog pritiska,tuče bez bilo kakve defanzive i onda se desi da pukne stotka i da ovi ubacuju šporete. Jbg ponizi te jebeni Andjusic u sred Arene . 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted 6 hours ago Share Posted 6 hours ago Meni se ne sviđa ova partija CMM. Ubo je neke trojke ali niti je šta organizovao niti je šta odbranio. Dobra šamarčina je ovo. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted 6 hours ago Share Posted 6 hours ago Sve 4 četvrtine su dobili. Back to the drawing board Zvezdo. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
forumko topic Posted 6 hours ago Share Posted 6 hours ago Gledajući statistiku, prebili su nas u svakom smislu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted 6 hours ago Share Posted 6 hours ago 10 minutes ago, Don Dusko said: Za asist je potrebno dvoje jbg. Pre za kritiku su drugi igraci od CMM-a. Prvo da "plej" zavrti neku akciju i da doda. Protivnici mu se odaljavaju par metara. Otvori 4/4, posle toga 1/6. Ovaj nas malisan imao 8 asistencija. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts