Jump to content

KK Crvena Zvezda 24/25 - Uzivo

Don Dusko

Recommended Posts

2 minutes ago, Cavani said:

Nije mi jasan Sfero sa rotacijama. Prvo igra sa midzetima i nekretninom, Yago-Teo-Kenan ili ti tukijem u odbrani, kasnije uvede dvometrasku petorku. 

Kako to ne izbalansira, ima dovoljno igraca

Pa zato sto trazi nacin da mu ljubimac Teo igra jbg. A kad je tako mora milion kompromisa da pravi sa petorkama jbg.

Koliko na svetu ima kosarkasa koji nisu dobili svojih 5 minuta...

Ne znam postoji li klub koji zarad rezultata trosi pare i ime na F.Covice, Mitrovice, Davidovce, Lazarevice, Lazice, Keselje, Teodosice u trenutku kada treba da igra sah na Kalisu i ko zna koga sve ne...

• Like 3

Teodosić je ušao na 13:5 za Armani, izašao je na 46:36. 

Dakle za njegovih 11:37 u igri rezultat je 33:31 za Armani. On jeste poboljšao igru u napadi, ali po ceni katastrofalne odbrane, pri čemu je uzrok i to što se i dalje insistira na petorci Teo, Jago, Kanan, kad je Teodosić u igri.

• Like 1

Just now, Cavani said:

Inace Alba dere +17 Virtus u Bolonji, sa 50ak ubacenih za poluvreme. To se mora dobiti.

Asvel i Armani su izgubili od Albe..molim Boga da Virtus preokrene,inace nam se crno pise u Bolonji

11 minutes ago, liv7 said:

Jedino sto se Sferopulosu moze zameriti je pristajanje na Covicevo nametanje Mitrovica,Davidovca,Plavsica,Teodosica,Lazica,Dobrica...kad se udje u pogresan voz,svaka stanica je pogresna

Sferopulosu nametnut Teo

Dobar vic

• Like 1

3 minutes ago, Cavani said:

Inace Alba dere +17 Virtus u Bolonji, sa 50ak ubacenih za poluvreme. To se mora dobiti.

Tu ćemo utakmicu tek da izgubimo.

Pokajte se, tehnicku je dobio Petrusev a ne Teodosic.

2 minutes ago, berti said:

Mora da presece i ne dozvoli Teu da se ponasa ovako.

Ne moze se seci kada su u tudjim rukama i noz i pogaca.Ne odobravam ovo samoponizenje,ali ga razumem...rade ljudi sebi i gora ponizenja zbog novca...Teze mi je da razumem ljude koji kazu da navijaju za Zvezdu,i ipak podrzavaju ovo sto Teodosic radi klubu 

1 minute ago, TB Told said:

Davidovac i jeste za ovakve rekreativne utakmice, gde je on dvocifren, a mi gubimo ceo meč dvocifrenom razlikom.

Davidovac je najbolji na terenu veceras. Kalina nista, Daum nista, Petrusev ocaj.

• Like 1