Jump to content

KK Crvena Zvezda 24/25 - Uzivo

Don Dusko

Recommended Posts

1 minute ago, TB Told said:

Prva greška je što pokušava sa startnom postavom EL da započne mečeve u ABA. Sasvim je normalno da su umorni i da će laganije da počnu, druga greška je što računa u košarkaše Davidovca i Mitrovića. 

Davidovac za 10 minuta kao da nije ni igrao. Bez šuta na koš, a u odbrani takođe nula.

Plus što je logično da Plavšić bude u 12 pre Luke zbog Miletića..

7 minutes ago, Nini3112 said:

Mitrovic😂😂

Više nije ni smijesno, ne sjecam se da je neki igrač Zvezde gore izgledao toliko dugo a stalno dobijao šansu.Odbrana nepostojeća kao i u velikoj većini ovih utakmica na gostovanjima u abi.

Muka u skladu sa nadimkom, mučno. Jebem ti ovog leša Davidovca više, koji kurac ga je vraćao u 12. Mlohavi smo da jaja, prosečna Aba ligaška ekipa je atletičnija od nas. Canaanu kao da je neko oduzeo sposobnost driblinga, trenutno je na nivou Dobrića u tom segmentu sa jakom tendencijom ka Laziću. Mnogo loše igramo.

• Like 4

Odgledah malo 2/4, i ona sekvenca Cerovine; četiri napada/4 izgubljene lopte je za rubriku "košarkaš ili ne". 

A Mitrović je stvarno težak za gledati. Poštenije bi bilo da kaže ljudi ja više ne mogu, dovedite nekog, dajte da sačuvam obraz. 

• Like 4

3 minutes ago, Chaos Is Me said:

Jebem ti ovog leša Davidovca više, koji kurac ga je vraćao u 12

Barem su statističari ABA bili velikodušni pa su onu loptu koja mu je pala u ruke računali kao skok, inače bi opet imao nule u svim kategorijama.

Dejan Davidovac je najbezvezniji igrač u EL ali i šire. Dečko nema apsolutno ništa. Niti igra odbranu, niti ima ulaz, nema šut, ne može da skoči, a ni da trči. 

Zašto on i Luka Mitrović, koji se doslovno raspada, i dalje igraju u KKCZ, za mene velika enigma. 

Primili smo 30 poena iz reketa za poluvrjeme.

Kad se pali crveni alarm? Šta je to što može natjerati Janisa i upravu da kažu "stani ljudi, ovo ne može ovako više"?

• Like 1

Ja uopšte ne bih imao problem sa tim da u Zvezdi bude i poneki igrač skromnog znanja i skila, ali da makar fizički i atletski izgleda kao profesionalac, da je energičan, borben, igra odbranu, hasluje... Luka Mitrović i Dejan Davidovac za nekih 1.3-1.4 miliona evra izgledaju bukvalno kao da imaju 40 godina i igraju košarku rekreativno, ne znam koja je uopšte poenta ovakvih igrača koji su odbrani rupetine a u napadu nemaju nikakav opipljiv kvalitet.

• Like 7

Bože me 'prosti nas može spasiti dve stvari. Samo povreda Muke Mitrovića ili ekspresni povratak Bolomboja. Ovo drugo je manje realno. Više nisam ni ljut dok ga gledam. Sažaljevam ga a to je poslednji nivo košarkaškog raspada i uopšte mu ne treba sve ovo. Pokupi se sam i idi dok te još ljudi gledaju kao bivšeg kapitena a ne penzionera. 

• Like 1

1 minute ago, Guru said:

Ja uopšte ne bih imao problem sa tim da u Zvezdi bude i poneki igrač skromnog znanja i skila, ali da makar fizički i atletski izgleda kao profesionalac, da je energičan, borben, igra odbranu, hasluje... Luka Mitrović i Dejan Davidovac za nekih 1.3-1.4 miliona evra izgledaju bukvalno kao da imaju 40 godina i igraju košarku rekreativno, ne znam koja je uopšte poenta ovakvih igrača koji su odbrani rupetine a u napadu nemaju nikakav opipljiv kvalitet.

Poenta i da njihov kosarkaski otac uzme neki procenat od 700k davidovca njemu ide 400k,a teci 300k isto je tako i za mitrovica