DijametralnoSuprotan Posted Tuesday at 06:41 PM Share Posted Tuesday at 06:41 PM Just now, Miki28 Teoljub said: Drz gace sa Plavsicem sad Opet necemo igrati odbranu, ali zato necemo igrati ni napad 😭 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mister-no Posted Tuesday at 06:41 PM Share Posted Tuesday at 06:41 PM Plavša skače u prazno 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Issey Posted Tuesday at 06:42 PM Share Posted Tuesday at 06:42 PM Imamo dve rupčage na centru i dve na pleju... Nije to lako pokriti... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DijametralnoSuprotan Posted Tuesday at 06:43 PM Share Posted Tuesday at 06:43 PM Kako je odleteo Kalina 😂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kosjan Willavić Posted Tuesday at 06:43 PM Share Posted Tuesday at 06:43 PM Jbt bog, primismo skoro 60 za poluvreme. Kao sa Denverom da igramo 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted Tuesday at 06:43 PM Share Posted Tuesday at 06:43 PM Plavsic 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
drakon1 Posted Tuesday at 06:43 PM Share Posted Tuesday at 06:43 PM 7 minutes ago, Volter said: Realno, odbrana nam je loša od početka utakmice. Realno, naša odbrana je NEPOSTOJEĆA. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Borky Posted Tuesday at 06:44 PM Share Posted Tuesday at 06:44 PM Dajte ljudi Tea su u prajmu sakrivali u odbrani a sad ga uparujes sa Jagom kojeg jedino mozes u ormar sakriti. Inace mi smo uzasna ekipa bez ikakvog plana i filozofije igre. Sve nesto po malo. Cista luzerska ekipa! 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tormund Posted Tuesday at 06:44 PM Share Posted Tuesday at 06:44 PM Ma ne treba nam zamena za Bolomboja, taman posla. Janis Sferopulos je jedini odgovoran za ovo što nam se dešava. Katastrofalne rotacije, katastrofalne... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
K.Dot Posted Tuesday at 06:44 PM Share Posted Tuesday at 06:44 PM (edited) Mi smo u stvari jedna cirkuzantska ekipa. Edited Tuesday at 06:46 PM by K.Dot 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kosjan Willavić Posted Tuesday at 06:45 PM Share Posted Tuesday at 06:45 PM Da pohvalimo HIM-a za ukradene veceras 5 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted Tuesday at 06:45 PM Share Posted Tuesday at 06:45 PM Beskorisna masa od 2.16m Link to comment Share on other sites More sharing options...
fradler Posted Tuesday at 06:45 PM Share Posted Tuesday at 06:45 PM Da li je ovo najgore defanzivno poluvreme jedne ekipe u povijesti evrolige? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
TB Told Posted Tuesday at 06:45 PM Share Posted Tuesday at 06:45 PM 6 minutes ago, Miki28 Teoljub said: Uzasan je ali Yago je tek katastrofa Kako da ne, nisu za poređenje. Teodosić ima 0 poena i asistencija uz nepostojanje u odbrani. 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mister-no Posted Tuesday at 06:45 PM Share Posted Tuesday at 06:45 PM Uh dobro smo prošli još na kraju.. Sad Sfero da se istušira ladnom vodom u svlačionici pa onda da kaže nešto pojedincima. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nini3112 Posted Tuesday at 06:45 PM Share Posted Tuesday at 06:45 PM Just now, Kosjan Willavić said: Da pohvalimo HIM-a za ukradene veceras Dobar je veceras stvarno Dobric na Dzejmsu😂 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wook Posted Tuesday at 06:46 PM Share Posted Tuesday at 06:46 PM 1 minute ago, K.Dot said: Mi smo u stvari jedna cirkuzantska ekipa. Oduvek bili, osim 2 sezone sa Radonjom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted Tuesday at 06:46 PM Author Share Posted Tuesday at 06:46 PM (edited) Po meni je za sve kriv trener.On napravi petorku Teo Jago Kenan. I onda se pitas sta oni mogu odbraniti?A u napadu se prenosi nervoza od nemoci. Prvo se gleda da se Teu dostavi lopta a ovaj iz nemoci poteze trojke koje ne pogadja. Yago je jako slab igrac bez lopte.Jedino Kenan al on ne moze da se bori sa trojkama efektivno. Bukvalno se vide samo mane a ne prednosti. I onda mi ovde vicemo kako lose igraju(sto i cine) ali umesto da ih razdvoje da da recimo Yagu 5 minuta da izdivlja, Teu da upari sa KALINOM(Gidrom).... Kenan moze i sa jednim i drugim pa da iz izlaznih kretnji pripaljuje. Ovako cemo davati ali bogami primati. Edited Tuesday at 06:48 PM by Don Dusko 10 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DijametralnoSuprotan Posted Tuesday at 06:46 PM Share Posted Tuesday at 06:46 PM Just now, K.Dot said: Mi smo u stvari jedna cirkuzantska ekipa. Ne, nismo. Fali nam jos jedna krstena petica koja lici na kosarkasa i trener s mudima koji ce da skrati rotacije u EL i raspodeli uloge nosiocima. 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zadnji vezni Posted Tuesday at 06:46 PM Share Posted Tuesday at 06:46 PM Ali situacija gde Mozes uzeti lovu za Yaga ,ti ga produzis i uduplaš platu,vrhunski potez .On I Teo od stotinu leta nas saranjuju svakim minutima na terenu Bas su loši.Teova uloga je da obezbedi protivniku mis meč svaki napad. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sector Posted Tuesday at 06:47 PM Share Posted Tuesday at 06:47 PM Mi za ovaj nivo košarke imamo jednog upotrebljivog PG, C i PF kom izgred to nije primarna pozicija. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Steve Gerrard Posted Tuesday at 06:47 PM Share Posted Tuesday at 06:47 PM 4 ukradene Nedovic.. 6 razlike je pricaju ljudi ko da je 26, jbt monako dao 60 poena...dali smo i mi 50. Treba da zategneno odbranu,steta sto Lazic nije tu 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted Tuesday at 06:47 PM Share Posted Tuesday at 06:47 PM Plavsic je korektan momak sa puno mana ali sta reci o bolu u mosnicama Teodosica. Nemoj da igras bato ako ne zelis, sve je to razumljivo, ne igra ti se vise. Rezultat bolji od igre. Moze ovo da se dobije. Izgubicemo ali moze da se dobije. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrTripleDouble Posted Tuesday at 06:47 PM Share Posted Tuesday at 06:47 PM mmmmmm bili čiku 3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
BarryWhite Posted Tuesday at 06:48 PM Share Posted Tuesday at 06:48 PM 2 minutes ago, Kosjan Willavić said: Da pohvalimo HIM-a za ukradene veceras Statistika kaže 2 a deluje mi kao da su bile 3. Plus 4 lepe asistencije i 3 ofanzivna skoka. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts