Saxon01 Posted May 26 Posted May 26 Napisah ja protiv Dubaija da ce KK da izgubi kompas do kraja sezone,i tako i bi. Nazalost , dok se klub ne ocisti od korova (ima ga puno ) , kk nece progledati..... 1 1
fradler Posted May 26 Posted May 26 Mnogo gadan tim. I kad pobedjujemo igramo odvratnu kosarku, a kad smo u ovom malodusnom modu jezivo nas je gledati. 7
JPM Posted May 26 Posted May 26 Just now, Bejn said: Serija 15:0 za dva minuta. Razlaz, bando raspuštena. Jes pa gde da idu? 1
Zadnji vezni Posted May 26 Posted May 26 Trpaj bre buraniju Vadi bre ovog Nedovića!!!! Traži Tajm aut neznalici!
drakon1 Posted May 26 Posted May 26 1 minute ago, No name said: Sad jos Kalinic da udje u svoj kontra mood i to je to. Bez brige, već je tu.
No name Posted May 26 Posted May 26 Sve je ovo zakuvao petrusev još na početku kada je 4-5 napada za redom upropastio... Kasnije se priključio kum od milion evra da to sve lepo začini. 3
Bejn Posted May 26 Posted May 26 Just now, JPM said: Jes pa gde da idu? Tačno. Ko je lud da plaća ove olupine i krševe. Osim nas.
mister-no Posted May 26 Posted May 26 Valjda će popiti otkaz ako ispadnemo u polufinalu.. Naš sportski sektor vuče katastrofične poteze.. Grk, Bagzi i Dozet gudbaj Čarli, dosta je bilo... 2 1
Dr.J Posted May 26 Posted May 26 Cekam time out , a evo ga ide Guys, everything is okay, we are okay Mrs bre i ti i dozet i cela ova raspustena banda, sram da vas bude, da ja dozivim da ovaj buzdovan omic retardirani maloumni sleze ramenima, ma mrs bre 1
DijametralnoSuprotan Posted May 26 Posted May 26 Just now, Issey said: Sprdaju se ljudi... Petrušev i Kalina sramotni... Kalina mislima na Ibizy, Petrusev u letnjoj ligi, zabole ih. Buducnost igra prosecno, a vodi skoro 20 razlike.
Dzo23 Posted May 26 Posted May 26 Kako jadna ekipa, kakav nesrećnik od trenera. Bitno da je on izrotirao 11 igraca za 7 minuta 😂 1
Zadnji vezni Posted May 26 Posted May 26 3 minutes ago, Markoss said: Zasto Dobric igra uopste? Zašto igra ova kukavica od milion evra sa brojem 36takodje? Kakva sramota i bruka. Mada se i Grk blamira debelo
Henry Chinaski Posted May 26 Posted May 26 Nadam se da će Oli zadržati Petruševa. Ne znam šta se desilo al od povrjede Bolomboja, on je trebalo da bude glavni igrač, a on u mnogim utakmicama od tad više štetan
Saxon01 Posted May 26 Posted May 26 Sferopulos je takva bruka od trenera , da on 2 sezone ne moze da sredi ekipu, 2 godine mi izgledamo kao raspustena banda bez odbrane. Nece tako da moze.
TB Told Posted May 26 Posted May 26 Inače dokaz koliko je narativ o domaćim igračima koji razumeju važnost borbe za trofeje u domaćim takmičenjima u stvari bajka. Ne zna se ko je gori od njih. 2
Recommended Posts