СтелаРоса Posted Monday at 08:14 PM Posted Monday at 08:14 PM Ovo je sad vec predugo kockanje bez Nedovica i Kaline, s obzirom da su alternative Kenan i Teo 1 1
fradler Posted Monday at 08:15 PM Posted Monday at 08:15 PM Ne znam sta ovaj covek pokusava sa Teodosicem, ali polako mu izmice utakmica... 2 2
DijametralnoSuprotan Posted Monday at 08:16 PM Posted Monday at 08:16 PM (edited) Kako Teo prodaje, strasno. Ni napada ni odbrane. Edited Monday at 08:16 PM by DijametralnoSuprotan
mister-no Posted Monday at 08:16 PM Posted Monday at 08:16 PM Ma bravo bre Sferopulose jebi se Ja mislim da svi u hali vide da Kenan i Teo treba da izađu i onda kada bude kasno vidiš i ti
Nini3112 Posted Monday at 08:16 PM Posted Monday at 08:16 PM Just now, fradler said: Ne znam sta ovaj covek pokusava sa Teodosicem, ali polako mu izmice utakmica... Kao i svaka kad je uveo Teodosica
Markoss Posted Monday at 08:16 PM Posted Monday at 08:16 PM Mogao bi prvi bek aka Ajzea Kenan da se pojavi na utakmici. Ili ce ponovo da mu spasavaju dupe drugopozivci.
Kooineeperk Posted Monday at 08:16 PM Posted Monday at 08:16 PM Sa Teom nismo ni makac napravili u napadu, ali zato jesmo u odbrani... unazad. 1
Čvarkov Posted Monday at 08:17 PM Posted Monday at 08:17 PM (edited) Razumem da uvede Tea kad napad potpuno stane u nekim minijaturama, ali u trećoj je lopta fino kružila sa Mitrom na terenu. Ne razumem i da krene u četvrtoj sa Teom i Braunom. Edited Monday at 08:19 PM by Čvarkov 2
TB Told Posted Monday at 08:18 PM Posted Monday at 08:18 PM Just now, Nini3112 said: Teodosic kad je bitno.... krompir U napadu i nije imao neki izbor, ali je zato u odbrani bez potrebe ostavio samog Marinkovića.
DijametralnoSuprotan Posted Monday at 08:18 PM Posted Monday at 08:18 PM 1 minute ago, berti said: Pusti Milosa do kraja, neka se izivljava Usao na +2 za nas, izasao na +6 za Partizan.
mister-no Posted Monday at 08:19 PM Posted Monday at 08:19 PM 3 minutes ago, fradler said: Ne znam sta ovaj covek pokusava sa Teodosicem, ali polako mu izmice utakmica... Direktno u poraz
Filbi Posted Monday at 08:20 PM Posted Monday at 08:20 PM Jbg Kalina ne pomaže se sa prvog pasa i to sa Sterlingom
forumko topic Posted Monday at 08:20 PM Posted Monday at 08:20 PM Nemojte više po Kenanu. Pa čovek ima karijerno 40% trojke. Tako kaže napredna statistika 1
No name Posted Monday at 08:20 PM Posted Monday at 08:20 PM Legenda virtusa. Baš večeras prestalo uvo da ga boli pa resio da igra. KAD GOD JE IGRAO MI SMO IZGUBILI.
fradler Posted Monday at 08:20 PM Posted Monday at 08:20 PM To bi bilo to... Resio utakmicu minijaturom sa Teodosicem. 1
Filbi Posted Monday at 08:21 PM Posted Monday at 08:21 PM Ne znam koji kurac igramo kad igraju preko one stvari da ne pišem dvaput reč na k
Recommended Posts