СтелаРоса Posted April 21 Posted April 21 Ovo je sad vec predugo kockanje bez Nedovica i Kaline, s obzirom da su alternative Kenan i Teo 1 1
fradler Posted April 21 Posted April 21 Ne znam sta ovaj covek pokusava sa Teodosicem, ali polako mu izmice utakmica... 2 2
DijametralnoSuprotan Posted April 21 Posted April 21 (edited) Kako Teo prodaje, strasno. Ni napada ni odbrane. Edited April 21 by DijametralnoSuprotan
mister-no Posted April 21 Posted April 21 Ma bravo bre Sferopulose jebi se Ja mislim da svi u hali vide da Kenan i Teo treba da izađu i onda kada bude kasno vidiš i ti
Nini3112 Posted April 21 Posted April 21 Just now, fradler said: Ne znam sta ovaj covek pokusava sa Teodosicem, ali polako mu izmice utakmica... Kao i svaka kad je uveo Teodosica
Markoss Posted April 21 Posted April 21 Mogao bi prvi bek aka Ajzea Kenan da se pojavi na utakmici. Ili ce ponovo da mu spasavaju dupe drugopozivci.
Kooineeperk Posted April 21 Posted April 21 Sa Teom nismo ni makac napravili u napadu, ali zato jesmo u odbrani... unazad. 1
Čvarkov Posted April 21 Posted April 21 (edited) Razumem da uvede Tea kad napad potpuno stane u nekim minijaturama, ali u trećoj je lopta fino kružila sa Mitrom na terenu. Ne razumem i da krene u četvrtoj sa Teom i Braunom. Edited April 21 by Čvarkov 2
TB Told Posted April 21 Posted April 21 Just now, Nini3112 said: Teodosic kad je bitno.... krompir U napadu i nije imao neki izbor, ali je zato u odbrani bez potrebe ostavio samog Marinkovića.
DijametralnoSuprotan Posted April 21 Posted April 21 1 minute ago, berti said: Pusti Milosa do kraja, neka se izivljava Usao na +2 za nas, izasao na +6 za Partizan.
mister-no Posted April 21 Posted April 21 3 minutes ago, fradler said: Ne znam sta ovaj covek pokusava sa Teodosicem, ali polako mu izmice utakmica... Direktno u poraz
forumko topic Posted April 21 Posted April 21 Nemojte više po Kenanu. Pa čovek ima karijerno 40% trojke. Tako kaže napredna statistika 1
No name Posted April 21 Posted April 21 Legenda virtusa. Baš večeras prestalo uvo da ga boli pa resio da igra. KAD GOD JE IGRAO MI SMO IZGUBILI.
Filbi Posted April 21 Posted April 21 Ne znam koji kurac igramo kad igraju preko one stvari da ne pišem dvaput reč na k
Recommended Posts