СамоТи3 Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Ово је ТО нешто шта нам треба оваква украдена лопта да се покрене цела екипа. Браво Калина! 1
fradler Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 2 minutes ago, СамоТи3 said: Ово је ТО нешто шта нам треба оваква украдена лопта да се покрене цела екипа. Браво Калина! Treba nama da Drcela udari po dzepu...
СамоТи3 Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Чисти кораци, али џабе сваки промашај њихов нисмо казнили и то из отворених позиција тотално. 1
berti Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 2 minutes ago, Čvarkov said: Ček ovo nisu koraci Tajrika? Samo 4 je napravio
Markoss Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Losu kosarku igramo. Mitrovic kao Jokic, a ostali mase otvorene suteve. Bezveze, ne dobija se tako utakmica.
Čvarkov Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Just now, berti said: Samo 4 je napravio Ok je onda, nisam video.
Thor Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 1 minute ago, Čvarkov said: Ček ovo nisu koraci Tajrika? Kad sudi Hordov nisu, ovako su čisti
Sokmeniki Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Kakva odbrana Nedovica mene bi bilo sramota. Karlik ga probija 1 na 1, pa mu Brown daje trojku i sada Karlik opet 1 na 1. Kako kasnije moze pogledati u oci saigrace u svlacionici meni nije jasno... 1
Kooineeperk Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 2 minutes ago, fradler said: Treba nama da Drcela udari po dzepu... Hoce ali sledece sezone.
NMX Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Izasli su sa nekim stavom na teren. Mi mrtvi. Sreca pa je "nebitan" derbi sto se plasmana tice. Nije bas neki copium ali em ne mozemo uvek da ih dobijemo em ako treba nekad da izgubimo to je sad. Mi danas ni pameti ni suta ni odbrane. Da i oni nisu losi bilo bi preko 20. Dajte Dzoela nazad kako znate i umete
TB Told Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Just now, NMX said: Mi danas ni pameti ni suta ni odbrane. Da i oni nisu losi bilo bi preko 20. Šut pre svega, od ovih 11 promašaja do sada većina su bili otvoreni. 1
DijametralnoSuprotan Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Tacno sam znao da ce Nedovic nesto da uprska cim smo se ovoliko priblizili.
Čvarkov Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Just now, Ječmendo said: Što sad uvodiš Browna?! Luka napravio treću, a i da nam ubije momentum.
forumko topic Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Zašto najbolji trener svih vremena gura sudije ka zapisničkom stolu? Ovo nesportske videlo nije
Nini3112 Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Ovakvi pasovi se uce u petlicima da ne dodajes nikad ovako
Recommended Posts