Filbi Posted April 15 Posted April 15 Mora se reći da je korektno suđenje Mora da ostane tako jer nemamo snage i protiv njih da igramo 2 1
suptil Posted April 15 Posted April 15 Po igri zasluzujemo plus 15. Zadnja dva napada na kraju cetvrtine primamo trojke. Jbg-a. 2
Čočo Posted April 15 Posted April 15 Odlično je ovo. Ajde ovako i drugo poluvreme. Sferopulos opet sjajno pripremljena utakmica. Mora jako i pametno i drugo poluvreme. Sjajno i suđenje. Nekako mi iskustvo kaže da se uvek u drugom poluvremenu onda okrene kljun. Očekujem mnogo sviranih faulova za njih. Ajmo momci, još malo. Samo malo. 💪 3
BattleBender Posted April 15 Posted April 15 Sfero pokido pripremu tekme. Igrali smo kosarku bolje od njih za 15+ Malo bacanja da se bolje sutirali. I oni da spuste procente na ove neotvorene suteve, i to je to. 11
Miki28 Lakers in 5 Posted April 15 Posted April 15 Steta za ovu trojku. I pored promasenih 6 bacanja ( 5 vezanih ), loseg skoka imamo +7. Samo pametno, napadati ih dolje i kontrolisati skok. Sad ce da orangijaju jos vise za 3. Ovih 17 suteva za 3 je malo 1
Princeton Posted April 15 Posted April 15 Dobro je ovo.. precizni smo u odbrani kao sat, tacno znamo kako i gdje pomazemo, sa koga riskiramo. Odlicnu kosarku igramo! Samo sada bez promaje u usima u 3/4, da odigramo pametno, koncentrisano. 6
NMX Posted April 15 Posted April 15 Krenuce da skupljaju pod kosem jos vise, ne mogu ni Filipa a ni Mitra i Kalinu da zaustave, morace da se ubaci nesto i spolja. Kenane u tebe gledam 4
Kosjan Willavić Posted April 15 Posted April 15 Ono sto me plasi za nastavak je nisko vodjstvo s obzirom na tecniju i raznovrsniju igru od njih 1
Problem sa licnim greskama Posted April 15 Posted April 15 Mora se negde i rizikovati. Bolje da te šuteve uzimaju Karčenkov i Booker no Obst, Napier ili Edwards. Sve u svemu biće ovde svega. Samo ds ne bude kompenzacije jer ih fiziĉki urnišemo pod košem. 2
forumko topic Posted April 15 Posted April 15 Šteta za promašena bacanja. Ali Kalina i Petrušev igraju na max broju obrtaja. Odbrana bombona zasad.
bodo Posted April 15 Posted April 15 Just now, NMX said: Krenuce da skupljaju pod kosem jos vise, ne mogu ni Filipa a ni Mitra i Kalinu da zaustave, morace da se ubaci nesto i spolja. Kenane u tebe gledam Ma i Neda se doima raspoložen
Steve Gerrard Posted April 15 Posted April 15 Bravo momci, napadaj taj kos Kalina doktore ovo je tvoja noc. Nedovic odlican, Petrusev doktor nauka,Kalina majstor
Don Dusko Posted April 15 Author Posted April 15 Btw Pariz przi..Kukala nam majka ako nam Real zapadne. 1
BattleBender Posted April 15 Posted April 15 Imam utisak da je Zvezda najgori free throw tim u EL, u poslednjih 15 god 1 1
Gandalff Posted April 15 Posted April 15 Šteta, zaslužili smo veću prednost.. Kako god, pametno igramo, tražimo prednost i to napadamo.. Pristup odličan, takođe.. Ako nastavimo ovako i u drugom poluvremenu, uzimamo ovo.. 3
Stefi88 Posted April 15 Posted April 15 Just now, Don Dusko said: Btw Pariz przi..Kukala nam majka ako nam Real zapadne. Nek mi dobijemo ovo, posibacemo se u sa bilo kim u sledecoj tekmi, uveren sam u to. 1
Kosjan Willavić Posted April 15 Posted April 15 1 minute ago, Don Dusko said: Btw Pariz przi..Kukala nam majka ako nam Real zapadne. Tako je bilo i prosli put oa je dobio Real
Princeton Posted April 15 Posted April 15 Just now, BattleBender said: Imam utisak da je Zvezda najgori free throw tim u EL, u poslednjih 15 god Ono prvo slobodno Petruseva, dobro da nije bio air ball.. A bruke! Osim tih slobodnih, skoro perfektna igra Filipa. Svaka cast momcino! 4
fradler Posted April 15 Posted April 15 Kud udje ovaj poslednji Bukerov sut, zasluzili smo dvocifrenu razliku... Odlicno poluvreme, da smo ubacili bacanja bilo bi perfektno...
Recommended Posts