Don Dusko Posted 22 hours ago Author Posted 22 hours ago Just now, NMX said: Gledate utakmicu jos uvek zahvaljujuci Nedovicu A Kodi macka nista?
suptil Posted 22 hours ago Posted 22 hours ago Luku smo preforsirali. Zadnja dva napada nisu smela na njega da idu. Nedovic kad treba nema ga jbg. 3
Issey Posted 22 hours ago Posted 22 hours ago Al su se napržili zeleni da nas dobiju, nabijem ih... Gidra usro si se, brate... 1
Filbi Posted 22 hours ago Posted 22 hours ago Just now, Issey said: Al su se napržili zeleni da nas dobiju, nabijem ih... Gidra usro si se, brate... Sta su se napržili nude nam se ljudi 1
Zadnji vezni Posted 22 hours ago Posted 22 hours ago Kakav bre Mitrović ,može da strpa 30 preko njega primićemo 70. Marš bre na klupu ! Sa Dedom i Lukom u plej of EL. Kakva def.rapsodija ovog dubla 1
Problem sa licnim greskama Posted 22 hours ago Posted 22 hours ago Najodvratnija ekipa su na svetu. Ubedljivo. 1 1
DijametralnoSuprotan Posted 22 hours ago Posted 22 hours ago Klosari sa Arene ne mogu ni prenos da zavrse. 1
TB Told Posted 22 hours ago Posted 22 hours ago 2 minutes ago, NMX said: Cigani, najgori ste, svega mi Gledate utakmicu jos uvek zahvaljujuci Nedovicu Dočekale tastatura hrabriše svojih pet minuta. 1
Don Dusko Posted 22 hours ago Author Posted 22 hours ago Ma Pao je celu tekmu u 2-3 brzini.Mozda su digli malo gotovost na kraju i sad u OT. Mi nismo smeli da cuvamo rezlutat i jbg.
Ječmendo Posted 22 hours ago Posted 22 hours ago Dobra utakmica, momci ostavili srce na terenu - rezultat je nebitan.
Borky Posted 22 hours ago Posted 22 hours ago Samo da smo imali jednog normalnog beka koji moze odigrati 1 na 1 mi bi u play offu bili.
srlepajce Posted 22 hours ago Posted 22 hours ago Mene vise brine Kodi Mozda i bolje ovako, razneo bi nas Real
No name Posted 22 hours ago Posted 22 hours ago Just now, suptil said: Luku smo preforsirali. Zadnja dva napada nisu smela na njega da idu. Nedovic kad treba nema ga jbg. To je Nedovic. Kad je gusto nema ga, kad je bez pritiska i bez preteranog očekivanja ide rapsodija. 1
bodo Posted 22 hours ago Posted 22 hours ago Ovo ide na dušu Gidri. Ono je morao zabiti zatvorenih očiju. 2
ljutikrilo Posted 22 hours ago Posted 22 hours ago selekcija ove ekipe je krimnal... 4 beka i 4 niska krila.. ako pričamo o upotrebljivim igračima od 15 igrača trojica su klasični penzioneri bolomboj je zbog toga igrao po 35 min i dvaput se povredio... i sada mitrović igra 1 na 1 u produžetku
TB Told Posted 22 hours ago Posted 22 hours ago Just now, srlepajce said: Mene vise brine Kodi Mozda i bolje ovako, razneo bi nas Real Kako može biti bolje da ti trebaju dve pobede? 2
bodo Posted 22 hours ago Posted 22 hours ago (edited) 1 minute ago, TB Told said: Dočekale tastatura hrabriše svojih pet minuta. Ajde malo ohladi ti. Previše se pametan praviš. Edited 22 hours ago by bodo 1
Recommended Posts