Čvarkov Posted April 11 Posted April 11 A u pm više. Jebeno ne mogu da verujem. Kodi igra maestralno i desi se ovo.
forumko topic Posted April 11 Posted April 11 Odigrali smo junački ove tri četvrtine. Kurčina bez Kodija
Papanikolesku Posted April 11 Posted April 11 Mislim da sam video u uglu ekrana da je ustao i polagano se oslanjao na nogu. 1
MrTripleDouble Posted April 11 Posted April 11 Doso je kraj moj cigane, nista od titule ni ove godine....
srlepajce Posted April 11 Posted April 11 1 minute ago, Henry Chinaski said: Nije izgledalo strašno toliko. Nadam se da je tako Kako god da je sledi pauza a nama treba za par dana Jbg 1
Stefi88 Posted April 11 Posted April 11 Steta za Kodija jbg Sta da se radi, jbt bas da ga nagazi u prodoru... Yago nemam reci koliko je los ove sezone, steta bas mi je drag kao pojava, ali nije ovo njegov nivo...
DijametralnoSuprotan Posted April 11 Posted April 11 1 minute ago, Miki28 Lakers in 5 said: Krece se Kodi sam ali opet kad se ohladi, vidjecemo To ti je 2 nedelje, znaci mesec dana kod nas.
TB Told Posted April 11 Posted April 11 Just now, Nini3112 said: Gde nije strasno,ovo je zajebana povreda. Čini mi se da je na klupi mogao da se osloni na nogu.
Thor Posted April 11 Posted April 11 Definitivno uklet klub...povređeni starteri na 1 i 5, e majko mila.
Zadnji vezni Posted April 11 Posted April 11 Ne vredi,kurčeve smo sreće Sunce ti jebem,kao da smo se na Boga kamenjem bacali. I Jbt Deda kad praviš faul bar ga udari ko čovek.
Henry Chinaski Posted April 11 Posted April 11 Ja ne znam kako je neko dobio posao na Areni kao ova dvojica. Ja sam u svojoj branši vidjao sve i svašta, i neprofesionalnost i nestručnost, ali ovo je toliko užasno komentarisanje tokom jedne od najvažnijih utakmica domaćeg tima, da ja nema reči. 1
Čočo Posted April 11 Posted April 11 Ko igra košarku sigurno je više puta imao ovakvo izvrtanje zgloba. Ne mora da znači da je povreda. Brzo je ispravio stopalo i nije svom težinom legao na njega. Može biti samo trenutni bol bez posledica. 1
Miki28 Lakers in 5 Posted April 11 Posted April 11 Bolomboy igra sjajno 1 dio sezone, povreda. Nedovic igra sjajno prvih par mjeseci, povreda. Sada CMM igra sjajno zadnjih nedelja, povreda. Tu imamo i Petruseva. Jbn nevjerovatno 1
Cavani Posted April 11 Posted April 11 Ni meni nije delovalo strasno. Sad je mnogo vazno da se iscupa nekako ovo pa da imamo vreme za oparavak i popravni ako izgubimo od Reala.
srlepajce Posted April 11 Posted April 11 Koliko mi krivo i zbog njega samog Taman krenuo, razbija vec nekoliko utakmica, bas steta
Miki28 Lakers in 5 Posted April 11 Posted April 11 (edited) CMM u pozadini se oslanja na nogu, testira. Naravno, nikako da ulazi vise. Yago je vcrs blamantan Edited April 11 by Miki28 Lakers in 5 typo 1
TB Told Posted April 11 Posted April 11 Just now, DijametralnoSuprotan said: Dobricu otkaz koliko veceras. Rokas 12 izmena da bi Dobrić pokazivao ovo. 2
Recommended Posts