Čvarkov Posted Friday at 07:43 PM Posted Friday at 07:43 PM A u pm više. Jebeno ne mogu da verujem. Kodi igra maestralno i desi se ovo.
Nini3112 Posted Friday at 07:43 PM Posted Friday at 07:43 PM Gde nije strasno,ovo je zajebana povreda. 1
forumko topic Posted Friday at 07:43 PM Posted Friday at 07:43 PM Odigrali smo junački ove tri četvrtine. Kurčina bez Kodija
Papanikolesku Posted Friday at 07:43 PM Posted Friday at 07:43 PM Mislim da sam video u uglu ekrana da je ustao i polagano se oslanjao na nogu. 1
MrTripleDouble Posted Friday at 07:44 PM Posted Friday at 07:44 PM Doso je kraj moj cigane, nista od titule ni ove godine....
srlepajce Posted Friday at 07:44 PM Posted Friday at 07:44 PM 1 minute ago, Henry Chinaski said: Nije izgledalo strašno toliko. Nadam se da je tako Kako god da je sledi pauza a nama treba za par dana Jbg 1
Stefi88 Posted Friday at 07:44 PM Posted Friday at 07:44 PM Steta za Kodija jbg Sta da se radi, jbt bas da ga nagazi u prodoru... Yago nemam reci koliko je los ove sezone, steta bas mi je drag kao pojava, ali nije ovo njegov nivo...
DijametralnoSuprotan Posted Friday at 07:44 PM Posted Friday at 07:44 PM 1 minute ago, Miki28 Lakers in 5 said: Krece se Kodi sam ali opet kad se ohladi, vidjecemo To ti je 2 nedelje, znaci mesec dana kod nas.
TB Told Posted Friday at 07:44 PM Posted Friday at 07:44 PM Just now, Nini3112 said: Gde nije strasno,ovo je zajebana povreda. Čini mi se da je na klupi mogao da se osloni na nogu.
Thor Posted Friday at 07:44 PM Posted Friday at 07:44 PM Definitivno uklet klub...povređeni starteri na 1 i 5, e majko mila.
Zadnji vezni Posted Friday at 07:44 PM Posted Friday at 07:44 PM Ne vredi,kurčeve smo sreće Sunce ti jebem,kao da smo se na Boga kamenjem bacali. I Jbt Deda kad praviš faul bar ga udari ko čovek.
Henry Chinaski Posted Friday at 07:44 PM Posted Friday at 07:44 PM Ja ne znam kako je neko dobio posao na Areni kao ova dvojica. Ja sam u svojoj branši vidjao sve i svašta, i neprofesionalnost i nestručnost, ali ovo je toliko užasno komentarisanje tokom jedne od najvažnijih utakmica domaćeg tima, da ja nema reči. 1
Čočo Posted Friday at 07:44 PM Posted Friday at 07:44 PM Ko igra košarku sigurno je više puta imao ovakvo izvrtanje zgloba. Ne mora da znači da je povreda. Brzo je ispravio stopalo i nije svom težinom legao na njega. Može biti samo trenutni bol bez posledica. 1
Miki28 Lakers in 5 Posted Friday at 07:45 PM Posted Friday at 07:45 PM Bolomboy igra sjajno 1 dio sezone, povreda. Nedovic igra sjajno prvih par mjeseci, povreda. Sada CMM igra sjajno zadnjih nedelja, povreda. Tu imamo i Petruseva. Jbn nevjerovatno 1
Cavani Posted Friday at 07:45 PM Posted Friday at 07:45 PM Ni meni nije delovalo strasno. Sad je mnogo vazno da se iscupa nekako ovo pa da imamo vreme za oparavak i popravni ako izgubimo od Reala.
DijametralnoSuprotan Posted Friday at 07:45 PM Posted Friday at 07:45 PM Dobricu otkaz koliko veceras. 1
srlepajce Posted Friday at 07:46 PM Posted Friday at 07:46 PM Koliko mi krivo i zbog njega samog Taman krenuo, razbija vec nekoliko utakmica, bas steta
Miki28 Lakers in 5 Posted Friday at 07:46 PM Posted Friday at 07:46 PM (edited) CMM u pozadini se oslanja na nogu, testira. Naravno, nikako da ulazi vise. Yago je vcrs blamantan Edited Friday at 07:46 PM by Miki28 Lakers in 5 typo 1
TB Told Posted Friday at 07:47 PM Posted Friday at 07:47 PM Just now, DijametralnoSuprotan said: Dobricu otkaz koliko veceras. Rokas 12 izmena da bi Dobrić pokazivao ovo. 2
Recommended Posts