No name Posted April 4 Posted April 4 2 minutes ago, Kosjan Willavić said: Bacim pogled na LS, povampirio se Klajburn kad treba 😄 Ako hvala je bogu
Saxon01 Posted April 4 Posted April 4 (edited) 22-9 . Dule Srbendo Zvezdasu ❤️ Jel postoji sansa da udjemo u 6 ako pobedimo PAO ? Edited April 4 by Saxon01
Devla Posted April 4 Posted April 4 Just now, Saxon01 said: 22-9 . Dule Srbendo Zvezdasu ❤️ Šef zasad sefovski
Don Dusko Posted April 4 Author Posted April 4 Ajde ne mora se prenositi play by play sa Arm vs Virtus 1
Devla Posted April 4 Posted April 4 Nadam se da će ova trojka Jaga delovati kao hladan tuš na igrače Efesa
Bad Posted April 4 Posted April 4 Ja bez zajebavanja mislim da bi Branko mogao da uzme 2-3 minuta. Mnogo bolja opcija od Nedovića u ovakvoj utakmici. 2
Čočo Posted April 4 Posted April 4 Ako dobijemo biće mrtva trka o čemu će Evropa više da piše. O našoj pobedi ili novoj voditeljki u Evroligi. Sjebaće nam Kristina momentum. 😅 1
pavlaka Posted April 4 Posted April 4 Just now, Bad said: Kristina Tomić na visini zadatka Lepsa od Denis i Dore 😃
fradler Posted April 4 Posted April 4 (edited) Nista, da vidimo sta moze Dusko da uradi Al kakvi jezivi minuti Kenana Edited April 4 by fradler
forumko topic Posted April 4 Posted April 4 Stala je kreacija u napadu, nerezonski šutevi, odbrana pukla
Saxon01 Posted April 4 Posted April 4 4-14 serija.... e momci ne radi se to tako.. nismo ozbiljan tim.
Cavani Posted April 4 Posted April 4 8 minutes ago, Bad said: Kristina Tomić na visini zadatka 7 minutes ago, pavlaka said: Lepsa od Denis i Dore 😃 A ja prebacujem da vidim sta radi Repati, fak.
Recommended Posts