Miki28 Teoljub Posted Friday at 08:29 PM Posted Friday at 08:29 PM 1 minute ago, Zadnji vezni said: Daj sad Mišu do kraja nemoj da ga vadiš uopšte!!! Koja je ideja ovog Janisa sa Teodosićem? Real večeras igra kurčina utakmicu Koja ke ideja sa Canaanom? Yagom? Kalinom? Ostalima?
Issey Posted Friday at 08:29 PM Posted Friday at 08:29 PM Možda je jeres ali meni Kalinić ne bi igrao...
Nini3112 Posted Friday at 08:29 PM Posted Friday at 08:29 PM Just now, Issey said: Možda je jeres ali meni Kalinić ne bi igrao... Kalinic krompiric veceras kao i cela ekipa
TB Told Posted Friday at 08:30 PM Posted Friday at 08:30 PM Just now, Miki28 Teoljub said: Koja ke ideja sa Canaanom? Yagom? Kalinom? Ostalima? Skoro nikakva, slažem se, ali ne postoji meč u kojem je ove sezone Teo doneo preokret, pa teško da će to biti i protiv Reala.
Bejn Posted Friday at 08:30 PM Posted Friday at 08:30 PM Ladno je ubacio ovu penzionersku olupinu od košarkaša.
Zadnji vezni Posted Friday at 08:30 PM Posted Friday at 08:30 PM Just now, Miki28 Teoljub said: Koja ke ideja sa Canaanom? Yagom? Kalinom? Ostalima? Ej pa ne znam Ja nisam trener i ne pripremam utakmice. Petorka na početku 4/4 taman po meri masriđana da ovo zatvore bez frke
Saxon01 Posted Friday at 08:31 PM Posted Friday at 08:31 PM (edited) Ovakva igra je jedna slajmara svim navijacima Zvezde, blam na sta mi licimo . Protiv Efesa ce biti jos gore , zivi bili pa videli . Sramite se svi do jednog za ovakvo izdanje . A kao slag na tortu , ulazi Misko u cetvrtu cetvrtinu. Bravo Sfero majstore Edited Friday at 08:32 PM by Saxon01
Cavani Posted Friday at 08:31 PM Posted Friday at 08:31 PM Just now, Miki28 Teoljub said: Koja ke ideja sa Canaanom? Yagom? Kalinom? Ostalima? To po nekad i prodje, sa Teodosicem nije proslo ni jedanput. Slicna petorka je bila i protiv Fenera u 4/4. Jbg propisala se krv da se stegne odbrana, koji ce nam sad ova petorka sa Teom 2
Giorgio II Posted Friday at 08:31 PM Posted Friday at 08:31 PM Ne zna čovek da spremi ekiou kad je najteže i to je to...kad je manji pritisak odradi posao, kad je gusto brljavi kao da je iz bureta rakije na utakmivu došao...jbg, nisu svi pobednici
Miki28 Teoljub Posted Friday at 08:31 PM Posted Friday at 08:31 PM Just now, Zadnji vezni said: Ej pa ne znam Ja nisam trener i ne pripremam utakmice. Petorka na početku 4/4 taman po meri masriđana da ovo zatvore bez frke A petorke tokom meca su ti onace ok? Napadanje zone tokom meca ti je ok? A da, Teo.
Nellthe Posted Friday at 08:32 PM Posted Friday at 08:32 PM 1 minute ago, Issey said: Ovo isto ćemo gledati i protiv Efesa... Mnogo gore, efes je 3 puta jaci od ovakvog reala
Issey Posted Friday at 08:32 PM Posted Friday at 08:32 PM Bukvalno kojeg god pleja da ubaci ne valja, sva trojica su očaj...
No name Posted Friday at 08:32 PM Posted Friday at 08:32 PM Legenda virtusa , dok je mogao nesto on je birao virtus i eurokup, alo je zato došao sad u 38 godina da bira kada će da igra dok se ortači sa trenerom. CMM DA JE PAMETAN DA IH OBOJICU OTERA U K.... 1 1
nik_nurse Posted Friday at 08:33 PM Posted Friday at 08:33 PM Just now, Giorgio II said: Ne zna čovek da spremi ekiou kad je najteže i to je to...kad je manji pritisak odradi posao, kad je gusto brljavi kao da je iz bureta rakije na utakmivu došao...jbg, nisu svi pobednici Da zna ne bi bio kod nas i toliko dugo bez posla,plej-in maksimum ove ekipe,imas mnogo mahaca peskira u ekipi.
fradler Posted Friday at 08:35 PM Posted Friday at 08:35 PM Respekt za Brauna, mozda i jedini koji se ne blamira veceras. 2
Issey Posted Friday at 08:35 PM Posted Friday at 08:35 PM Džon jedina svetla tačka... I dalje igramo stegnuto sa malim mudima i baš malo mozga... 1
DijametralnoSuprotan Posted Friday at 08:35 PM Posted Friday at 08:35 PM Izginu Brown na ovoj utakmici, kao Rodman se baca po parketu.
DijametralnoSuprotan Posted Friday at 08:37 PM Posted Friday at 08:37 PM Nasi najveci borci Brown i Bolomboj. Sto je blamantno na ovoliki broj stranaca koji 'osecaju' dres.
Cavani Posted Friday at 08:37 PM Posted Friday at 08:37 PM Ovo klizanje Kampaca su svirali na drugoj strani Nedovicu. Guraju ih sudije po obicaju 1
Recommended Posts