KK Crvena Zvezda 24/25 - Uzivo - Page 586 - Košarka - VOX92 Jump to content

KK Crvena Zvezda 24/25 - Uzivo

Recommended Posts

Posted
Just now, Kosjan Willavić said:

Nekoliko ishitrenih suteva posle furioznog pocetka

Nisu ishitreni šutevi, sva tri su bila otvorena. 

• Like 2
Posted

Cetiri ishitrena napada za tri. Sta radimo bre. Napravili razliku smirenom, pozicionom igrom, a sada se ispucavaju trojke u 5. sekundi napada. Dobro, mi smo poznata trojkaska ekipa sa procentima izmedju velicanstvenih 19-28%. Sasvim logicno da probamo trojke iz svih mogucih pozicija.

Posted
1 minute ago, TB Told said:

Nisu ishitreni šutevi, sva tri su bila otvorena. 

Nisu ga slucajno ostavili samog. 

Mada Kodi za razliku od svih drugih spolja - stvarno usao sa zeljom da odigra nesto. Kad vidim Nedovica koji stoji na osam metara i ne sme da pridje kosu ili Kenana koji ne moze da izadje iz bloka kao da je kadet - pozli mi. Tu je i Jago da napravi korake. 

Gidra faca. I Braun faca. Kakvi god da su - krvava kolena bre. 

• Like 2
Posted

Ovom timu ocigledno vise lezi brza kosarka.

Steta za one 3 otvorene trojke, mogle je otici na +20 pa da se nadamo.

• Like 6
Posted

E jbg, Gidra je mogao da zavrsi na obrucu umesto je uzeo onaj sut.

U napadu samo treba biti relaksiran i sutirati i samo sutirati pa sta bude

U idbrani krvava kolena uz cesto seckanje igre da im razbijemo ritam

Posted

Kako može kad se skupe redovi. Mi kao iskusna ekipa smo samo dokazali sad da pod pritiskom ne znamo da igramo. Čim nema pritiska eto tečnog napada, šuta, pametnih odluka, krvava kolena i sigurna odbrana. 

Posted
Just now, Čočo said:

Kako može kad se skupe redovi. Mi kao iskusna ekipa smo samo dokazali sad da pod pritiskom ne znamo da igramo. Čim nema pritiska eto tečnog napada, šuta, pametnih odluka, krvava kolena i sigurna odbrana. 

Rekao bih da se prvi trener pogubi kad se ocekuje vise

• Like 1
Posted
4 minutes ago, drakon1 said:

Cetiri ishitrena napada za tri. Sta radimo bre. Napravili razliku smirenom, pozicionom igrom, a sada se ispucavaju trojke u 5. sekundi napada. Dobro, mi smo poznata trojkaska ekipa sa procentima izmedju velicanstvenih 19-28%. Sasvim logicno da probamo trojke iz svih mogucih pozicija.

Upravo suprotno, razlika je napravljena bržom igrom nego inače. 

Svaki otvoreni šut se mora uzimati, jer je nerealno očekivati bilo šta u pozicionom napadu kada ne postoji unutrašnja igra.